tiistai 9. marraskuuta 2010

Lempilapseni Style the City

Vihjailin eräästä hauskasta projektista ennen NYCiin lähtöäni, ja nyt se olisi sitten vihdoin julkaisukelpoista tietoa! Mun lisäksi projektissa on mukana kolme superhauskaa ja luovaa tyyppiä, joista ainakin Tuukka Laurila (http://tuukka13.indiedays.com/) on varmaan teille tuttu, toiset ovat Helene Auramo ja Teppo Hudson. Lisää kaikista voi lukea Style the Cityn who?-sivulta :)

Saimme idean siitä Flow'ssa tehdystä tyylivideosta ja lähdimme kehittelemään sitä eteenpäin, jolloin idea jalostui lopuksi Style the Cityksi, street style videoblogiksi. Ajatus ei kuitenkaan ole jumittaa vain Helsingissä, vaan tehdä videoita ympäri maailman suurista kaupungeista. Viimeisimmät kuvauskohteet ovat olleet Helsinki ja San Francisco, mutta tulevia ovat mm. Tokio, NYC, Lontoo ja Dublin!

Yksi pointti Style the Cityssä on myös se, että videoita voi jakaa kuka tahansa, ei vain tekijät. Vähän samaan tyyliin kuin streetstyle-kuviakin liitetään omiin blogeihin, voi videon myös jakaa suoraan kopsaamalla embed-koodin. Videossa on vain se parempi puoli, että esitellyn asun näkee useasta kulmasta, liikkeessä ja yksityiskohdat voi vangita paremmin videolle. Uusia videoita tuonne ilmestyy joka tiistai ja torstai klo 12.

Yllä tavallinen kuva mun asuvideolla näkyvästä asusta. Näytän mielestäni aika söpön pallopäiseltä videossa :D


This is our new project, Style the City. HD Quality street style videos around the world - you should like it! Check it out here: Style the City! you may be able to share the videos on your own simply by copying the embed code. New videos will appear on the site every Tuesday and Thursday 12:00 (GMT +02:00). Lately we've been shooting videos in Helsinki and San Francisco, but shortly we'll be showing you videos from Tokyo, London, Dublin and many more cities :)

20 kommenttia:

 1. Huippu idea, toteutus ei toimi. Ainakin minulla videot pätkivät koko ajan, ei toivoakaan että pystyisin sen pätkimisen vuoksi katsomaan edes 20% videosta :(

  VastaaPoista
 2. Hmm, mulla ne toimii hyvin... Voisiko olla mahdollista, että sulla olisi liian hidas nettiyhteys? :o

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana video! Ihan erilainen kuin semmoiset videot, missä puhutaan ja ovat hyvin arkisia, "Tässä mulla nyt on päällä tämmönen jakku"-tyyppiset. Ja musiikin tekijälle sen verran, että aivan mainio improvisointi, vaikka oonki harrastanu musiikkia vuosia, niin aina toi pianon improvisointi ihmetyttää :)
  Kuitenkin pointti oli nyt se, että kun odotin semmosta tavallisesta puhe-videota, niin tää video kyllä lumos. LISÄÄ NÄITÄ AURORA! Ja toi kietaistu hame on edelleenkin ihana! Niin ja mietin, myös tuota jakkuliivin tekemistä. Olet inspiroiva :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava idea! :) Tykkäsin tosta videosta toooodella paljon, ja kyllä se ainakin mulla rullasi eteenpäin ilman pätkimistä :) Ja minäkin odotin sellaista ''moi mulla on päällä jakku''-puhevideota mutta tää oli kyllä tyylikkäästi toteutettu :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosi paljon ideasta, ehkä pätkät voisi olla hieman lyhyempiä. Video myös lisää kiloja, mikä voi jonkun mielestä olla hyvä asia, jonkun paha. Realistisempaa kauneutta? :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea :) Ja kyllä toi video mullakin toimi. Oli hauska nähdä vaatteesta useampia yksityiskohtia ja "kolmiulotteisuutta"

  Toteutus oli muuten tyylikäs, mutta A) Pianomusiikkista mulle tuli jotain kummallisia mielleyhtymiä johonkin tv-shop (tms. tuotantoon) ja se sai sen vaikuttamaan tosi halvalta. Siis vaikka oli kuvattu tyylikkäästi. Tiedän kyllä, että ihan mitä tahansa musiikia ei teostosyistä videoiden taustalle voi laittaa. B) Oli makuuni hieman liian pitkä.

  Peukkuja uudelle prokkikselle!

  VastaaPoista
 7. Kiva idea! Videot on tosin munkin mielestä turhan pitkiä. Ois myös kiva, jos nuo ihmiset liikkuisi videoilla. Tuntuu, ettei videomuoto tuo vaatteiden esittelyyn mitään lisää jos kuvaatte yksityiskohtia ihan niin kuin valokuvissa. Eikös tarkotuksena ollut juuri kuvata liikettä? Pianomusiikki alkoi myös kolmannen videon jälkeen vähän tökkiä ja tuntua keinotekoiselta. Koklailkaa jotain muutakin, vaikka videon kohteen lempparimusaa. Mut idea on hieno ja mahtavaa, että filmipätkät on hyvälaatuisia!

