keskiviikko 8. joulukuuta 2010

High heels keep you going

Beigeä ja harmaata joku päivä viime viikolla. Ainoastaan kengät olivat se vaihtuva osa tämän asun kanssa: en oikein osaa päättää, minkälaisia kenkiä tuolla tulisi käyttää. Lättäpohjaiset kengät voivat olla aivan yhtä liukkaat kuin 5cm korolla varustetut Acne Pistolitkin, Pistolit tekevät taas kävelystä tapaturma-alttiimpaa kuin 12cm korot, joilla voi sentään pureutua lumeen, mutta jotka jäällä ovat aivan varmasti katastrofi. Että missä mennään?

takki/coat 2nd hand, neule/knit Monki, housut/trousers Zara, nilkkurit/ankle boots eBay, laukku/bag MiuMiu

Hauska miten lumea vasten kuvatut osat asusta voisivat pienellä kontrastin muuntelulla olla studiossa näpsittyjä. Taidan etsiä sopivan lumivuoren ja kuvauttaa asuni tästä lähtien sitä vasten... ;)

12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis asu! Tykkään ihan todella.

  Tulin tänä aamuna siihen tulokseen, että jos tämä Helsingin kaupungin kunnossapito ei tästä parane, ainoa tapa pysyä pystyssä on ostaa sellaiset vanhempien rouvien suosimat kantapäihin remmeillä kiinnitettävät nastat. Korkeissa kengissä sentään tajuaa olla varovainen, mutta matalilla sileäpohjaisilla saappailla kaatuminen on miltei varmaa. Kismittää, ettei kaupoissa oikein ole kunnollisia (sekä lämpimiä, että ei-liukkaita) TYYLIKKÄITÄ talvikenkiä.

  VastaaPoista
 2. Hehe, I bet my heels keep me up better than Hunters would... We've got like 1m of snow up here...

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Olin ihan hiilenä eilen kun lähdin idiootisti autolla keskustaan illalla. Tiet ovat aivan kauheita. Paras lääke tällä hetkellä taitavat (otsikosta huolimatta) olla dr martensit - tosin jos niihin jää lumi pohjaan jumiin, niin sitten nekin ovat melkoiset tappokengät... Ne nastat olisivat hyvät, jos vaan näyttäisivät tyylikkäämmiltä :D

  VastaaPoista
 4. Linda, ei lisättävää...

  VastaaPoista
 5. Ihana neule! *vetää takkia päälle ja matkalla monkiin*

  Hyvin tiivistetty kokonaisuudessaan talven kenkäongelmat! Erityisesti tuo korkokenkähuomio, se on totta että lumessahan niillä kestää oikein hyvin pystyssä, mutta mitkä tahansa kengät, joiden pohjaan jää lunta kiinni ovat kyllä hengenvaaralliset - etenkin sisälle tultaessa, hui kauhistus... :) Meikäläinen vetää maihareilla!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis asu! Erityisesti pidän tuosta neuleen paksusta palmikkokuviosta ja jännästä harmaan ja beigen yhdistelmästä, ei ole tullutkaan mieleen yhdistää noita kahta väriä, mutta se toimii oikein hyvin ;) Ainoastaan noi hanskat hyppää silmille mustuudellaan. Mä vihaan yli kaiken jos asussa ei ole mitään muuta mustaa kuin jokin asuste - mun mielestä musta tarvitsee aina mustan kaverin! Pahin ehkä on vaalea asu, jonka ainoa musta kappale on laukku.. hrrr :D Onneks noi hanskat on niin pienet ettei ne ihan hirveesti häiritse.

  Niin ja tosiaan korkoasiaan: mä itse pidän myös korkeilla koroilla hangessa kävelemisestä, koska silloin pääsee porautumaan maahan kiinni. Parasta toki on jos hankkii suutarilla pitävät pohjat kenkiin, helpottaa elämää huomattavasti, suosittelen! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana toi neule!! Onkohan monkilla nettikauppaa..? Ja toi laukku nayttaa kans tosi hyvalta. Tykkaan tasta asusta ja paljon! Oon kauheesti miettiny etta kuinkahan pitka oot? Jotenkin jaany mieleen, etta jossain hame/mekko postauksessa sanoit olevas lyhyt, mutta et vaikuta kylla lyhyelta kuvissa..

  VastaaPoista
 8. Tuo sinun uusi hiustyylisi pukee kyllä sinua uskomattoman hyvin. Ihan erilaiselta, särmikkäältä persoonalta näytät. Ja asukin on kaunis! Toimii tuo pehmeiden elementtien (palmikkoneule, takki, pöksyt)yhdistely hieman ärhäkämpien asusteiden kanssa. En yleensä tykkää edes eläinkuoseista, mutta nuo kengät on kyllä se täydellinen viimeinen silaus tähän asuun.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan tarkkoja kuvia! Meikäkin tahtoo hovikuvaajan ja ulkokuvia, asu kuin asu näyttää paremmalta hyvässä valaistuksessa ja ihanalla taustalla :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kivoja noi lunta vasten otetut kuvat tosiaan! Mä oon pohtinut tuota samaa asiaa kenkien suhteen ja todettut täysin korottomat kengät pahimmiksi! :D Useimmiten niillä lentää persuksilleen!
  Se viidenkin sentin korko on parempi kuin tasapohja. :>

  VastaaPoista
 11. I'm in love with this look, congrats, so cool! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.