perjantai 8. lokakuuta 2010

Pari inspiroitunutta ostosta


Puhuinkin aikaisemmin, että H&M:llä sattuu nyt olemaan myynnissä pitkä punainen neule, joka muistuttaa muodoltaan ja väriltään paljon Acnen ensi kevään neuletta. Päätin ottaa siis varaslähdön ja käydä nappaamassa sen talven - ja tietenkin ensi kevään varalle :)

Toisena olen kuumeisesti etsinyt pelkistettyä, kamelinväristä takkia, joten tänään käydessäni Turun KirppisCenterissä olin aivan innoissani. Melkein joka rekissä roikkui about haluamani takki, joten ei muuta kuin valkkaamaan mieleisin päältä!

Takki oli melko hintava, mutta koska merkki on suomalainen Ril's, niin materiaali on melkoisen paljon parempi kuin kaupasta ostettavissa suht edullisissa versioissa. Sävy on tosin hitusen lämpimämpi kuin kuvassa, tullette näkemään. Aika perushankintoja siis, mutta happy now!

I've bought some basics for autumn... can't believe how long I actually haunted the camel coloured coat but I finally found it.

11 kommenttia:

 1. Soma neule ja takkia voisi sanoa löydöksi: kuvan perustella näyttää varsin hyväkuntoiselta. Itselläni ei ole pariin vuoteen ollut trenssiä lukuun ottamatta kamelitakkia... pitäisiköhän käydä kaupoissa?

  VastaaPoista
 2. Täydellinen neule! Pakko ostaa tollanen, kun hintakin on erittäin ok. :)

  VastaaPoista
 3. äh! miksen oo löytänyt tota neuletta, onko se trend-mallistoa? ihan täydellisen näköinen, tahdon myös!

  VastaaPoista
 4. Se on ihan Divided-mallistoa :)

  VastaaPoista
 5. Ril'sin takki on varsinainen löytö, vaikkakin kirppishinta aika kovalta kuulostikin. Vaasan H&Mstä olen bongaillut vastaavaa neuletta mutta pinkkinä, odotellen kirkkaanpunaisen version saapumista. Eli täytyy käydä taas kurkistelemassa joko olisi Vaasaan asti saapunut! aurinkoista viikonloppua Auroralle!

  <3 Ninnis

  VastaaPoista
 6. Siis epistä, just eilen kävin kääntämässä Hennesin punaisen (tai tummanpunaisen) neuleen toivossa! Enpä nähnyt noita, ainakaan tän kaupungin liikkeessä.. :( Mitä materiaalia neule on?

  VastaaPoista
 7. heti ekan vinkkauksen luettuani kävin katselemassa H&M:llä ja ostinkin sitten tuon ihan saman neuleen ja oon heti saanu paljon kehuja väristä! Ihanaa kun joku räikeä väri on muotia syksyllä eikä aina pelkkä ruskee, mikä ei mulla ainakaan auta syysmasennukseen yhtään mitenkään, päinvastoin : DD

  VastaaPoista
 8. Tuo Ril'sin takki on todella löytö! Heti rupesi kummasti kiinnostamaan kirppisvaihtoehto. Kummassa Kirppiscentterissä kävit, Länsikeskuksessa vai Manhattanilla?
  /jasmin

  VastaaPoista
 9. Manhattanilla! Siellä oli vaikka kuinka paljon tuon värisiä takkeja, hintahaitari 10-25 euroa :)

  VastaaPoista
 10. Hei hienoa! Pitää käydä siellä heti tänään, kiitos vinkistä! :) Kivaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 11. Oma aarteeni on punaistakin punaisempi Arolan ikivanha neule, joka periytyi tadilta. Punainen sopii mukavasti kylmaan talveen.

  xx

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.