lauantai 11. syyskuuta 2010

Trend: Cable cable


Sen lisäksi, että juoksen trendien perässä ja tyypillisesti kyllästyn vaatteeseen yhtä nopeasti kuin alunperin ihastuinkin, on mulla myös tiettyjä pitkäaikaisfiksaatioita. Yksi niistä on jokasyksyinen cable knitin tarve eli suomeksi kai palmikkoneuleen tarve. Tänäkin syksynä se saisi olla oversize ja maanläheisen värinen. Ehkä tässä on sitten juttu, johon soisin itseni panostavan, kun juuri kyseisen neuleen tarve tuntuu olevan tallella joka syksy aina uudestaan :)

(Tänä syksynä se kai olisi muutenkin hyvä hankkia, kun palmikkoneule on niin pinnalla, että vaihtoehtoja luulisi löytyvän.)

Here I am, again obsessed with cable knits. This far I haven't managed to buy one, but the need itself remains every year. Maybe if I bought one quality knit this autumn it would have use for many years to come?

pics: fashionspot.com

12 kommenttia:

 1. kuvittelisi, että noita löytyisi enemmän taas kaupoista kun ovat pinnalla. mutta omiin silmiin ei ole osunut kuin muutama kutittava, liian "tavallisen" kokoinen ja huonolaatuinen :--/ Metsästys siis jatkuu, haaveena juuri ihanan pehmeä oversize neule!

  VastaaPoista
 2. Palmikkoneuleet on tosi suloisia. :)

  Harmi vaan, että monet neuleet (esim. hennesillä) on muuten ihania mutta semmosta kutittavaa keinokuittua, joka hiostaa lämpimämmällä säällä ja kylmemällä paleltaa.

  VastaaPoista
 3. Antaisin mitä vaan jos saisin tuon kuvassa olevan beigen...

  VastaaPoista
 4. Hei, oisko sulla mailiosotetta mihin vois laittaa kutsun tapahtumaan? :)

  VastaaPoista
 5. No sepä niin, talvella tarvitsisi olla ainakin yksi ihan oikeasti lämmittävä neule :) Turhan usein tulee ostettua huonoja neuleita vain ulkonäön vuoksi!

  VastaaPoista
 6. Sama juttu, mutta toiveikkaasti odottelen, että vielä niitä ilmaantuisi :) Kirpparitkaan eivät kai ole poissuljettuja, mutta hyvälaatuisten neuleiden löytäminen sieltäkin on melko vaikeaa..

  VastaaPoista
 7. joo on, olenkin unohtanut laittaa sen näkyviin... muotikaappi(ätt)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Toi on kyllä just about sellainen, jonka haluan :) Saisi tosiaan ehkä olla joku beigen tai kamelin värinen vielä :)

  VastaaPoista
 9. Tykkää-tykkää-tykkää! Olisipa aikaa vääntää joku mahtava villapaita talveksi. Ehkä syksyn ohjelmaan pitäisikin siis mahduttaa villapaita-projekti.
  xx

  VastaaPoista
 10. itekki tykkään! tilasin just nettikaupast vähän samantyylisen ku toi harmaa keskellä :) just sopivat nyt syksyks/talveks 8)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.