torstai 16. joulukuuta 2010

Be Stella McCartney-chic

....ja edullisesti. Asokselta tottakai. Häiritsee ainoastaan tuo resori kaula-aukossa ja hihansuissa, joka on jostain syystä hyvin yleinen halvoissa neuleissa. Ruotsalaisissa blogeissa on pitkin poikin kuolattu tuota Stellan raitaneuletta - ruotsalaisen suhtautumisen raitoihin ymmärtäen se ei ole kai mikään ihme. Väriyhdistelmä on mahtava - hillitty ja ajankohtainen, eikä yhtään ampiainen. Ehkä jopa ikuisesti tyylikäs?

Nyt lähden joululahjashoppaamaan ja urakalla. Jostain syystä lahjojen hankkiminen alkoi tänä vuonna hyvissä ajoin, mutta tyssähti hyvän alun jälkeen jälleen kokonaan. Olen kuitenkin kerran kokenut 23.päivän tuskanhien ja sitä paniikkia en kyllä halua koskaan kokea uudelleen.

Affordable way to be Stella McCartney-chic, naturally from Asos.com. Now I'm off to shop some Christmas presents, got to hurry!

8 kommenttia:

 1. Amazing pick! I'm currently obsessed with knitwear and this jumper looks adorable :)
  going to check it out on asos.com!
  xx
  Fashion illustration: Illustrated-Moodboard
  .

  VastaaPoista
 2. Värimaailmaltaan ja tyyliltään aika samanlainen yksilö on henkallakin,ainakin netti kaupassa. tosin melko pitkä malli ja lyhyillä hihoilla.mutta ainakin matsku vaikuttaa lupaavalta, kokonaan puuvillaa, mikä henkalla ei aina ihan ole itsestäänselvyys.

  VastaaPoista
 3. Ainut asia mikä minua häiritsee on se, että stellan versio ei ole neulottu, kuten asoksen malli, vaan ehkä pitemminkin jotain kangasta. Olen haaveillut jo pitkään "jtn stellaa", joten ehkä tämä olisi vastaus.. :)

  http://nataliananatalia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Täytyy olla aika loistava kielellinen ilmaisu, kun pystyy repimään ihan normista neuleesta noin paljon asiaa.. ;)

  VastaaPoista
 5. Hoh, ootpa hauska, not.

  VastaaPoista
 6. Hyvä vinkki! Jos olisin itse hankkimassa, haluaisin kyllä pitkät hihat :P

  VastaaPoista
 7. Hehe, I should be obsessed with knitwear because of winter but oh no,I'm all about summer wear..

  VastaaPoista
 8. hei, selailin tässä mangon nettisivuja, ja löysin sieltä aika samanlaisen neuleen. En tosin tiiä myydäänkö sitä suomessa, mut tässä ois kuitenkin linkki:

  http://shop.mango.com/ficha.faces?id=35210691&state=she_032_IN

  P.S. Älä ihmettele tätä aikaa, en saanu nukuttuu ja aloin kiertelee nettikauppoja... :D tää on muuten eka kerta, ku kommentoin blogiis. :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.