perjantai 5. marraskuuta 2010

Sliced up

Don't hate me, asukuvat ovat tällä hetkellä nyt vähän tällaisia, kun kukaan ei kuvaa mua. Jättävät yhdistelyn mielikuvituksen varaan. Lupaan yrittää hankkia ensi viikolla kunnon asukuvia, itseäni ärsyttää nimittäin tällainen jaottelu. Testailin uutta GinaTricotin alesta ostettua paitaani. Iso, valkoinen paita löytää aina paikkansa vaatekaapissani.

paita/shirt GinaTricot (24,90 eur -50% = 12,45 eur)

villahousut/wool leggings GinaTricot

kengät/shoes Jeffrey Campbell

Tänään juhlitaan parhaimman ystäväni synttäreitä, ajattelin pukea tuon paidan ja sutia uuden kerroksen huulipunaa päälle - villahousut kuitenkin vaihtunevat nahkashortseihin. Kivaa viikonloppua! Palataan mahdollisimman pian niiden parempien asukuvien merkeissä ;)

24 kommenttia:

 1. Musta tämä kolmeen osaan palasteltu asukuva on ihan hauska ja kauniita kuviahan ne ovat. Tuo villahousuihin työnnetty sifonkipaita näyttää aika hauskalta idealta! Tosin illaksi nahkasortsit ovat varmaan menevämpi vaihtoehto. :D

  VastaaPoista
 2. ihanat noi sun kengät <3
  ja sun blogiki on ihana

  VastaaPoista
 3. Millaset pohjat noissa kengissä on? Pystyykö pysymään pystyssä talvellakin? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos _ihana_ sinä! <3

  VastaaPoista
 5. :) Kiitos paljon! Punainen huulipuna, sifonkipaita ja villahousut ovat aika hauska, kontrastinen yhdistelmä :) Tosiaan, ei kuitenkaan ehkä baarissa :D

  VastaaPoista
 6. Noissa on kumia pohjat, eli lumel varmaan pystyy, mutta jää on vähän arveluttavampi :D

  VastaaPoista
 7. miks toi paita oli -50% ? oliko alessa vai saitko jotain bloggarin etuutta :D

  se on nimittäin superhieno!

  VastaaPoista
 8. pistit mukavan matalat kengät..... EIKU?

  VastaaPoista
 9. Siis se oli vaan jossain -50% alerekissä täällä Turun Ginassa :)

  VastaaPoista
 10. noi kengät ovat niin jumalaisen upeat, että tulisin ja varastaisin ne jos jalkasi olisi edes koon isompi ;--) ja ite ainakin tykkään näistä palastelu kuvista! Näkyy jotenkin paremmin yksityiskohdat kuin niissä "tavallisissa".

  VastaaPoista
 11. Eipä mittään hättää. Ei haittaa tämmöset palas-kuvat, vaan juuri päinvastoin :)

  VastaaPoista
 12. Mua alkoi yhtäkkiä ihan hirveesti häiritsemään, miten sä olet onnistunut kuvaamaan noi sun jalat itse tähän.. :) Pohdittuani hetken tulin siihen lopputulokseen, et oot menny selälleen lattialle ja nostanu jalat koukussa seinää vasten! Koska kenelläkään ei voi olla tollasta lattiaa, kait... ;) Sano hullulle, et se on oikeessa :D

  VastaaPoista
 13. Sopii muuten tosi hyvin noihin villapöksyihin tuo paita. Mäkin tilasin Filipan luonnonvalkoisen silkkipaidan, siihen tahtoisin myös lököpökät harmaina :)

  Mun blogissa on sulle tunnustus...

  VastaaPoista
 14. ÄÄÄh..pengoin tänään Turussa Ginan alerekit sydän toivoa täynnä..mutta ei ollut mitään! Toisaalta löysin ison (jäljellä oli vain koko 42, mutta sehän ei ole ongelma ;)) luonnonvalkoisen pitsisen kauluspaidan hentsun puolelta :) Sun brisbanet näyttävät hyviltä! Mukulakivet ovat tehneet pahaa mun brisbanien pohjille, ekan käytön jälkeen (!), nyt täytyy liimailla :'(

  VastaaPoista
 15. I'm in love with that shirt, adorable!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 16. Kauniita kuvia ja niistä saa asusta, joka on muuten upea, ihan tarpeeksi selvää :))

  VastaaPoista
 17. Voi ei! Mä en oo vielä testaillu mukulakivikatuja noilla, ehkä jätän sit väliin suosiolla :P Toi oli ehkä tokavika tollanen siellä, se varmaan sen takia oli jo loppu. Kiva et löysit jotain! :)

  VastaaPoista
 18. hahaha :D :D Kerrankin hyötyä pienestä jalasta.. :D Palastelu on toisinaan kivaa joo :)

  VastaaPoista
 19. It is! and the best part is that i found it on sale, yay :)

  VastaaPoista
 20. Kiitos tunnustuksesta! Valkoiset silkkipaidat (tuo mun on wannabe-sellainen) ovat yksi vaatekaapin perusjutuista, ikuisista sellaisista :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.