keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Bomber


bomber 25 eur/Monki

Tuli hankittua musta bomber-takki pitkästä aikaa. Satuin pyörähtämään Monkin aleissa tänään ja koska takki oli houkutellut jo aiemmin, niin nappasin sen mukaan 25 euron hinnalla. On nimittäin hot ja entistä enemmän sitä myös keväällä. Monkin lisäksi kävin Ikeassa (kuten kuvasta näkyy), vähän suunnittelemassa uutta kämppää jälleen eteenpäin.

Vinkkejä plissé-hameen yhdistelyyn on tulossa mahdollisimman pian eli lähipäivinä, alkuun nyt tosiaan kannattaa ottaa ne Dr. Martensit kauniiseen jalkaan ja kietaista ylipitkä vyö solmuun vyötärölle hameen päälle poistamaan mummovaikutelmaa :)

8 kommenttia:

 1. toimii tosi hauskasti toi hattu tossa asussa! asutko muuten yksin? mietin että onko sulla valtuudet ihan oman maun mukaan sisustaa :)

  VastaaPoista
 2. ääreisfiksu kysymys, mutta onks toi bomber siis sama asia kuin 90-luvun puolenvälin tienoilla kuuminta hottia ollut pilotti? puhuttiin nimittäin viime keväänä kaverien kanssa, että ihan varmasti ensi keväänä ne tulee taas, kun maiharit ja flanellipaidat tuli jo :)

  VastaaPoista
 3. Joo, samasta takista on kyse :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Valtuudet on oman maun mukaan sisustaa, mutta ei se yksin asumista vaadi ;)

  VastaaPoista
 5. Suloinen tuo karvalakkisi! Ennen vannoin, että en IKINÄ laittaisi päähäni moista "hirvitystä", mutta kas kummaa, tuolla naulakossa oma karvalakkini nyt nököttää.. ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.