perjantai 31. joulukuuta 2010

Delicates

Tein itselleni lupauksen, etten osta mitään tammikuussa. Ensinnäkin olen kolunnut jo alet miten kuten kaksikin kertaa ja onnistunut säästymään muka-löydöiltä, jotka jäävät vääjäämättä kaapinpohjalle hintalappu irroittamatta. Toisekseen kevätmallistoista tulee tammikuussa kauppoihin vasta hippusia, joten suuria houkutuksia eivät siis nekään luo. Pienen "mutta"-kohdan kuitenkin sisällytän tähän lupaukseen, nimittäin lahjakorteilla saa ostaa ;)
hattu 38€ sekä mekko 91€ (182€ -50%) Topshop/Helsinki 10

Itse asiassa, kun nyt mietin niin muistan yhden vikatikin, joka on tavallaan aleostos. Kävin heti H&M:n aleiden alettua penkomassa rekkejä ja löysin valkoisen jakun, joka oli kahta kokoa liian suuri, mutta en jaksanut sovittaa sitä 10 euron hinnasta johtuen vaan vein sen muiden ostoksieni kanssa kassalle. Loppusumma oli 50 eur, vaikka sen piti mun laskujen mukaan olla 30 eur, en kuitenkaan kehdannut sanoa mitään. Ostin sitten täyshintaisen, 30 maksavan tyhmän pikkujakun, jota en olisi missään nimessä ostanut täysihintaisena, koska olen niin ujo etten kehdannut mennä takaisin kassalle... duh. Nolo Aurora.

9 kommenttia:

 1. Minä menisin kyllä H&M ja valittaisin tästä mokasta... Ja saahan aina palauttaa vaikka on ale ostos! ;D

  VastaaPoista
 2. Jos sulla on kuitti niin mene ihmeessä palauttaa! Ei ne sua syö :D

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tarkoitus viettää tammi- ja helmikuut säästöliekillä. Uuuh, vaikeeta.

  VastaaPoista
 4. aivan ihania nuo molemmat, siis vau !

  VastaaPoista
 5. Bella, olet kyllä väärrässä. Minkään liikkeen ei tarvitse ottaa vastaan yhtään tuotetta, jossa ei ole vikaa. Useimmat kaupat kuitenkin ihan omasta halustaan tarjoavat palautusoikeuksia. Niissäkin useinmiten aletuotteita ei saa palauttaa. Avokauppa kannattaa tehdä liikkeissä, joissa palautusoikeutta ei ole. Kuluttajansuojalaissa ei ole kohtaa, joka oikeuttaa tavaroiden mielivaltaisen palauttamisen.

  Aurora, sinuna menisin takaisin Menkka haukalle ja palauttaisin takin. Vaateliikkeisiin tulee ihan kasoittain palautuksia, joten turha on hävetä. :) Kaverini on ollut töissä vaateliikkeessä, ja kuulemma maanantaisin tulee paljon palautuksia, kun tytöt ostavat bilevaatteet viikonlopuksi ja käytettyään palauttavat ne kauppaan laput paikallaan roikkuen.

  VastaaPoista
 6. ..tuo mekko näyttää kyllä upealta! Ja hattu <3 Ihmisten pitäs pitää enemmän hattuja!

  Hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista
 7. Aurora heti HenkkaMaukkaan valittamaan,muuten häpeän sinua.-Siis et maksa ylimääräistä ikinä,sanot vaan niin kuin minunkin äitini aina,että tämä on ihan periaatekysymys,että jos hintana on 10 euroa niin hinnan pitää olla 10 euroa.Ja sehän on ihan periaatekysymys!!:)

  VastaaPoista
 8. aww, oot söpö etkä nolo <3 :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.