keskiviikko 20. lokakuuta 2010

I did it!

Otinpa sitten härkää sarvista, viimeisen epäilyn hälvensi teidän muutamien rohkaisevat kommentit luonnollisemman hiusvärin palauttamisesta. Olen saanut melkoisen tarpeekseni tästä scandinavian blonde -lookista, jonka vuoksi hiuksia pitäisi vaalentaa herra ties kuinka usein ja juurikasvusta saa kärsiä sen väliajan (miinus ehkä 2 viikkoa), lisäksi että hiusväri kellastuu ajan myötä, teitpä mitä tahansa.

Talvikin kun on tulossa, niin kesäblondi tarvitsikin päivitystä. Tässä sitten lähtöasetelma ja lopputulos...

The Situation eli juurikasvu


Mousse vähän epäilytti värillään, nimittäin en luullakseni sovi kovin hyvin ihan noin tummiin hiuksiin...

Ja tadaa, tässä lopputulos!!

Mitäs tykkäätte? Itse olen aivan fiiliksissä, vaikka sitä ei kuvasta näykkään ;) Ihan arvalla hyllystä poimittu väri johti juuri haluttuun lopputulokseen - osaksi lopputuleman onnistumisesta voi kai "syyttää" vähän myös värjäysekspertti Johannaakin :)

I got tired with this "scandinavian blonde"-look on my hair and the neverending dyeing circle it caused so I decided to do something about it. Here's the result, almost similar to my real haircolour. What do you think? I think I love it!! :)

58 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Sopivan luonnollinen ja sopii sulle :) Mun on pitänyt jo varmaan kuukauden ajan värjätä, värikin on jo, mutta aina se on jäänyt.. Periaatteessa ei kuitenkaan haittaa, kun tän hetkinen väri on aika lähellä mun nykyistä niin juurikasvua ei pahemmin huomaa.

  VastaaPoista
 2. upea, kiiltävä luonnonväri! tykkään!! saa sun ihonkin hehkumaan ihan eri tavalla (tai sitten se hehkuu vaan tyytyväisyydestä tuossa kuvassa :))

  VastaaPoista
 3. onnistunut, tosi luonnollinen! :)

  hanna

  VastaaPoista
 4. IHANA! :) Saako udella millä värillä värjäsit? t. toinen luonnostaan samanvärinen

  VastaaPoista
 5. Vau, huippua ! Minkä merkkisellä ja sävyisellä värillä värjäsit pehkosi ? :)
  Mulla on nimittäin aivan samantapainen väri hakusessa

  VastaaPoista
 6. great color:)

  www.kketsuu.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Ite päätin kasvattaa oman luonnollisen värini takaisin. Oikeastaan värini on aikalailla omani mutta aurinko vaalentaa pehkoni kesällä pari astetta vaaleammaksi ja talvella läpi puskeva väri onkin sitten vähän tummempaa. Katsellaan josko tumma juurikasvu ei aiheuttaisi talvella harmaita hiuksia :) Oikeastaan tummemman juurikasvun ainoa oikea ongelma on se, että hiukset näyttävät koko ajan rasvaisilta :( Heitetään sitten raitoa jos alkaa pahalle näyttämään :)

  VastaaPoista
 8. Wauh! Tosi upee väri ei voi muuta sanoa. Itsellä samainen projeekti, nimittäin oman värin palauttaminen. Blondaaminen kun käy hermon ja hiusten päälle pahasti. :)

  VastaaPoista
 9. Wau! Tosi kaunis tuollainen tummanvaalea sävy. :) Takaan, että tulet olemaan tyytyväinen pidemmälläkin tähtäimellä, koska on vain NIIIN helpottavaa, kun ei tarvitse murehtia siitä tyvikasvusta. :)

  VastaaPoista
 10. jos tuo mousse on sellainen ei-kestoväri, se tulee haalistumaan aika haipakkaa :) itsekin aloitin tuollaisella 26 vuoden megablondiuden jälkeen tummentamaan pikkuhiljaa ja hmm.. lopputulos on nykyään jo aika tumma :D

  VastaaPoista
 11. Vautsi. Luonnollinen sävy, todellakin. Ja nythän on oikeasti trendikästä "harmaapäät".

  VastaaPoista
 12. Tuo sinun uusi värisi on kyllä massasta poikkeava tapaus! Tosi hyvä!

  VastaaPoista
 13. upee luonnollinen sävy! ei näytä värjätyltä yhtään!

  VastaaPoista
 14. Hieno väri! Saako kysyä että mikä tuote tämä hyllystä poimittu ihmeväri onkaan? :)

  VastaaPoista
 15. eikä ! tuo on just se väri mistä oon haaveillut kesästä asti. oikeannäköistä sävyä ei oo vaan löytynyt kaupan paketeista, mutta tuo näyttää kyllä just siltä mitä oon hakenut :)

  VastaaPoista
 16. Ei vitsi, onpa hyvin onnistunut väri! Itselläni on karmeita kokemuksia itsevärjäämisestä, joten elelen raidoituskierteessä varmaan hamaan loppuun saakka :)

  VastaaPoista
 17. täydellinen väri :) osui ihmeen lähelle omaa väriäsi!

