torstai 28. lokakuuta 2010

Leopardibaskeri


leopardibaskeri/ leopard print beret H&M

Syksy- ja talvivaatteista inspiroituminen on jotenkin harvinaisen vaikeaa juuri tällä hetkellä, kun ne ovat lukkojen takana yläkerran kanahäkissä ja avain on hukassa. Tässä taas asia, jolle jaksoi hymähdellä huvittuneesti kesällä "no, toivottavasti niitä ei ikinä tarvita, haha", mutta nyt alkaa ahdistaa. Tarvitsisin turkkini ja villakangastakkini nyt nimittäin päälleni, jos en meinannut heti samantien joutua syysflunssan uhriksi. Lisäksi hankintalistalle siirtyy sateenvarjo (!); tavalliset, mutta jännittävät mustat nilkkurit (en vielä tiedä, mistä puhun) ja pari paksua neuletakkia. Näitä ei valitettavasti löydy vinttikomerosta, joten saan ihan kiltisti vaeltaa kauppaan ostamaan edellä mainittuja. Tai sitten mukavuudenhaluisena klikkailen niitä kotiin esim. Asos.com:sta ;)

9 kommenttia:

 1. Minkä merkkistä ja sävystä toi huulipuna mahtaa olla?

  Mulle tulee baskereista mummomainen olo, vaik muut mummovaatteet passaa kyllä! : D
  Sulle toi sopii, etkä näytä eläkeläiseltä. :)

  VastaaPoista
 2. Toi on joku ikuisuusvanha Maybellinen "Rouge Passion"... en usko et on edes enää myynnissä :( Toi leopardibaskeri on poikkeus, siitä tulee mieleen lähinnä Gossip Girl ;)

  VastaaPoista
 3. aika suolainen hinta kylläkin akryylineuleesta mut voittaa toi ulkonäöllisesti sen h&m:n vastaavanlaisen kuus nolla.

  VastaaPoista
 4. Jej, kiitos vinkistä! Palautin sen, jotenkin alkoi ärsyttämään se "pilkkujen" pilkuttomuus tms. Toi on hyvännäköinen, pistetään harkintaan. Harmi et UO:n vaatteet ei kyllä matskultaan vastaa hintojaan...

  VastaaPoista
 5. amazing leopard hat! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.