keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Onko ehdotuksia?

Ajattelin hitusen valottaa näin Lilyyn siirtymisen lähestyessä, että mitä muutoksia blogiin on oletettavasti sen kautta tulossa. Ajattelin vähän siistiä kategorioita ja keskittyä enemmän tiettyihin juttutyyppeihin, jotka ovat kiinnostavia, kuten ainakin alla olevat. Tietenkään en random "lifestyle"-postauksia jätä pois, tai muitakaan perusjuttuja, kuten päivän asua.

Mua kuitenkin kiinnostaa, että millaista juttua sieltä lukijoiden puolelta kaipailtaisiin? Otan kaikki vinkit korvan taakse :)

16 kommenttia:

 1. Mun mielestä "Sama vaate, eri tyyli" -tyyppiset kuvapostaukset inspiroi ainakin mua ja auttaa siinä, miten pukea sama vaate eri "höysteiden" kanssa päälle! Ärsyttää, kun pitää vinguttaa Visaa ihan vaan siks, kun kaapista ei mukamas löydy mitään päällepantavaa tietyn vaatekappaleen kaveriksi. Ja kuva/vaatepostaukset inspiroi anyway, sillä ne antaa osviittaa omaan pukeutumiseen, et miten kannattais soveltaa mitäkin päällensä!

  Tuun todellakin seuraamaan sun blogia myös jatkossa, freshein ja mielenkiintoisin blogi kaikista suomalaisista muotiblogeista!

  VastaaPoista
 2. No lisää juttuja julkkistyyleistä, ne on ollu tosi mielenkiintosia :)

  VastaaPoista
 3. Lisää DIY + tyyli-ikonit juttuja! :)

  http://nataliananatalia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Toisin kuin Nooraa, minua ei inspiroi lainkaan tylsät, akkalehtimäiset "sama vaate, eri tyyli" -postaukset! Kaikkia ei näköjään voi miellyttää :D.

  Pidän blogistasi siksi, että blogisi on paljon luovempi kuin suomalaiset muotilehdet ja muut "muoti"bloggarit - et esimerkiksi kirjoita pitkiä pukeutumisSÄÄNTÖJÄ vaan yhdistelet rohkeasti eri vaatteita ja asusteita. Vaikka seuraatkin muotia, osaat poimia muodista juuri ne oikeat asiat ja yhdistää ne asuihisi näyttämättä trendipelleltä (= joka pukeutuu orjallisesti vain sen hetken kuumimpiin juttuihin).

  Löydöistäsi olen pitänyt, samoin DIY-ideoistasi - kunhan vain et yritä liikaa tuottaa materiaalia lukijoille/miellyttää lukijoita?

  Toivon, että blogisi ei muutu liian tylsäksi ja viralliseksi muuton myötä! :) Pahin mahdollinen vaihtoehto: blogi täynnä postauksia, kuten "Kopioi julkkiksen tyyli!", "Näin puet mekon arkeen ja juhlaan!", "Mitä Kim Kardashian puki tänään päälleen?"...

  VastaaPoista
 5. Mä saan sun blogista ainakin eniten irti juuri päivän asuista, joten ei niitä ei herran jestas sentään SAA jättää pois! Ja sitten tietysti muoti"ilmiöt" kiinnostavat aina, ja osaat poimia aina samankaltaisia juttuja mitkä ovat minusta kiinnostavia, joten niitä :-)

  VastaaPoista
 6. ite tykkään juuri kaikista eniten päivän asuista ja sitten ihan vaan sellasista tyylijutuista, kuten vaikka mitä vaatteita haluaisit ostaa jne. Onneksi niitä tuleekin sopivan tiuhaan tahtiin :)

  Tää ei nyt kyllä liity tähän mitenkään, mutta oon jo pitkään halunnut tietää, että kuka kuvaa sun asut? Ottaako vaan ihan joku sun paikalle sattunut tuttu ne, vai onko sulla joku "hovikuvaaja", joka useimmiten ottaa ne? :D

  VastaaPoista
 7. Minusta on todella inspiroivaa seurata, miten samasta vaatteesta voi saada niin erilaisen muutamalla asusteella ja lukea muoti-ilmiöistä, joita bongailet. : )

  VastaaPoista
 8. mä tykkään sun blogista eniten siksi, että sä olet niin "muodin orja" :) Vaikka itse en pukeudu yhtä paljon viimeisimpien trendien mukaan, on se silti kiva tietää, mikä on "in"! Ja nää muodikkuudet tulee kyllä esille erityyppisten postausten muodossa - kaikki käy.
  Ehkä DIY:t olis kyllä kivoja, niitä ei ole tainnutkaan olla kauheesti viimeaikoina. Ei sillä että mä olisin ikinä toteuttanut niitä itse, mutta on kiva kuvitella että "joo, tommosenhan mäki voisin tehdä, miten helppoa!" :D
  Kiitti kivasta blogista ja hyvää joulua Auroralle ja muille lukijoille!

  VastaaPoista
 9. Luen blogiasi, koska sinulla on niin hauska, estoton ja kokeileva ote pukeutumiseen. Nimenomaan sinun oma tyylisi kinnostaa minua, julkkistyylit ym. koen aika tylsinä. Toivottavasti tyylisi pysyy jatkossakin blogin pääsisältönä!

  VastaaPoista
 10. sama vaate-eri tyyli on aina tosi inspiroivaa katseltavaa ja ylipäätään päivänasut! :)

  VastaaPoista
 11. Sama vaate-eri tyyli -jutut ovat aivan loistavia! Samoin asusi ja löytöjen esittelyt. Jatka samalla linjalla!:)

  VastaaPoista
 12. Minä toivoisin enemmän sisustusjuttuja, vaikka tosin onhan tämä muotiblogi niin mitä tänne nyt sisustuksesta sepustamaan, mutta pidän sun sisustustyylistä niin siitä olisi kiva kuulla useammin.

  VastaaPoista
 13. Minä tykkäisin lukea enemmän DIY-postauksia. Tosin niitä saattaa olla joskus vaikea keksiä?

  VastaaPoista
 14. Sama vaate, eri tyyli-postaukset on aina mielenkiintoista luettavaa ja niistä saa itsekin aina paljon ideoita. Olisi kiva nähdä sun blogissa haasteita, esim. kuinka pidät tyylisi kasassa viikon ajan kuuden vaatteen voimin. Kuulut ehdottomasti bloggaajien parhaimmistoon :)

  VastaaPoista
 15. Nousevat trendijutut, kuten värit tai joku fiilis mood boardin kautta - olis kiinnostavia juttuja. Sulla on kuitenkin niin huikee bongaustaito näihin, niin olis kiva niistä lukea vähän niinku ilmiöinä ja analyyttisemmin :)

  Varmasti siirryn lukemaan sun juttuja uuteen paikkaan, thanks for your good job!

  VastaaPoista
 16. Kiitos! :) Voin yrittää jotain moodboard-tyyppistä, mutta mun bongailut on aivan fiilispohjaista mutu-hommaa, joten en oikein pysty lupaamaan, että saisin mitään analyysia tehtyä trendeistä :/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.