maanantai 13. joulukuuta 2010

normal t


Ostin tänään Zarasta hauskan paidan, joka muistuttaa jonkin verran Chloén ss11 ja Célinen ss10 mallistojen nahkapaitoja, olkoonkin että tämä on tekonahkaa eikä kokonaan sitäkään. Kokonaan nahkainen paita saattaisi olla aavistuksen epäkäytännöllinen noin normikäytössä ja muutenkin saisi olla just ja prikulleen leikattu, jotta katsoja näkisi siinä vain catwalkia. Joten seliseli ja päädyin ostamaan tämän, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan toimia hyvin myös arkiaamuna :)

Paita Zara, 29,90 eur.

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis, ei noita sattunut olemaan beigenä? :)

  VastaaPoista
 2. Hmmmn, onpas mielenkiintoinen! En jotenkin osaa ajatella miten toi istuu päälle tuon dekolteessa olevan sauman takia, joten odotan innolla kuvia siitä asussa :-) Itse tulis varmaan yhdistettyä löysään neuleeseen ja puuterisiin väreihin!

  VastaaPoista
 3. Ei, olisin ottanut jos olisi ollut :D

  VastaaPoista
 4. Ajattelin farkkujen ja korkeiden korkojen kanssa kokeilla noin alkuun... varmasti myös beigeen yhdistyy hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Tämä ei nyt liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta: sinullahan on ne mustat Louboutinin korkkarit. Ovatko Louboutinit isoa vai pientä kokoa, noin yleisesti ottaen? Olen nimittäin kuullut, että ne ovat pikkuisen pienempiä kuin kokomerkintä olisi yleensä. Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 6. Ostin alkusyksyllä Hennesiltä konjakinruskean lyhythihaisen nahkateepaidan, näyttää malliltaan samalta kuin tuo sinun. Se on siis oikeaa nahkaa, mutta selkäosa on puuvillaa. Ensin ajattelin, että harmi, kun paidan selkämys ei ole myös nahkaa, mutta lopulta puuvillainen selkä on hengittävämpi. Keinonahkaisia vaatteita en oikein osaa pitää, kun koen että ne nimenomaan eivät hengitä. Enkä pidä siitä, miltä ne tuntuvat.

  Täällä on jotain kuvaakin paidasta, jos kiinnostaa: http://tonninstiflat.wordpress.com/2010/08/25/syyssekoilu/

  VastaaPoista
 7. Mun kokemuksen mukaan Loubit kannattaa ottaa omassa koossa. Aluksi ne puristavat melkoisesti, mutta venyvät hyvin nopeasti... mulla on kokoa 36,5 ja nykyään niitä ei voi pitää sukkahousujen kanssa, koska lipsuvat pois jalasta. Alunperin eivät menneet jalkaan muuten kuin sukkahousut jalassa... Tietenkin kenkämallien välillä saattaa olla kokoheittelyä, mutta tämä on tosiaan pääsääntö, jota tukee myös kavereideni kokemukset Loubeista :)

  VastaaPoista
 8. No, nyt ei ollut vaihtoehtona nahkaista paitaa tuolla Zarassa. Luulisin, että tuo hengittää yhtä lailla puuvillaisen selkänsä ansiosta.

  VastaaPoista
 9. Itse koin saman ongelman omieni kanssa, mutta nyt sukkisten kanssa vaihdan vain isommat geelipohjalliset niin kenkä pysyy nätisti jalassa :) Multa löytyy vain yksi pari kyseisiä kenkiä, mutta muistaakseni Adriana sanoi joskus Labels or Nothing -blogissaan että mallien välillä voisi olla huomattaviakin kokoeroja... Tosin voi olla että se on uusiin mallistoihin jo korjattu.

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis, ei noita sattunut olemaan beigenä? :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.