  VastaaPoista
 8. Hienot videot! Tykkäsin kivasta unenomaisesta kuvauksesta ja taustamusat olivat mieleeni tarpeeksi erilaisia eli toimivat hyvin.

  VastaaPoista
 9. Hmm, periaattees kiva idea, mut jotenkin ei toimi käytännössä. Mäkään en oikein näe, mitä nämä tuovat lisää sellaista, mitä valokuvissa ei jo näe. Vähän turhan pitkiä myöskin, mutta ehkä tästä hiukan vielä kehittelemällä saa aikaseksi jotain mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 10. Huippu idea! Sain siskoltani idean, että veisi blogiaan enemmän video-suuntaan. Siskoni siis sanoi miettivänsä sitä, että kaikki olisi videolla. Ja sanoin, että ehkäpä matkin. Mutta tämä on vielä parempi, kun ei tarttisi puhua, pyöriä vain, ja ei tartte murehtia huonosta kuvauksellisuudesta! I love!

  VastaaPoista
 11. Idea on kiva, mutta videot jumittavat jatkuvasti (yhteyteni on kuitenkin ihan hyva). Lisaksi olisi kiva jos videot olisivat isokokoisempia, noin pienesta ruudusta on malsaa katsoa.

  VastaaPoista
 12. OI tämä on ehdottomasti paras näkemäni asuvideo, todella! Näitä lisää!

  VastaaPoista
 13. aivan ihana asuvideo! piristi päivää, kun näki sun hymyilevän! :)

  VastaaPoista
 14. Mulla toimii hyvin video! Ja se oli sopivan pitunen. Olisin voinut katsoa pidemmänkin. : D

  Olet ehdottomasti yksi kauneimmista ihmisistä jota olen nähnyt! Mulle tulee joistain sun ilmeistä mieleen vauva! Siis en tarkoita, että näytät niin nuorelta tai mitään, mutta jotenkin oot niin söpö ja samalla ihan aikuisen näkönen. :)

  VastaaPoista
 15. Mulla toimii hyvin video! Ja se oli sopivan pitunen. Olisin voinut katsoa pidemmänkin. : D

  Olet ehdottomasti yksi kauneimmista ihmisistä jota olen nähnyt! Mulle tulee joistain sun ilmeistä mieleen vauva! Siis en tarkoita, että näytät niin nuorelta tai mitään, mutta jotenkin oot niin söpö ja samalla ihan aikuisen näkönen! :)

  VastaaPoista
 16. En ees muista, koska muotiblogimaailmassa olisi viimeksi tullut vastaan jotain yhtä freshiä!
  toisaalta, hyvällä porukalla saa hyvää aikaan, keep going :)

  VastaaPoista
 17. Heip,

  hassua jättää tänne palautetta, mutta kun en omista mitään noista varsinaisilla sivuilla vaadituista tunnareista, niin näin sitten. (Kommentointia kannattaisi mielestäni vähän helpottaa: sitä kautta arvokkaat käyttäjäkokemukset ja -ideat tulevat parhaiten esille).

  Ajatuksenne on mahtava ja mielestäni siitä löytyy paljonkin potentiaalia, mutta olen samaa mieltä siitä, että toteutus tökkii, ainakin vielä. Nettiyhteydessäni ei ole vikaa kotonani tai töissä, mutta kotona en saanut videoita ollenkaan pyörimään, töissä toimivat mutta lataus kestää älyttömän kauan, sivut tuntuvat raskailta ja hitailta. Jopa kommenttiboxia joutui odottelemaan. Voisiko olla tietokoneen käyttöjärjestelmästä t. iästä kiinni, no idea (käyttäjäystävällinen sivusto kuitenkin huomioi sen, ettei kaikilla ole "alla" uusinta applea!). Videot ovat hiukan liian pitkiä ja yhdistettynä klassiseen musiikkiin alkaa puolessavälissä kyllästyttää. Tykkään kuvaustyylistä, mutta jotenkin tempoa pitäisi vähän "nopeuttaa", ettei kiinnostus katoa. Kokonaisuudessa sivu näyttää oikein tyylikkäältä.

  Vielä lopuksi: itse käytän eniten nykyään kännykän nettiä, ja olisi kiva että sivustot ja videot toimisivat myös siinä yhteydessä: kännykkäselailu on tulevaisuutta ;) Mielenkiinnolla jään odottelemaan style the cityn kehittymistä!

  VastaaPoista
 18. ihana! ihan mahtavaa, oi vitsi tykkäsin paljon=)

  VastaaPoista
 19. Ihan mahtava idea! Tosi kiva fiilis videossa :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.