torstai 4. marraskuuta 2010

Mallikokelaaksi anyone?

Saan sähköpostiini melkoisen paljon kaikenlaista tietoa sekä postiluukkuuni näytteitä, joista äärimmäisen harvat päätyvät blogiin asti. Tämän koin kuitenkin melkoisen mielenkiintoiseksi konseptiksi, että ajattelin siitä vinkata. En tosin tiedä, moniko 14-19 -vuotias lukee blogiani, mutta tässä heille mielenkiintoinen kilpailuchanssi:

Eirikuvalla on nykyään uusi konsepti nimeltään Catwalk by Eirikuva, jossa Eirikuvan sivuilla voi itsestään laatia maksuttoman kuvakansion. Kuvakansioon olisi tarkoitus laittaa kuvia itsestään - samanlaisia siis kuin muotiblogiin, mutta bloggaamista kisaan osallistuminen ei vaadi. Voittopalkintona olisi luvassa Canonin digijärkkäri EOS550D, Paparazzin starttipaketti, jossa ammatilaiset opastavat pukeutumisessa, kampauksissa, meikkaamisessa ja catwalkilla kävelemisessä sekä ammattikuvaajan studiokuvaus, josta tehdään huipputasoinen, oikea mallikirja.

Laila Snellman silmäilee voittajan valitsemisen lisäksi kuvakirjoja myös sillä silmällä, että olisiko kuvakirjojen tähdillä edellytyksiä malliksi. Malliksi pyrkivillä tulisi olla tosiaan ikää 14-19 vuotta ja mikäli kilpailun lisäksi Paparazzia kohti tähtää, tulisi kuvakirjaan laittaa myös paino ja pituus. Pituuden ja painon ilmoittamista ei siis tarvita pelkkään kilpailuun osallistuakseen.

Lisätietoja kilpailusta sekä tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Harmi, että olen pahasti yli-ikäinen. Mallinleikkimispäivä olisi kelvannut mullekin ;)

kuvat. teenvogue.com, style.com, wikimedia.org

21 kommenttia:

 1. pitääpä käydä kattomassa nuo tarkemmat ohjeet ja ottaa osaa kilpailuun :---) kiitokset vinkistä!

  VastaaPoista
 2. hyi 14.v! lapsiraukat, kyllä mun mielestä olis hyvä olla 16-17-vuotias ennenkuin tollasta rumbaa aloittaa. Mutta muuten ihan hauska idea, itsekin kyllä olen yli-ikäinen :)

  VastaaPoista
 3. erittäin mielenkiintoista, että razzikin vetää nykyisin jotain mallikursseja, koska aikaisemmin he ja kaikki alan ammattilaiset ovat dissanneet clamoksen, eliten ym mallikurssit ja kansiokuvaukset alimpaan rakoon. ja tottahan se on edelleen, ei niistä ole mitään hyötyä. mutta ilmeisesti hyväuskoisten rahastaminen on heistäkin nykyisin hyvä liikeidea.

  VastaaPoista
 4. Vautsi :o Oisin tohon just oikean ikäinen.. rupes kiinnostaan. Mulla on pari mallikokemusta aiemminkii, hmm.

  VastaaPoista
 5. Olis joo kivaa :) Mutta mulla ei tule vain ikä vastaan..vaan myös vaivaiset 158cm.. Ja uskon, etten ole kuvauksellinen, PAITSI haluaisin joskus ammattilaisen kuvattavaksi (jolloin ammattilainen olisi minut meikannut), koska silloin voisin nähdä olenko vain huonojen poseeraustaitojen ja huonon meikin uhri..vai onko se totta, että hyviä kuvia ei minusta saa... Muuten olisin hyvä malli :D

  VastaaPoista
 6. siis vaaditaanko tohon mitään pituutta? eli saa olla esimerkiksi 150cm? en siis noin lyhyt ole, mutta tuli vaan mieleen..


  ja minkä ikänen sä muuten oot?

