tiistai 28. joulukuuta 2010

Anywho x Kobra


Paljon blogeja seuraavat ovat varmasti huomanneetkin, että mielenkiintoisen kollaboraation tuotokset ovat olleet jo saatavilla jonkin aikaa. Kyseessä on Tanskan suosituimman blogin Anywhon ja Kobra-merkin yhteistyömallisto, joita voi ostaa esim. täältä.

Mielenkiinnolla odotan, milloin Suomessa mennään Tanskan ja Ruotsin perässä - niin että suosituimmat bloggaajat alkavat suunnittelemaan nimeä kantaviaan mallistoja joillekin merkeille. Blogimaailman kehitys kun on melkein suoraan n. 2 vuotta Ruotsin tahtia jäljessä, joten en näe kyseistä skenaariota aivan mahdottomana. Olisi kyllä jännä nähdä! Toivottavasti jälki olisi yhtä hienoa kuin tässä kyseisessä mallistossa, keskimmäinen takki on ehdoton suosikkini.

Here's some pieces from Anywho.dk + Kobra -collaboration collection. You can buy these from here. I'm in love with the middle one... It's would be fun to see some Finnish blogger designing a collection with some label. The development of Finnish blog scene has clearly been running about 2 years behind from Sweden/Denmark, so I guess we're going to see such collection launching first in 2012 ;)

11 kommenttia:

 1. mmmmm, tuo jättiläismäinen neule oikealla on ihana!

  VastaaPoista
 2. Aivan asian vierestä, mutta mahdatko olla tietoinen siitä, että blogi ei jostain syystä (ainakaan mulla) päivity Blogilistalle? Alan jo pikku hiljaa oppia, että tänne pitää muistaa tulla aina "erikseen", mutta ehkä joukoissasi on huonomuistisempiakin lukijoita ;)

  VastaaPoista
 3. Se on! Mä niiiiiiin tarviin ton takin :D

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos tiedosta! En tosiaan tiennyt ongelmasta, lähetin mailia Blogilistan ylläpitoon. Ei näyttänyt reagoivan mun omaan päivitysyritykseenkään. Kiitos paljon, toivottavasti asia korjaantuu pian! :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihan vain sellaista, että voisiko olla mahdollista, että Style the city -sivustolla pystyisi kommentoimaan myös anonyyminä/samalla tyylillä kuin Indiedaysinkin sivuille? Tällaisena tekniikan ihmelapsena kyseisen sivun menetelmä tuntuu jokseenkin hankalalta.. tai sitten en ole vain ymmärtänyt sitä täysin :P
  Etkös olekin kyseisessä jutussa jotenkin mukana vai huutelenko täysin väärään paikkaan..?

  Joka tapauksessa: ihania videoita, ihania ihmisiä!

  VastaaPoista
 6. Moikka!
  Style The City on rakennettu Bloggerin päälle, eli siellä pystyy kommentoimaan anonyymisti "Open ID"-kohdan kautta. Toistaiseksi täysin anonyymi kommentointi on poissa käytöstä :) Kiitos paljon kehuista, välitän terveiset tiimillemme! :)

  VastaaPoista
 7. Ah noi on niin kauniita! Ois kyllä mukava nähdä jotain tällaista Suomessakin :)

  VastaaPoista
 8. Niin olisi! Eivätkä ole edes kalliita, tekisi mieli ostaa! :)

  VastaaPoista
 9. öh. olkoon miten helvetin muotia, mutta kyllä ihan oma järjenkäyttö on sallittua. Näyttää järkyttävän idioottimaiselta. Anteeksi. Keisarilla ei ole vaatteita.

  VastaaPoista
 10. Miten voit olla noin järkyttävän väärässä? :D Ps. tää on muotiblogi, sanan "muoti" varsinaisessa merkityksessä

  VastaaPoista
 11. Hei mielenkiintoinen postaus. www.trendsales.fi lanseeraa kilpailun kevättalvella, jossa suomalainen muotibloggaaja pääsee suunnittelemaan malliston tanskalaisen muotifirman kanssa:)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.