tiistai 21. syyskuuta 2010

Vähäsen kuvia

Päivän kuvapläjäys ennen nukkumaanmenoa... kävin seikkailemassa tänään SoHon lisäksi Brooklynin puolella, tarkemmin ottaen Williamsburgissa - sieltä kun löytyy vintagekauppoja jonkin verran. Huomasin kylläkin, että varsinaiset vintage-kaupat ovat melkoisen pricey, sen sijaan vain Pelastusarmeijan kirppis ja eräs autotallimyynti olivat järkevällä tasolla hintojensa puolesta.


Ostaako vaiko eikö ostaa? Hintaa $150, eli kohtuuden rajoissa...
Testailin eräässä vintage-liikkeessä Phillip Lim 3.1 -oversizejakkua. Tuo on kokoa S. Jonkun verran sentään järki vielä päätä pakottaa, kun jätin 70 dollaria maksavan käytetyn jakun kuitenkin liikkeeseen. Sitä paitsi melkoinen telttahan tuo on...Jotain tarttui tänään kuitenkin mukaan, nimittäin ihastelemani Topshopin hirvisormus. True love!

15 kommenttia:

 1. amazing ring, I want it! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 2. Oooooh, toi sormus on ihan rakkautta!

  VastaaPoista
 3. Oivooi toi sormus! Ihana! Mut eikö tuo jää jokapaikkaan kiinni, kun noi sarvet on tollaset :D

  VastaaPoista
 4. Uskon, että 70 dollarille löytyy parempaa käyttöä kuin toi jakku, vaikka onkin Phillip Lim...... Jos toi olis maksanut kympin, niin OK, onhan tossa potentiaalia...mutta mielestäni teit oikein, varsinkin kuin siellä tulee varmasti tulemaan vastaan vielä vaikka mitä! Osta vaikka mieluummin toi liivi :)

  VastaaPoista
 5. Hirvisormus on suloinen kyllä :-) ja ihania kuvia! kiva katsella tämmösiä täältä suomesta käsin, kun vettä sataa hulluna ja pitäisi tiskata.. tuijotan näitä mieluummin ;)

  VastaaPoista
 6. Vitsi siellä on varmaan makeeta!

  VastaaPoista
 7. Se on kyllä <3 paras löytö tähän mennessä!

  VastaaPoista
 8. That is! :) I was lucky to still find it from Topshop..

  VastaaPoista
 9. No joo, sitä paitsi näin jälkeenpäin ajateltuna se oli tosi ryppynen ja nukkanenkin. Aika paljon oon jo kaupoissa ravannut, mutta ei oo vielä oikein mitään ihmeellistä löytynyt :/

  VastaaPoista
 10. Jää! :D Yritin laittaa neuletta päälle toi sormessa ja ei siitä mitään tullut.. kerrasta onneks oppii :D

  VastaaPoista
 11. On kyllä, pitää myöntää! :)

  VastaaPoista
 12. Sataa vettä vai? Uh, käännän puukkoa haavassa ja kerron, et täällä päivälämpötilat on +24°C ylöspäin... Tosin on melko haastavaa noin mukaanpakattujen vaatteiden kannalta, koska ajattelin, et lämpötila ois about sama kuin Suomessa... :)

  VastaaPoista
 13. Heiii, tervetuloa tänne east coastin puolelle!

  VastaaPoista
 14. Toi liivi on silkkaa rakkautta <3 Osta ihmeessä!

  VastaaPoista
 15. Joku on HIEMAn kateellinen nyt :) No toivottavasti ostat kaikkea kivaa niin voin himoita niitä sitten täältä ruudun takaa :D Nauti niin paljon! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.