tiistai 2. marraskuuta 2010

The way to wear a camel coatNäissä kuvissa kiteytyy täysin se, millä tavalla itse pääasiallisesti puen kamelinvärisen villakangastakkini arkena. Takki on hieman oversize (eli 2 kokoa liian iso) ja vaikka kuvissa sen faktan pystyy suht hyvin peittämään, täytyy kuitenkin tosielämässä takin ympärillä käyttää jotain kuristamaan sitä edes hitusen muotoon, jottei näyttäisi vähän-niinkuin-muotoon-leikatulta laatikolta kulkiessaan se päällä pitkin katuja. Niinpä olen kiristänyt sitä ohuella ruskealla nahkavyöllä.Vaikka mielelläni kulkisin joka päivä korkeissa koroissa, on tosiasia se, että arjen käyttökelpoiset korot ovat maksimissaan 8cm. Hyvin usein juoksentelen ympäriinsä Converseissa, ja ne yhdistän juuri siihen kamelinväriseen villakangastakkiini hauskan kontrastin vuoksi. Kuvan mukaisesti paljain säärin en toki liikenteeseen lähde, mutta lisää mielenkiintoista rikkonaisuutta juttuun lisää Converseihin sullottavat sukat. Laitan parin päivän sisään moista havainnollistavan kuvan, kunhan saan sellaisen nappautettua. :)

This is the coolest way to wear your camel coat this autumn. I love it with high heels, but due to usefulness I usually pair it with my Converses. Should try Dr Martens too, would probably look effortless cool when done right... My coat is a bit oversize, so I usually wrap it a bit up by a narrow brown belt. I'll show you the combo someday now, when I just get someone to shoot me :)

pics: stockholmstreetstyle, elle UK

8 kommenttia:

 1. Hei. Tuli mieleen kun sinä olet tilannut asosilta, että jos ei ole kotona kun pakettia tuodaan, mihin se menee? siis meneekö se lähimpään postiin vai palautetaanko se samantien asosiin takaisin? :o

  VastaaPoista
 2. Apua luin " the way to wear a camel toe"... Meni kyllä kahvit väärään kurkkuun, kun mietin onko ilmiöstä tullut muotia... huh-huh.... Voi tätä lukihäröä.

  VastaaPoista
 3. no huh, ei sentään :D

  VastaaPoista
 4. Mulla muistaakseni Asoksen paketit on sit viety postiin. Nehän jättää sellasen lapun siitä et on yritetty toimittaa ovelle, sen jälkeen muistaakseni pitää itse hakea postista :)

  VastaaPoista
 5. me too. en halua edes ajatella, että joudun kohta luopumaan yhdistelmästä ja vetämään jalkaan jotkut jokasäänsaappaat. erityisesti pidän yhdistelmästä mustat matalat converset camel rotsi.

  VastaaPoista
 6. Sun blogis on vaa yksinkertasesti paras suomalainen muotiblogi! keep going! =)

  www.witheveryheartbeat.bubbleroom.fi

  VastaaPoista
 7. hei en tiiä ootko jo huomannu, mut sun kuvaa on lainattu täälä :)
  http://www.blueisinfashionthisyear.com/2010/11/in-fashion-shearling-aviator-jackets.html

  VastaaPoista
 8. Minullekin kelpaisi kamelinvärinen villakangastakki. Pitkä ois upea mutta polviin asti ulottuva voisi olla käytännöllisempi ja pitempiaikaisempi : )

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.