maanantai 18. lokakuuta 2010

Animal attack
Etenkin leopardiprintillä on uskomaton ominaisuus onnistua näyttämään aina uudelta kerta kerran jälkeen. Eläinprinttien miksauskin näyttää edelleen kivalta kuvissa, omat kokeilut ovat jääneet vähemmälle. Jotenkin en muutamia vuosia sitten uskonut, että leopardi voi missään olla edes salonkikelpoista, mutta niin se vain on - ja että sillä jopa on klassikkostatus, josta ei sitten pääse millään eroon kokonaan. Vanhat käsitykset joutavat siis tässäkin asiassa romukoppaan :)

pics: style.com, tfs

3 kommenttia:

 1. Wow, the girl in the first one looks fierce! So amazing.

  www.fashion-feline.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aivan..mietin itekki tässä yks päivä, että 'vitsit leopardikuosi on ollut pitkään pinnalla'.. Se on mielenkiintoista :) Se on todella varmaankin tullut jäädäkseen.. mikä siinä sitten ihmisiä jaksaa kiinnostaa, se vasta on mielenkiintoista :)

  Pitäis hankkia joku iso vaate jossa on sitä kuosia..mietin takkia tms.. tai sitte silkkihuivi jota käyttää turbaanin tavoin päässä..

  VastaaPoista
 3. Toinen mikä ei lähde kulumallakaan, on kiilakorot. Muistan miettineeni ehkä 3 vuotta sit, et vieläköhän sellaset viittii ostaa... Ihme jumittamista :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.