maanantai 1. marraskuuta 2010

Barbileikkejä

Usein poden huonoa omatuntoa siitä, että ostan liikaa uusia vaatteita. Tavallaan harmittaa niiden toisten, jo kaapissa olevien vaatteiden puolesta, etten ole hyödyntänyt niitä niin paljoa, kuin niistä olisi voinut saada yhdistelemällä irti. Tuollaisella hetkellä harmittaa osittain myös, etten pysty omatunto nalkuttamatta ostamaan yhden käyttökerran vaatteita ja olla miettimättä kaupassa, että mahdanko omistaa jo samaan käyttötarkoitukseen soveltuvan vaatekappaleen. Olisi helpompi unohtaa!Osasyy yllä oleviin yhdistelmien kokoilemiseen oli se, että vaatekaappini alkoi vähäsen tuossa ahdistaa jälleen. Haluaisin käyttää kaikkea niin kuin mut on kasvatettu, eli suurin piirtein loppuun asti. Uuden paidan saa, jos sellaiseen tarkoitukseen ei kaapissa ole vielä paitaa tai jos vanha on jo käyttökelvoton. Tässä kuvasarjassa lähdin helpoimmasta päästä, mutta yritin todistella itselleni, miten erinäköisiä yhdistelmiä samoista, jo kaapissa olevista, vaatteistani saakaan. Collegepaita ja nahkashortsit on toimiva kombo kaikenlaisissa tyyleissä. Mikä toimii mielestäsi parhaiten?

35 kommenttia:

 1. Kaikki toimii! Mietin hetken mikä funktio kollaasilla oli ja nyt kun sen sanoit huomasin toistuvan nahkasortsit + harmaan kollarin. Hyvin oot osannut rakentaa erilaisia asuja tosta kombosta :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Sähän oisit voinut helposti kans osallistua siihen kuuden vaatteen haasteeseen, ei olis varmasti tuottanut mitään ongelmia kun jo kahdesta vaatekappaleesta saat aikaseksi noinkin erilaisia yhdistelmiä;)
  Ei olis varmaan pahitteeksi itsellekään tehdä samanlaisia barbileikkejä omalla vaatekaapilla!

  VastaaPoista
 3. 3. ja 4. ovat suosikkejani. Kolmosessa viitta toimii (kaunis ja mielenkiintoinen väriyhdistelmä), ja nelosen huppu on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti 4! MAHTAVA!!

  VastaaPoista
 5. 3. ja 4. on ihan mahteja! Ootko ajatellu toteuttaa sitä joissain blogeissa pyörinyttä "kuukausi 6 vaatteella" -haastetta? Tai sitä "yksi viikko, yksi mekko" -haastetta? Voisin seurailla aika kiinnostuneesti!

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Asiasta vähän poiketen, mutta mikä mahtaa olla tuo takana olevasi kello? Kenties Habitatin? :) Jos on ni mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
 7. Kaikki toimii ihan mahtavasti! Mäkin oon nyt syksyllä ihastunut tohon nahkashortsit+collari yhdistelmään, toimii aina :)

  VastaaPoista
 8. Ykönen loistaa kirkkaimmin. Tykkään että asussa on paljon asioita, kuvioita ja materiaaleja hyvässä balanssissa. Lisäksi nuo kengät ovat todella hienot :)

  VastaaPoista
 9. Asu numero 4 on aivan ihana! Olisko jatkossa lisää tummaa huulipunaa nähtävissä, sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 10. 4 asu toimii. tosi kiva ;)

  VastaaPoista
 11. Toi kolmonen on paras, mutta kakkonenkin miellyttää omaa silmää.

  VastaaPoista
 12. Pakko sanoa et ihastuin tohon 4. lookkiin tosi paljon! Tosi kiinnostavan näköinen yhdistelmä, ja mustaahan ei voi ikinä olla liikaa.