  VastaaPoista
 18. I think thats perfect for you. Like the colour!

  VastaaPoista
 19. Onnistunut paluu juurille! Näytät luonnollisemmalta ja jotenkin herkemmältä ja ööm, aidommalta tuon aidomman hiusvärisi kanssa :). Toivottavasti pian saadaan nähdä, miltä uusi tukka näyttää erilaisten asujen kanssa!

  VastaaPoista
 20. Vau! Ihana luonnollinen väri!

  VastaaPoista
 21. Upea väri! :) ja kiilto.

  Itse en uskalla enää itse värjätä, koskaan ei tule sitä mitä pitäisi. Joten kampaajalle käypi tie, tosin kalliiksi se tulee ja juurikasvuajat venyvät joskus luvattoman pitkiksi...

  VastaaPoista
 22. Wow, toi väri sopii sulle todella! :) Kokeilin samaa vuosi sitten, ja mua vain kadutti..ei sopinut mulle..tottakai hiusten pituus vaikuttaa kuvaan..mutta luulen, että vaikka mulla olis ollut pidemmät hiukset, ni ihonväri olis ollut vastaan :(

  Blondaaminen on kamalaa joo, mutta mun kampaaja (jota varten käyn Turussa :D) tekee hyvin raidoittamalla hiukset alta ja välistä niin, ettei tyvikasvu näy ihan heti.. Ja muutenkin kotiblondaus on saanut jäädä, mikään markettiväri ei oo tarpeeksi kirkas mulle, tulee keltaista, eikä kirkasta tuhkaplatinaa..

  VastaaPoista
 23. Näyttää törkeen hyvältä! Muistuttaa vähän ranskatar Clemence Poesyn uutta hiusväriä. Ihan tekee itsekin mieli hankkiutua eroo tästä tylsästä blondista!

  VastaaPoista
 24. muodikas harmaahapsi20. lokakuuta 2010 klo 19.19

  Hei vähänkö siistiä että oot fiiliksissä hiusväristä joka on meikäläisen (ja varmastikin aika monen muunkin suomalaisen) perusominaisuus! Oon aina aatellut että olen ehkä juntein "luonnollisen blondissa" eli suoremmin sanottuna maantienharmaassa värissäni mutta onpa kiva nähdä että jossain tätä skandinaavisuuden kirousta arvostetaankin. :) Ja lisäksi pitää sanoa että sopii tosiaan sinulle hyvin!

  you made my day :>

  VastaaPoista
 25. Ihanat hiukset! Mahtavaa, miten tuollainen maantienvärinen letti on taas palannut muotiin, luonnolliset hiukset on pop :>

  VastaaPoista
 26. Hämmentävää :) En ollut hetkeäkään ajatellut, että entinen hiusvärisi olisi voinut olla jotenkin huono vaihtoehto... ennen kuin näin tämän uuden kuvan. Hienot hiukset!

  VastaaPoista
 27. Miten näitä nyt muuten kuvailis, ku et aivan mahtavat! Itelläki ollu suunnitteilla, ku tyvikasvu alkaa menemä puolivälis päätä ja väri on epäilyttävän kellertävä. Yyh, mihin katos ne kesäblondit? :D
  Tää postaus kyllä innotti sen verran, et taidan ottaa härkää sarvista ja tilata vihdoin kampaaja-ajan :D

  VastaaPoista
 28. oli kyllä ihana tuo täys blondi

  VastaaPoista
 29. Oih kerro heti mikä väri kyseessä! Oon itsekkin aatellu värjäämistä lähelle luonnollista, että voisin kasvattaa oman maantien takaisin. Ei vaan jaksa enää sitä kauheaa värjäysrumbaa.

  VastaaPoista
 30. Sopii todella hyvin ja on kaunis! Ja näinhän sen pitää ollakin, että oma hiustenväri pukee melkeinpä poikkeuksetta parhaiten :)

  Eikä kyseessä ole todellakaan mikään "maantienharmaa", mistä monissa kommenteissa puhuttiin, vaan todella haluttu ja tavoiteltu hiustenväri varsinkin Keski- ja Etelä-Euroopassa. Siellä ihmiset suorastaan kauhistuivat, kun kerroin suomalaisten värjäävän tai vaalentavan hiuksiaan :)

  VastaaPoista
 31. oijoi nyt kerrot heti mille värillä olet värjännyt! ihana! oma vaalennettu tukka on taas hyvää vauhtia muuttumassa oranssiksi, tarvitsen pika-apua.

  VastaaPoista
 32. Tutulta kuulostaa, olin tänään reissussa serbialaisen, venäläisen ja amerikkalaisen kanssa ja kaikki ihastelivat "maantienharmaan" väristä juurikasvuani :D Kuulemma täydellinen tuhkanvaalean sävy.