  VastaaPoista
 7. Mä luotan siihen että rikastun lähivuosina jotta voin itse maksaa super high-editorial-kuvat itsestäni ;;) Sellaset supersleekiksi, lähes tunnistamattomaksi photoshopatut muotokuvat jossa mulla on kiiltävä laukku, korkeet korot ja aivan ****n siistit vaatteet! Sit se menee mun tulavaisuuden (tän saman rikkausvaiheen tuoman) vaatehuoneen seinille, ja maxikokoisena eteiseen kaikkien nähtäville :--D

  VastaaPoista
 8. Siis ei siihen pelkkään kilpailuun osallistumiseen tarvi pituutta ilmoittaa :) Kameran yms voi voittaa muutenkin. Jos sit haluaa erityisesti, et Paparazzi tsekkaa "mallintaipumusten" puolesta, niin sit pitää laittaa pituus ja paino. Oon jo 24 v., kohta 25! huh, vanhus :D

  VastaaPoista
 9. Jeje! Koita ihmeessä onneasi! :)

  VastaaPoista
 10. Ei toi skaba kysy pituutta... ikää kylläkin.. voi meitä yli-ikäisiä :D

  VastaaPoista
 11. :D :D mäkin haluun sellaset itestäni! :D

  VastaaPoista
 12. Hmm, kai razzi on ennenkin tehnyt portfolioita uusille malleille, kursseista taas en tiedä. Mutta kai periaatteessa he valmentavat tulevaa mallia aina? :o

  VastaaPoista
 13. Onhan se 14 v. vielä aikalailla nuori... tosin tänään törmäsin jonkun aivan täysi-ikäiseltä näyttävän 14-vuotiaan blogiin. Se oli tosi tosi hassua :)

  VastaaPoista
 14. Ei mitään! Kivaa, jos osallistut! :)

  VastaaPoista
 15. Voisin käydä katsomassa :) Vaikka malli mitoissa en ihan olekaan

  VastaaPoista
 16. jessus, tarviin kameran, tää ei oo ees tyhmin asia mihin oon ryhtynyt :D

  VastaaPoista
 17. jej! Tosta lähtis yks eos 550d ;)

  VastaaPoista
 18. Käy ihmeessä! Voittaakseen ei tarvi ollakaan :)

  VastaaPoista
 19. Tottakai, jos kyseessä on löytö, jossa on jo potentiaali huomattu ja Razzille palkattu. JA ei ne siitä uutta mallilöytöä ole rahastanut. Toi että jos kuka tahansa pulliainen voi mennä niiden kurssilla ja tehdä "mallikansion" on silkkaa rahastusta. Siis samaa toimintaa mitä Clamos ja Elite tekee.

  VastaaPoista
 20. Moi! Ja lämmin kiitos Auroralle Catwalkin nostamisesta esille. Toivottavasti saamme mukaan niin paljon tyttöjä, että kisasta voidaan rakentaa vuotuinen traditio.

  Halusin kommentoida tätä Paparazzin palkintoa. Hehän eivät siis todellakaan järjestä mitään mallikursseja, vaan tämä on aivan ainutlaatuinen, pelkästään tätä konseptia varten rakennettu erityispaketti, jossa asiantuntijat avustavat voittajaa pueutumisessa, meikkauksessa ja kampauksissa ja antavat myös kävelyopastusta. Tämä on siis todella ainutlaatuinen tilaisuus - otetaanhan voittajasta myös kunnon mallikuvat - niihin kuvauksiin kannattaa satsatakin, ja Paparazzista jos mistä saa hyvät eväät!

  Lisää kysymyksiä aiheesta voi esittää joko suoraan minulle sähköpostiini merja.hirvisaari@eirikuva.fi - tai sitten osallistumalla Facebook-faniryhmään http://www.facebook.com/pages/Catwalk-by-Eirikuva/125133844210522

  Merja

  VastaaPoista
 21. olisi kiva osalistua mutta olen 23 vuotias neitto.
  onks se paljon haita??

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.