  VastaaPoista
 13. Kolmonen oikeella tavalla chic :> pipo+punaset huulet+laukku+viitta

  VastaaPoista
 14. Kolmonen on paras asu, kun se on niin chic. ;)

  VastaaPoista
 15. kaikki on upeuksia mutta eka on kivoin koska tollanen asu hymyilyttää eikä ole niin vakavan fäshiön : )

  VastaaPoista
 16. Ihana postaus!!!Ajattelen itse aika samalla lailla,aina ei tarvitse ostaa uutta vaan voi penkoa omaa vaatekaappiaan.Ahdistun aina välillä kun tuntuu että on liikaa vaatteita ym. vaikka luultavasti niitä on paljn vähenmän kuin useinmilla (bloggareilla).
  2. ja 3. ovat suosikkini,

  VastaaPoista
 17. Vaikea!Ehkä kolmonen ja nelonen :)

  VastaaPoista
 18. Luit ajatukseni, juuri itse poden hirveää ahdistusta samasta asiasta. Tämä kaikki sai alkunsa kun päätin pitää marraskuun ostolakkoa, tajusin, että en yksinkertaisesti kerkiä pitämään kaikkia vaatteita "tarpeeksi" useaan kertaan. Tämä on harmi, sillä nyt tuntuu, että rahaa on mennyt hukkaan, vaikka uusia vaatteita (tai vaatteita yleensäkkin) rakastankin, enkä usein pode morkkista tälläisistä asioista.

  Joten kiitos tästä postauksesta, olisi hauska nähdä lisää tälläisiä kollaaseja, joita olet yhden/kahden saman vaatteen ympärille taikonut. Suosikkini oli 3 tai 4.

  VastaaPoista
 19. 3. on ihan paras, mutta hyvin perässä seuraa asu nro 4 :)

  VastaaPoista
 20. Nelonen (mut toisella huulipunalla) ja kolmonen seuraavana. Chanel + viitta lisää mun mielestä lookiin hiukan vuosia, mutta ei mitenkään pahalla tavalla. 35v on kaunis ikä sekin (ja se vaan vaatteiden perusteella - naama näyttää edelleen paljon nuoremmalta).

  VastaaPoista
 21. kaikki on tosi hyvii ja toimivii yhdistelmii, mut erityisesti ykkönen ja nelonen on ihan upeita!:)

  VastaaPoista
 22. Ehdottomasti nelonen on paras. Kolmonen toiseksi paras.
  Pidän siitä, että kerroit "kotikasvatuksestasi". Noin minutkin on opetettu ja samoja tuntemuksia.

  Myytkö vanhat vaatteesi? Huutonetissä? Täällä blogissa?

  Lisää tämmöisiä postauksia :-).

  VastaaPoista
 23. Kaikki toimii, mutta nelonen oikein erityisesti! :)

  VastaaPoista
 24. These four outfits are very inspiring!

  VastaaPoista
 25. my fav look is number 3! wow!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 26. Tykkään eniten kolmosasusta, siinä on kaikkea sitä mitä rakastan: leoa, korkoja ja viitta. Ihana yhdistelmä! Myös nelosasu näyttää kivalta.

  Mielestäni onnistuit hyvin näillä kuvilla havainnollistamaan, että vaatekaapissaan jo olemassa olevista vaatteista saa hyvin erilaisia kokonaisuuksia juuri kenkiä, laukkuja ja päähineitä vaihtamalla, takkeja tietysti unohtamatta. Kussakin asussahan on aivan oma fiiliksensä! Itsekin olen pyrkinyt käyttämään nimenomaan niitä vaatteita ja kenkiä, joita jo omistan, sillä mulla on jo kaikkea ihanaa, etten vain koko ajan haikailisi jonkun perään, jota mulla ei vielä ole. Juuri yhdistellen uudella tavalla vanhoista rakkaista saa enemmän irti.

  VastaaPoista
 27. Kolmas on ehdottomasti paras! Leopardihattu pääsee oikeuksiinsa tuon asun kanssa. Sitä kuosia on vaikea yhdistellä "siististi!´" ettei vaan laita liikaa päälle. Mä löysin kanssa nämä ja mietinkin voisko niitä pitää yhdessä vai ihan erikseen...?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.