sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pikku kiireeniSiinä se, klo 16.00 tänään saatiin vihdoin luovutettua seuraavalle omistajalle - muutto kesti melkein 3 päivää! En tajunnutkaan, kuinka paljon tavaraa VOI kertyä parin vuoden aikana. Ja kuinka käsittämätön määrä siitä on turhaa, sellaista jota en edes tiennyt/muistanut omistavani! Nyt kuitenkin onnistuin muuton keskellä raivaamaan paljon säkkeihin, jotka tulen varmaankin roudaamaan jonnekin kirppikselle tai vähän myös ehkä blogikirppikselle. :)

Finally today we moved away from our old apartment, so I've been quite busy lately. I didn't realize how much stuff I actually own! There was so much things I have never needed and didn't know that I have. Wow. I'd be relieved to throw roughly a half of my things away...

13 kommenttia:

 1. ootteko eronnu poikaystäväs kanssa?

  VastaaPoista
 2. onko mulla mennyt jotain ohi,vai miksi muutatte?

  VastaaPoista
 3. Utelaisisuus heräsi: saako kysyä minne muutitte/muutatte tästä ihanasta aiemmasta kodistanne? :)

  VastaaPoista
 4. Väliaikaiseen asuntoon nyt aluksi :)

  VastaaPoista
 5. Muutettiin pois yhdessä

  VastaaPoista
 6. Uuteen kotiin, mutta eka väliaikaiseen :) Kerron lisää myöhemmin, heti kun tilanne päivittyy :)

  VastaaPoista
 7. Hmm, no, emmä tiedä. Miksi sitä nyt yleensä myydään ja ostetaan kämppiä... en tiedä :D

  VastaaPoista
 8. Moikka! Olen tainnut aikasemminkin kysellä tuosta ensimmäisessä kuvassa näkyvästä Yrjö Kukkapuron tuolista. Olen aivan ihastunut kyseiseen tuoliin, kun lahjana sen itselleni aikoinani sain. Mistä olet itse hankkinut omasi? Mahtaako se olla vintagea? En ole uudistuotannossa kyseistä tuolia nähnytkään. Tarina tuolin takaa kiinnostaa, koska nykyään kyseistä tuolia on todella vaikea mistään löytää. :)

  VastaaPoista
 9. Tuo Saturnus on hankittu eräältä design-huonekalukeräilijältä käytettynä, ikää on ainakin nahkan kulumien perusteella reilusti, eli vintagea lienee. Hyvällä tuurilla voisi löytyä esim Tomorrow's Antiquesta? :)

  VastaaPoista
 10. Oi! Noi on superkivat! Jospa löytyisi joku keino saada ne Suomeen asti..

  VastaaPoista
 11. Noi, Eamesit on ihanat. Meillä on valkoiset käsinojalliset, mutta tuollaiset mustat sopis meille keitiöön... :)

  VastaaPoista
 12. Ohho, en oo käynyt täällä kurkkaamassa johonki viikkoon, ja tällasta on sattunut. Jännää, ettei mitään vihjeitä edes :) Laita ihmeessä kamaa blogikirppikselle eikä tavalliselle! Sisustuskamaakin voi laittaa.. ;) Varmaan siks kaikki on niin ihmeissään, kun pari vuotta on omistuskämpälle suht. lyhyt aika.. TOSIN, muistan rempan, minkä teitte, joten kun arvo on noussut huimasti, on ihan jees vaihtaa vaikka isompaan.. :) ja jopa ilman remppaa kämpän arvo on varmasti noussut......

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.