perjantai 26. marraskuuta 2010

Kepukat

Jau. Toiveeni toteutui, ja vieläpä ennen joulua: sain kepit lääkäristä. Harmi vaan, että kyseinen toive keppien saamisesta hetkeksi oli akuutti ala-asteen 3. luokalla. Silloin ne vaikuttivat ilmeisen hyvällä tavalla huomiotaherättäviltä ja hauskoilta, nykyisellään ainoastaan rasittavilta. Ikävä kyllä tarvitsen niitä kantapääepisodini takia, eli lyhykäisesti repäisin kantapään naulaan ja haava tulehtui myöhemmin. Jalka ei kestä kävelyä tällä hetkellä, joten harjoittelin vähän raflaavia asukuva-asentoja lököasuni ja keppien kanssa. Not.Mutta, sen sijaan, että pohtisit muodottomaksi turvonnutta, kauttaaltaan haljennutta kantapäätäni (anteeksi, en voinut vastustaa), mieti mieluummin näitä alla olevia ihanuuksia. Love love love.


Topshop/Zara/Zara/H&M

____________________________

Sorry. This is like no today's outfit post, it's only that I got crutches. Can't walk without them, my right foot is so sore. Hopefully it'll be okay next week, because I've got like million things to do. There's also some objects that I'd love to have in my cupboard right now :)

5 kommenttia:

 1. It's really cool, though a bit too cold during the winter here I guess :) Thanks!

  VastaaPoista
 2. Kollaasi=loved. onkohan noita leoclutcheja jo kaupoissa?

  VastaaPoista
 3. Voi ei, inhaa! Ja heh, mulla on ollut tuo sama merkillinen toive, suunnilleen saman ikäisenä. Kun se sitten toteutui (pariinkin otteeseen) vanhemmalla iällä, ei noissa kepukoissa ollutkaan mitään hohtoa. PIkaista paranemista! Elinalle vinkkinä, että ainakin vetskarillinen leolaukku löytyi Zarasta, tuollaista en vielä ole bongannut :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Mä en ole nähnyt myöskään noita vielä, mutta voisivat olla loppukin... (viitaten Liloun kommenttiin)

  VastaaPoista
 5. Joo, ei kyllä yhtään kiinnosta enää nämä keppitouhut :) Kiitos!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.