tiistai 30. marraskuuta 2010

Gaalajuhlaan asu...?

Hjälp mig! Oon aivan paniikissa erään huomisen tilaisuuden takia - nimittäin Bloggpriset 2010 -gaalan, joka järjestetään huomenillalla Korjaamolla. Toivottavasti ehditte äänestää suosikkiblogianne Vuoden Blogi (Årets blogg) -kategoriassa! Ehdokkaat voi katsastaa täältä. Bloggpriset on lyhyesti Suomen ensimmäinen blogigaala, jossa palkitaan vuoden parhaat blogit 7 eri kategoriassa. Ei kuitenkaan kannata hätääntyä jos oma blogi ei ole listalla, sillä gaala koskee suomenruotsalaisia blogeja - mutta ehkä ensi vuonna joku järjestää suomenkielisillekin vastaavan! :)

Se, miten ko. blogigaala liittyy muhun, on se, että menen yhdeksi palkinnonjakajaksi sinne; tämän vuoksi on luonnollisesti iskenyt jälleen asukriisi. En tiedä, kuinka tarkkaa gaala-pukeutumista siellä noudatetaan, joten asu aiheuttaa sikälikin päänvaivaa. Pitkä helma / lyhyt helma, mekko / vapaampi asu yms. Oh god.Haluaisin pukea jotain mielenkiintoista omaan tyyliini, ehkä jotain vähän maskuliinista naisellisella twistillä (helpoimpana punainen huulipuna tms.)... Joka tapauksessa, tänään tulee könkättyä kaupungilla kipeästä jalasta huolimatta!

Ps. Blogigaalaa voi seurata Radio X3M:iltä sekä livestreamina osoitteessa x3m.yle.fi!

-----------------------------

Hjälp mig, jag är helt i panik! Jag ska vara en av prisutdelare i Finlands första bloggala någonsin, nämligen Bloggpriset 2010. Bloggar ska få pris i sju kategorier, hoppas ni hunnit rösta på er favoritblogg som Årets blogg! Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Nåt lite maskulint med en feminin twist skulle vara urfint, men vet inte hur formell dresscode galan har... Aaa men nu måste jag skynda mig, först frisörbesök och därefter en häftig jakt efter galaklädsel på stan.

kuvat: hm.com, knighttcat.com, emsedge.freshnet.se, ginatricot.com

24 kommenttia:

 1. Tuo valko-musta ryhdikäs smokkitakki yhdistettynä naiselliseen, pitkään sifonkiunelmaan näyttäis kyllä jätte hyvältä. Tsemppiä gaalaan!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ensi vuonna tulee suomalaisille blogeille oma gaala =) Ois siistiä!

  VastaaPoista
 3. Oj fint att du skriver också på svenska! Jag är finlandssvensk och din blog har alltid varit lite svår att läsa :-D

  VastaaPoista
 4. Paras esimerkki gaala dresscodesta löytyy Ylen Bloggpriset blogin sivuilta:

  Vad betyder dresscode gala?
  – Det betyder lite finare än när man går på krogen eller farmors födelsedagskalas, men mer avslappnat är självständighetsbalen. Tänk färg, fluff, hiskeligt höga klackar, prickig fluga, tyll, paljetter, flärd, glamour och röda läppar.

  http://bloggpriset.ylebloggen.fi/

  Eli tuo "lite finare än när man går på farmors födelsedagskalas" ;)

  Ehkä törmätään huomenna?

  VastaaPoista
 5. :/ Pööh, ruotsalaisilla on omat BlogAwardsinsa ja jopa suomenruotsalaisilla on omat pippalot! Missä oikeasti on ne BlogiAwardsit meille suomalaisille :(

  Toivottavasti tulee mukava ilta, oon ihan varma että keksit jonkun tosi upeen gaala-asun! :)

  VastaaPoista
 6. Kuulutko mukamas meihin harvoihin valittuihin ja erityisen spesiaaleihin suomenruotsalaisiin? Eli jos blogin kirjoituksissa välillä välähtää se kuuluisa "dagens" niin luokitellaanko se silloin suomenruotsalaiseksi blogiksi?

  VastaaPoista
 7. Mulla on nyt eeppinen vaatekriisi. Haluan olla gaala, oma itseni, vähän funky, blogini näköinen - help!

