maanantai 4. lokakuuta 2010

Stay in your leather


Balenciaga/ Reed Krakoff/ Haider Ackermann/ Costume National/

Mustaa nahkaa onkin nähty jo useampi kausi, mutta vahvasti näyttää siltä, että nahkaan ihastuneet ja verhoutuneet (minä mukaan lukien) saavat vieläkin pitää lempparimatskunsa käyttölistallaan. Toki musta on "värinä" (niin siis ja kun sehän ei oikeastaan ole mikään väri) vähän alkanut nahkavaatteessa kyllästyttää, mutta jonkin aikaa on jo houkutellut punainen nahka - etenkin housuissa vaarallinen, mutta ah niin makea oikein yhdistettynä - ja sen ei-niinkään-yllättävänä parina myös tämän hetken ykkösvärin beigen värissä nahka kelpaisi myös...


Malli Frida Gustafssonin kaunis maitokahvin värinen nahkatrenssi. Vaikea olla tykkäämättä!

Leather is still not going anywhere from catwalks or our closets - it just takes new colours and forms... I'm in love with beige hues and bright red!

pics: style.com

8 kommenttia:

 1. Öö... Ei mun maitokahvi ole ikinä ollut tuon väristä. Musta tuntuu että toi maitokahvi on jotenkin suosikkisana nykyään ja sitä käytetään kuvaamaan ruskean ja beigen sävyjä, jotka eivät kuitenkaan näytä yhtään maitokahvilta. Olisko kastanja yhtään lähempänä?

  VastaaPoista
 2. Samaa miettinyt, nahkalla mennään..toisaalta se vähän kyllästyttää, mutta samalla se on materiaalina aivan ihana. Nahkaan on kiva pukeutua siis :) Punainen ei oo ihan mun juttu..mutta kaikki nude-sävyt sitäkin enemmän, ja harmaat.. ruskeanharmaat...ooh.. Nudet kyllä voittaa.

  VastaaPoista
 3. Nyt kun näihin värianalyyseihin mennään, niin mielestäni tuo kastanjakin on aika kaukana. Itse ehdottaisin Gustafssonin takin väriksi okranruskeaa... tai tai toffeeta?

  VastaaPoista
 4. Punainen nahka, grrrr ;) Olen myös punaisen nahkan diggari, mutta sen yhdistäminen oikein on avainsana. Väärin yhdistettynä siinä voi näyttää vaarallisesti b-leffan statistilta ;)

  VastaaPoista
 5. Ooh ihastuin tuohon alempana olevaan tummaan luomukseen missä toi röpelö edessä nyt pitää jotain ton tyyppistä (mutta budjetille sopivampaa!) alkaa metsästämään! Ihana!

  VastaaPoista
 6. Vaaleanruskeat ja konjakin/toffeenruskeat nahkajutut näyttävät niin hyviltä! Samoin punainen nahka, ja juurikin pöksyissä. Ja sammaleenvihreä nahka. Mmmm.

  VastaaPoista
 7. Juan täs juuri maitokahvia (jossa on vaan vähän maitoa, kun se loppu kesken) ja aika lähellä toi sävy on :)) Mutta toffee on kanssa hyvä sävy ehdotus.

  Itseänikin on nuo nahkavaatteet himottaneet, mutta himoksi se ikävä kyllä taitaa jäädäkin, sillä aito nahka mksaa niin paljon, ja suurin osa tekonahoista ei täytä ulkonäkö vaatimuksiani :/

  VastaaPoista
 8. Aaah, that's how I see my winter.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.