keskiviikko 8. joulukuuta 2010

poissa silmistä, poissa mielestä

Taidan olla ennenkin päivitellyt sitä tosiasiaa, että mikäli ei vähään aikaan osta mitään, katoaa ostamisen tarvekin. Olen hyvin trendiherkkä tyyppi, toisin sanoen muodin orja, joten on melkoisen oletettavissa, että kaapistani aina puuttuu jotain. Tällä hetkellä sieltä puuttuu paljon. En tosin tajunnut murehtia sitä vielä hetki sitten, kun aikaa ei jäänyt nettisurffailulle ja pakkomielteiden kehittämiselle, vaan oikea elämä vei suurimman osan ajasta. Nyt jalkavaivaisena, sängynpohjalle juuttuneena potilaana sitä aikaa tuntuu olevan näihin turhuusharrastuksiin :)

Pointti on siis se, että pyörittyäni tänään puolisen tuntia Topshopin sivuilla alkoi vaatekaappini sisältö näyttää pahasti vajavaiselta. Lähdetään siitä, että ainakin nämä kolme olisi saatava. Jännä vaikutus vaatekuvilla on aivoihini. Eipä siihen varmasti voi nettikauppa sinällään vaikuttaa, mutta jos jotain vaikutuskeinoja alitajuisen reaktion nopeuttamiseksi olisi, voisi myyntivolyymi lisääntyä... Kovin vahvaa pakkoa en onnistunut tällä kertaa itselleni aiheuttamaan, sillä nuo pakollisuudet tuntuivat turhan hintavilta joulualeiden kolkutellessa ovia. Tuntuisihan se typerältä, että ne ovat about ensi viikolla alessa, jos tänään ostaisin ne täysihintaisina - ja siinä harmituksessa ei vaatekaappiin saapuvasta täydennyksestä aiheutunut pieni ilo auttaisi. ;)

kuvat: Topshop.com

4 kommenttia:

 1. matinkylän kierrätyskeskuksessa oli tänään TISMALLEEN samanlainen hame kuin tuo topshopin :D

  VastaaPoista
 2. Oliskohan vielä? Kirppisshoppaukselle on paha sanoo no thanks...

  VastaaPoista
 3. se on kyllä kumma että tohon shoppailuun tuntuu tepsivän vanha kunnon "poissa silmistä, poissa mielestä"!! kun kalenteri on tarpeeksi täynnä niin ei ehdi keksiä uusi "tarpeita"...ja sit toisinaan tulee aikakausia et on suorastaan shoppailumania, kun mikään ei riitä. mä oon ainakin niin terapian tarpeessa asian suhteen!

  VastaaPoista
 4. Tiedän kyllä ton tunteen, kun on pakko saada jotain! Jos ei löydy niin on pakko yrittää tehdä itse. Joskus muistan, että oon ollu lähdössä baariin ja tyyliin tuntia ennen kauppojen sulkemisaikaa on pakko lähteä etsimään tiettyä asiaa x, koska jos ei sitä löydy niin tuntuu että peli on menetetty. Toisaalta mulla on kyllä aina jotain "ikuisuusetsimisprojekteja" ja yleensä sitten käy niin, että vihdoin kun löydän sellasen mitä oon etsinyt, niin sit alkaa kaupat täyttymään samasta tavarasta, eikä se ookkaan enää niin kivaa :D

  Mäkin haluisin jonkun "inka-henkisen" kassin, toisaalta oon kyllä miettinyt että pitäisi hankkia sellanen reppu jostain kirpputorilta, mitä oli 1990-luvun alussa!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.