  VastaaPoista
 8. Kun vielä löytäisikin nuo ainekset ko. komboon! :)

  VastaaPoista
 9. Sormet ja varpaat ristiin! :)

  VastaaPoista
 10. Hehe, tyckte att det sku vara roligt nu en gång skriva också på svenska :)

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti törmätään! :) Yritin kai jotenkin sanoa, että onko pukukoodi kovin "tiukka" eli pidetäänköhän siitä miten kiinni, kun haluaisin laittaa housut jne. Harmi et isoäidin synttäreille pukeudun aivan eri tyyliin kuin normaalisti (helmet, kauluspaita...) :D

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti ensi vuonna löytyy pippalot meillekin! :) Kiitos, gaala-asu-paniikki on edelleen ilmassa...

  VastaaPoista
 13. No johan sanoin meneväni palkinnonjakajaksi. Puhuisit edes omasta puolestasi, etkä antaisi noin tyhmää kuvaa suomenruotsalaisista kaikille, jotka sattuvat lukemaan tämänkin kommenttiboksin.

  (Jälkimmäisella lauseella tarkoitan muuten niitä kaikkia muitakin kommentteja, joita olet blogiini jättänyt.)

  VastaaPoista
 14. Mulla on pahempi. Haluan olla innovatiivinen --> tuhon tie... :D

  VastaaPoista
 15. Tuota Ginan harsomekkoa olen itsekin katsastellut netistä. Lisäisisin siihen vain jonkun näyttävän vyön. Ongelma vain on, että mekko on polyesteriä ja näin talvipakkasilla se on sitten ihanan sähköinen.

  VastaaPoista
 16. heh :) Vai yllättäisitkö tänä vuonna suvun joulupäivän aterialla... ;)

  VastaaPoista
 17. :D ja uskon että housut tai mitä tahansa päätät laittaa tulee näyttämääb aivan upealta! Enkä usko, että dresscode on mitenkään liian tiukka, varsinkaan jos esimerkki-listalla on tylliä sekä paljetteja, niin taitaa kaikki erikoisuudet (kuten housuasut jollain twistillä) vain olla plussaa!

  VastaaPoista
 18. Iltapukunahan kelpaa myös naisilla housupuku. Miksei siis tuommoinen tyylitelty miehekkäämpi smokkivaihtoehto tai jotain muuta sillä sun twistillä. ;) Hauskoja kekkereitä!

  VastaaPoista
 19. Aika paha :) Ennen muitten kommenttien selailua ajattelin, että tottakai pitkä helma (just tällaisia kiirreessä ilmaantuvia gaaloja varten pitäisi kaapisa olla long black dress, jota sitten asusteilla muokataan, itse haluisin (ikävä kyllä sitä ei enää saa mustassa) Samu-Jussi Kosken silkkisen liehuvan maksimekon) jos nimenä on 'gaala'..! mutta että niillä olikin omat selitykset koodilleen, jotka vaikuttivat aika vapaamuotoisilta.. ehkä siis 'cocktail-meininki'..juhlava, mutta ei tartte olla pitkä? :) Voisit laittaa housut, jos yläosa, meikki&hiukset huutavat kunnioitusta tilaisuutta kohtaan...

  VastaaPoista
 20. Ai kun kiva että tulet :-) mäkin olen menossa. Mun vaatekriisi on ratkennut. Päädyin tosi lyhyeen cocktailmekkoon, erittäin korkeisiin korkoihin ja glämeihin asusteihin. Savunsinistä ja mustaa.

  VastaaPoista
 21. Suomessa on ollut blogigaala, kultainen kuukkeli. Muistan, koska olin ehdolla joskus 2004 :D

  VastaaPoista
 22. Härligt att se lite svensk text i din blogg! Du skriver hur bra som helst, är du tvåspråkig eller klarar du dej med skolsvenskan? Jag hade också tänkt komma på galan, men fick tyvärr hinder. Men kanske nästa år! Nästa år skulle det iof vara trevligt om 6 av 7 nominerade till årets blogg skulle vara något annat än mammabloggar ;)

  VastaaPoista
 23. Jätte kiva att du skriver på svenska lite också :-) undrar som några andra om du "bara" har läst svenska i skolan, eller lärt dig nån annanstans ifrån?

  VastaaPoista
 24. "Meihin harvoihin valittuihin ja erityisen spesiaaleihin suomenruotsalaisiin" ?? Tala för dig själv bara, om du faktiskt är finlandssvensk skäms man ju!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.