maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahjoja...

Toivottavasti teidänkin joulunne ovat menneet erinomaisesti! Itselläni on ollut harvinaisen rentouttava joulu. Vähän kuitenkin väsyttää vielä liikaa keskittyäkseni taas muotiin ja vaatteisiin - ajattelin koluta alennusmyyntejäkin vasta huomenna - joten esittelenpä huvikseni muutaman joululahjojeni parhaimmistosta täällä :)


Tämä oli oikeasti kaikkein hyödyllisin lahja, en nimittäin omista hiustenkuivaajaa. Sen takia hiukset ovat huolella takussa aamulla, pää jäässä ulkona jne.


Tässä ehkäpä yllättävin lahja: viime keväänä tulivuoren tuhkan vuoksi kariutunut Berliinin reissu kerkesi jo unohtua, mutta sain samanlaisen pidennetyn viikonlopun lahjaksi tälle keväälle!


Hyödyllisimmän lahjan tittelistä kamppailee yhtä lailla vielä tämä bloggaajalle elintärkeä työväline :) Testailin tuosta uudempaa mallia, S95:sta, aikaisemmin syksyllä, ja voin sanoa, että kyseessä on valehtelematta paras koskaan käyttämäni pokkari.

En toivonut juuri mitään, joten yllätyin iloisesti joka paketista :) Miten te, toivoitteko ja toteutuivatko toiveet?

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuo Canonin S90 pokkari keväästä asti ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen! :))

  VastaaPoista
 2. Hei, voisitko sitten kun kuvaat tolla kameralla (ja toivottavasti lataat kuvia tänne) mainita kuvan yhteydessä että on tällä kameralla kuvattu? :) Itsellä uusi kamera hankinnan alla, vaikuttaa ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta!

  VastaaPoista
 3. Sama juttu, S90 ollut joka päivä mukana helmikuusta saakka, kun sen Malesiasta hankin. Aivan eriomainen kapistus. Järkkärin raahaaminen on jäänyt kovin vähäiselle tämän ansiosta.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli onneksi toivelista, sain kerrankin hyödyllisiä lahjoja. Mm. Canon s95 -kameran, joka on todellinen ihanuus!

  VastaaPoista
 5. Niin sullahan on toi! :) Odotan kanssa jo innolla, et järkkärin voi jättää kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Se on just se, jota testailin, eli juuri tuon jälkeinen malli! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.