tiistai 16. marraskuuta 2010

Maksihameen päivitysMaksimekkoihin ihastuneille tiedoksi: maksihame pitäisi olla sittemmin vekillinen. Itse rakastan maksihameita ja jostain omituisemmasta syystä myös vekkejä - niistä tulee jotenkin aina niin siivo ja juhlallinen vaikutelma. Siksipä tietenkin mielenkiintoisinta ne siivot ja juhlavat pitääkin yhdistää ajan hengen mukaan vähän rähjäiseen: "liian" korkeisiin ja massiivisiin korkoihin, paksuihin neuleisiin ja sitoa liian pitkällä vyöllä vyötärölle. Olen aivan hullaantunut ideasta ennen kuin olen edes ehtinyt yhteenkään nettikauppaan :D

Maxi dress/skirt: 2010, pleated maxi skirt: autumn 2010.

7 kommenttia:

 1. Vau, tollanen pitää kai itsekin hankkia! :)

  VastaaPoista
 2. Noi on mahtavia. Löytyy muunmuassa NastyGal saitilta tuollaisia.

  VastaaPoista
 3. Just joku tommonen hame ois niiiiin ihana, mutta en _ikinä_ osais pukea sitä päälle. Kaapissa on just yks ihana paita, jonka huusin eBaysta (ja vielä aika kalliilla) ja se on semmonen minkä haluaisin pukea päälle, mutten jotenkin vaan osaa. Siellä se on vuoden nyt odotellut vuoroaan. Ärsyttävän tavallisiin vaatteisiin pukeudun päivittäin, olisinpa niinkuin sinä ja jaksaisin kokeilla uutta joka päivä!

  VastaaPoista
 4. Please, can you translate your "kategories" to english, so that I can explore your blog? =) Love it btw! Found you through minoutfit.se! (Du kanske kan prata svenska?)

  VastaaPoista
 5. För tillfället kan man översätta dem med Google Translate :) Ja, du kan kommentera också på svenska, jag förstår :)

  VastaaPoista
 6. maxi hameet on kans niin mun juttu ja ihania nä vekkimaxit, pakko saada! :)

  www.witheveryheartbeat.bubbleroom.fi

  VastaaPoista
 7. theoutnettiin on muuten tullut Wangin tavaraa, joukossa oli myös se pvc läpinäkyvä rocco puoleenhintaan jos sitä vielä himoitset :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.