  VastaaPoista
 33. Kivat. Käyvät varmasti tosi hyvin myös muihin syksyn väreihin. Vaikka pidin kyllä siitä harmahtavasta juurikasvustakin yllättävän paljon :D

  Whip you hair!

  VastaaPoista
 34. Oi, onpa luonnollinen väri. Olen itsekin alkanut harkita oman "maantienruskean" värini palauttamista.. : )

  VastaaPoista
 35. Se oli kai ihan joku Wellan viva colour mousse, sävy keskivaalea. Näytti niiden tupsujen perusteella parhaalta vaihtoehdolta :)

  VastaaPoista
 36. Joo, se on kevytväri... en uskaltanut vielä kestoväriä!! :o

  VastaaPoista
 37. Sepä niin, se on yksi syy, minkä takia en jaksanut itsekään tuota tummaa juurikasvua :/

  VastaaPoista
 38. Sama, mut nyt päätin uskaltaa! Kerrankin :>

  VastaaPoista
 39. Wella Viva Colour Mousse, eli kevytväri... katsotaan, miten tulee pysymään :)

  VastaaPoista
 40. Oi, tosi kauniin (ja ihanan luonnollisen) värinen lopputulos! :)

  VastaaPoista
 41. Näyttää hyvältä. Mäkin voisi tuolla kevytvärillä tai sävytteellä kokeilla.. Ensin mun pitäisi kyllä käydä kampaajalla, kun en ihan näin vaaleaan (valkoiseen:D)uskalla läntätä kaupan väriä päälle. :)

  VastaaPoista
 42. täydellisen luonnollinen hiusväri! mahtavan hyvin onnistunut jos kerran arvalla heitit! ihana :>

  VastaaPoista
 43. Parempaan vaihdoit, näyttää tosi kivalta tuo uusi :) Ite oon värjännyt tummemmaksi (melkein mustaksi) ja ei kyllä mitään toivoa leikkaamatta päästä takaisin omaan väriin.. Vaalea juurikasvu on mun mielestä paljon kauheempi kun tumma!

  Saa kyllä kadehtia niitä viisaita jotka ei oo koskaan koko värjäysoravanpyörään lähteneet :D

  VastaaPoista
 44. Wow, nayttaa tosi hyvalta! Mulla on ollut jo pidempaan mielessa etta kasvattaisin/savyttaisin esiin omaa luonnollista variani (joka on aika yks yksiin sama kuin sinulla) esiin ja irrottautuisin raidoituskierteesta...tama nyt antaa siihen lisaa uskallusta, kiitos!

  VastaaPoista
 45. Pakko tätä oikaista, ei pahalla.. Suomalainen väritys tulee slaaveilta. Suomi ei kuulu skandinaaviseen väriin, kuten esim. Ruotsalaiset kuuluvat. ;)Mutta oikein hyvin on väri onnistunut, ja tätä koitan itsekin seuraavaksi, koska olen samassa pisteessä kuin sinä ennen värjäystä! Tuliko hiuksiisi muuten ollenkaan vihertävyyttä? Itse juuri sen takia aroksun vielä värin laittoa.

  VastaaPoista
 46. Ei tullut vihertävyyttä. Vastaoikaisu: luulisin, että hyvin monella suomalaisella on sitä ihan samaa skandinaavista verta...

  VastaaPoista
 47. Kiitps! Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 48. Tsemppiä! Kyllä se oma väri sieltä vielä kasvaa :) Kai sitä tyveä voi aloittaa värjäämään aina vähän vaaleammalla kuin latvat on ja sit vähitellen se menee omaan väriin tai jotain?

  VastaaPoista
 49. Mulla oli jo niin keltainen, että en yhtään jaksanut ajatella epäonnistumista :--D

  VastaaPoista
 50. Suomi ei kuulu skandinaviaan.... :D

  VastaaPoista
 51. Oi ihanaa ! Itsellä kampaamo parin viikon kuluttua ja sama homma tulossa, että blondaus pois ja "maantien-väriseen" takaisin. Pelottaa, mutta tämä postaus antoi jonkin verran rohkeutta lisää !

  VastaaPoista
 52. Ei, mutta tarkoitan, että ihan kaikkien suomalaisten esi-isät tai suku yleensä ottaen eivät ole Suomesta lähtöisin. Silloin voi olla sitä ihan skandinaavista verta...vai mitä? :) Sitä paitsi puhuttiin väristä, joten tuollaiset "oikaisut" ovat jotenkin niin turhauttavia

  VastaaPoista
 53. Ei pelkäämistä! Ainahan voi blondata takaisin ;))

  VastaaPoista
 54. No, ehkä se tulee joskus vielä takaisin..

  VastaaPoista
 55. Onks sulla latvat vaaleammat tässä vai taittaako valo vain väärin? :)

  VastaaPoista
 56. Ei, kyllä toi valo taittaa :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.