perjantai 31. joulukuuta 2010

30-12-2010


jakku, shortsit/jacket, shorts 2nd hand, tekonahkapaita/pleather t-shirt H&M, kengät/shoes Dr. Martens

Oikeastaan piti laittaa asukuvan ehdoksi, ettei hiuksista saa huomauttaa, mutta menköön ilman ehtoja. Mutta ei saa silti huomauttaa. Sanoinhan, että otsatukka näyttää hölmöltä! Se on liian lyhyt. Tänään Helsingissä oli vain -3°C, joka on sopivan talvinen lämpötila, eikä tarvitsisi olla yhtään enempää. Lauhemman sään innoittamana päätin tänään kokeilla huvikseen kokonahkaista lookia. Punaisen jakun alla näkyy vähän H&M:n alesta napattua tekonahkaista t-paitaa (palautin sen Zaran version löydettyäni tämän) ja shortsit on jälleen väkerretty mustasta nahkahaalaristani. Jotain piristystä harmaaseen päivään!

My hair is awful, please don't mention about it. I cut it myself even though I KNEW I wouldn't be able to get it done neatly. I look super stupid. Besides my hair I also dislike the weather in Finland. We've got like 2 metres of snow here in Helsinki. It's crazy. I want to run far away from here...

ps. Esim. tämä kuva on nyt kuvattu Canon Powershot s90:llä, kun kerta kyselitte :)

2 kommenttia:

 1. Törmäsin suhun tänään Zarassa, mutta en millään kehdannut tulla tervehtimään, kun olin ihan älytön rotta lumisateen jäljiltä :-)

  Mutta siis sitä piti tulla sanomani, että tuo jakku on aivan upea! :-) Damn sinulle ja kirppislöydöillesi.

  VastaaPoista
 2. that red coat is amazing! <3

  Happy New Year from
  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.