lauantai 23. lokakuuta 2010

populäärihiiri

Siinä vaiheessa olisi ollut maailmankirjat sekaisin, jos en olisi päätynyt ostamaan punaisia nahkahousuja, joita näkyy ihan kaikkialla. Olkoonkin, että olen tuhannen kyllästynyt Balmainiin, niin nahkahousujutut he hoitavat kyllä loistavalla tavalla kotiin - punaiset nahkahousut ovat katumuodin tapetilla tällä hetkellä. Tottakai, nyt ne ovat myös mun kaapissa, populäärihiiri kun olen :)

Epämääräisten "muodin vaatimusten" lisäksi ainoa puolustukseni asialle oikeastaan on se, että aitonahkaiset housut irtosivat eBaysta 12 eurolla. Pikkuisen pitää lahkeista kavennella, mutta muuten melkoinen löytö, sanoisin. :)

8 kommenttia:

 1. Just luin jostai Britti gossip/fashion lehdestä, ku Victoria Beckham oli menny vetäsemää punaset nahkahousut jalkaansa. Sit siinä sivussa muutama muukin julkkis heilu ihan samanlaisissa housuissa. Ja vielä vieressä miesten kommentit (katugallup varmaankin) punaisista nahkahousuista.
  Ei sillä, Victorialla ne ainaki näytti hyviltä, vaikka ei ollukkaa ihan sen perusvaatteiden näköset. Eli laitteles kuvaa noi housut jalassa :))

  VastaaPoista
 2. oi että, mua himottais niin paljon punaset nahkahousut ! ne taitaa olla kuitenkin just siinä rajoilla, mihin en ihan rohkene. en kyllä malta oottaa että nään ne sun asuissas :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat! Mulla ei olis ehkä pokkaa, mutta voisin esimerkistäsi rohkaistua hankkimaan edes jonkun muun väriset, kuten mustat nahkahousut.

  VastaaPoista
 4. Olen kuollannut noiden perään ikuisuuden ja kun ei Maranteihin ja Balmaineihin ole varaa niin ei ole ollut onnea matkassa. Tosi hyvä löytö!

  VastaaPoista
 5. Mulle punaisista nahkahousuista ei kyllä varmaan koskaan tule tulemaan mieleen mitään muuta ku tää:

  http://cdn2.ioffer.com/img/item/142/158/961/68ME053ePp3BOZ2.jpg

  Asiaan tietysti kuuluu, että ne nahkahousut on aivan jumalattoman tiukat ja etumus pullottaa hämmentävästi. Mut mikä vika Bruce Dickinsonissa, ei mikään :D

  VastaaPoista
 6. Wow, ihan täydellinen väri! Rakastan värillistä nahkaa, etenkin punaista. Kiilsivät tuossa seuraavaan postauksen asukuvassa niin paljon, että epäilin keinonahaksi, mutta tässä näkyy miten hienot ovat. Hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 7. just kattoin tosta toisesta kuvasta, että onpa kivat lahkeet (: älä kavenna!
  ps. itsehän täällä reippaana luen rikoksen tenttiin !!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.