sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Sheer

Tää on oikeastaan viime torstain asu, joka saatiin kuvattua vasta nyt. Torstaina olin siis käymässä mm. siellä Noolanin näytöksessä, johon kombo oli oikeastaan aika passeli. Rento, mutta huikeiden korkojen ansiosta ei kuitenkaan liian casual.


paita/shirt Weekday


housut/trousers Urban Outfitters

Nuo housut ovat muuten se yksi ostos NYC:stä, jota en vielä esitellyt, koska ne olivat päätyneet jo pesuun. Kyseessä on collegekankaasta valmistetut pöksyt porkkanamallissa. Ihan mielettömän mukavat jalassa. Vähän kuin olisi lähtenyt kotihousuilla juhliin...

Läpinäkyvän paidan alla tykkään käyttää Topshopista ostamaani pitsibodya, joka kyllä harvoin näkyy sieltä minnekään, kun kerran on samanvärinen paidan kanssa. Tuossa lähikuvassa se vähän kuultaa läpi paidasta...


"clutch" Gina Tricot laptop bag, sormus/ring Topshop


Tuossa muuten vähän huonommassa kuvassa näkyy nuo korot takaapäin. Niillä on ihan superhieno profiili, mutta edelleen vähän utopistisesti pelottaa se, että kaiken järjen mukaan noin ohuen koron pitäis katketa helposti kävellessä ;)

Here's an outfit I wore to Noolan's 10 year anniversary fashion show, casual but due to sky-high heels quite chic still. Those trousers I bought from New York, Urban Outfitters. They are perfect colour, soft and comfortable. That's a perfect pair of trousers to me...

19 kommenttia:

 1. Ihana laukku idea ja asu näyttää tosi hyvältä! :D Tykkään tosi paljon noista housuista

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kivat housut! Ja muutenkin ihana asu :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömät korot! Itse en uskaltaisi käyttää noin ohuita korkoja. Pelkäisin, että korko irtoaisi itse kengästä tai katkeaisi. : D

  VastaaPoista
 4. Hehhe itekin oon aina miettinyt kapeiden korkojen kanssa, että ne saattaisivat katketa kävellessä :-D Hulppeat kengät ja kiva asu !

  VastaaPoista
 5. Kengät ovat upeat!! Mielettömän hienot. Upealla tavalla yhdistetty pakso platform ja kapeat korot. Monesti kun paksulla platoolla olevat kapeakorkoiset avokkaat näyttävät vähän halvoilta mutta eivät nämä.

  Niin, ja älä huoli sitä korkojen katkeamista. Todennäköisesti noissa on metallikorko siellä koron sisällä ja kyllä se kestää. Joskus tietenkin korot saattavat katketa mutta yleensä se vaatii osakseen jonkin tapaturman esim. korko jää jonnekin mukulakiven väliin ja vääntyy kävellessä tai jos kompuroit ja horjahdat silleen että paino tulee korolle jotenkin epätasaisesti. Olet kuitenkin niin hoikka että saat varmasti kompuroidakin niillä ja silti ne kestävät. :)

  VastaaPoista
 6. tosi kivat housut ja tietenkin noi kengät! :)

  VastaaPoista
 7. Täällä himottaa kans YSL:n korkkarit nyt!!
  Ja hei toi sun asu on niin mielettömän tyylikäs, enkä sano tätä muuten vaan, vaan ihan totta! Siis sä oot tyylin ainoo jonka tiiän, joka saa meleeratunharmaat porkkanahousut beigen ison paidan kanssa näyttämään tyrmäävän hyvältä... Sulla on silmää tohon tyyliin kyllä epäilemättä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Toi on sitä paitsi maailman mukavin asu! :)

  VastaaPoista
 9. Haha, en löytänyt sopivaa leopardiclutchia niin ostin sit ton :) Kiitos!

  VastaaPoista
 10. Mä kans pelkään :D Tuskin niin käy, mut pelottaa...

  VastaaPoista
 11. No aivan, ja kun katkeaisivat, niin kaatuisin suoraan taaksepäin :o :D Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 12. Hihi, my precious ones :>

  VastaaPoista
 13. Hehe, en _oikeasti_ usko et ne katkeaa, mut siitä on sellainen todella hullu tunne, et ne katkeaa silti... ihankuin kengät olisivat jotain keramiikkaa! :D En varmasti uskalla lähteä noilla kovin pitkiä matkoja mukulakiville pomppimaan, joten se riski on eliminoitu ;) Kiitos!

  VastaaPoista
 14. Haha, moni lienee eri mieltä, mutta kiitos ihana sinä, kommentti sai hymyn huulille! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.