tiistai 12. lokakuuta 2010

grönt e skönt, blått e flott

Makustelin tässä itselleni todella vierasta väriyhdistelmää, nimittäin vihreätä ja sinistä. Sinänsä yhdistelmä on melkoisen raikas ja ihana, merellinen. Itse en vaan oikein ole koskaan ollut sinisen ystävä - muussa kuin mökkivärityksessä - ja vihreästä taas sain yliannostuksen haluttuani pienenä ensin vihreäseinäisen (ei sentään niin paha, miltä kuulostaa) huoneen ja sitten asuttuani siinä. Jonkin aikaa suorastaan karsastin vihreää kaikissa asioissa. Edelleenkään en siedä vihreää kotonani, joten huonekasvit ovat no-no ;)
kiitos taitavalle Malialle kuvasta!


Haider Ackermann ss11 / Prada ss11

Jotenkin noita kuvia katsellessa noinkin omaan makuun periaatteessa sopimaton yhdistelmä alkaakin näyttää hyvältä, onko samoja fiiliksiä?

pics: style.com, stockholmstreetstyle.feber.se, muotimielessa.com

19 kommenttia:

 1. Uskomattoman kaunis tuo sinisen ja vihreän liitto ensimmäisen kuvan asussa!

  VastaaPoista
 2. yhdistelmä en käyttäisi mutta yksinään just ton sävynen vihree on ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Riippuu vähän värien sävyistä. Niinkuin tossa mekossa joka on vähän turkoosi just tuo sininen näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kehuista ja linkityksestä :)

  Mä tykkään noista väreistä juurikin pienissä yksityiskohdissa, kuten tuossa pikkulaukussa. Mutta kokonaiset vaatteet jäisivät varmasti käyttämättä, kengät vielä menettelisi.

  VastaaPoista
 5. AA nyt on kyllä pakko "avata suuni", tää blogi on huonontunut tosi paljon, edellisessä postauksessa kaikki tän hetken "must" tuotteet, kamelitakki, punaista, nahkahousut ja leopardia. Takki istuu huonosti, jutut ei oikein sovi yhteen ja koko lookki näyttää siltä että sula on se päällä vain siksi että ne kaikki jutut ovat tän hetken trendin mukaisia. Tääkin postaus melkein suoraan nappastu ("""inspiroitunut"")Columbinen blogista (ainakin idea). Tämä blogi oli yks mun lemppareista n. vuosi sitten, jolloin näytti siltä, että pystyit valitsemaan trendeistä ne parhaimmat etkä pukeutunut kuin muodin orja. Toivottavasti et loukkaannnu koska en tarkoita tätä mitenkään pahalla, lähinnä vaan harmittaa kun vaikuttaa siltä että ennen näit enemmän vaivaa postauksiin. TOttakai ymmärrän että sulla on koulua ja työt jne. olis vaan kiva nähdä enemmän efforttia kuvatuissa asuissa.

  VastaaPoista
 6. Tuo ekan kuvan asukokonaisuus on siis niin ihana että!
  Mun ennustus on, että vihreä on tulossa ja lujaa! Juuri tummanvihreä ja kovat vihreät eri sävyissään...

  VastaaPoista
 7. Haluaisin kuulla, miten ajattelit, että tällainen valitus inspiroi mua bloggaamaan? En ole edes nähnyt Columbinen postausta, joten voisikohan mitenkään olla mahdollista, että ihan ite huomasin tämän väriasian...huoh.

  VastaaPoista
 8. Toivoin, että olisit voinut suhtautua tuohon kirjoitukseeni vähän kevyemmin, tsekkaan sun postaukset joka päivä eli oon aktiivinen lukija. Ja kuten jo sanoinkin niin en koittanut sun mieltä pahoittaa, lähinnä vaan ehdottaa että bloggaa harvemmin niin saadaan taas sitä vähän laadukkaampaa postausta kehiin. Kaikki tämä siis vain mun mielipide.

  VastaaPoista
 9. Niin on! sopii tummahipiäiselle ainakin todella hyvin :)

  VastaaPoista
 10. Niinpä, neonvihreä yhdistettynä laivastonsiniseen voisi olla vähän different deal :D

  VastaaPoista
 11. Sama juttu, varmaankin valkkaisin vain toisen värin oikeaan käyttöön..

  VastaaPoista
 12. Kova vihreä kuulostaa hurjalta, mutta toisaalta todella kiehtovalta! :)

  VastaaPoista
 13. Luulenpa, että sama juttu mulla :) En muutenkaan ole mikään suuri värien ystävä, joten pikku detaljit voisivat olla se mun juttu, jos väriyhdistelmiä aletaan käyttää!

  VastaaPoista
 14. Ihana väriyhdistelmä! Mä tykkään kyl sinisestä väristä, mutta mäkin oon oppinut sitä vihreätä välttelemään... Johtuiskohan siitä, että mun äidin lähes k a i k k i vaatteet ovat vihreitä? :)

  VastaaPoista
 15. Alimman kuvan tavoin en ehkä käyttäisi tuota yhdistelmää, mutta ylemmästä taidan tykätä aika paljonkin! :) Niin ja tosiaan, riippuu ihan värien sävyistä, että näyttääkö se sininen+vihreä kivalta vai karseelta.

  VastaaPoista
 16. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa värisekoitus on ihan mieletön, ja nimenomaan pukee tuota uskomattoman kaunista tummatukkaista. Alemmissa kuvissa kuitenkin väriyhdistelmä tuo mieleeni liiankin vahvasti Neste-huoltoaseman, mutta yksinään ovat kuitenkin todella mahtavia värejä :)
  Hauskaa syksyn jatkoa Aurora! (p.s. blogisi on huippu!)

  VastaaPoista
 17. Tällaiset ajatuksia herättävät postaukset ovat parhautta!
  Tyylisi on aivan mieletön ja olet se bloggari joka täytyy aina ensimmäisena käydä tsekkaamassa, jopa täällä kiinassa duunimatkalla :) Kiitos sulle!

  VastaaPoista
 18. Mielestäni kaikki kommentit jotka "kevennetään" pyytämällä ettei bloggaaja loukkaantuisi, pitäisi deletoida jo kommentoijan ajatuksissa! Sinuakaan "mo" ei varmaan kukaan ole pakottanut tätä mainiota blogia lukemaan, joten poistu, äläkä valita. Blogi on bloggaajan näköinen, ei sinun haavemaailmojesi, PISTE.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.