torstai 2. syyskuuta 2010

Syyssuosikkiehdokas nro 1

Tänään löysin H&M:ltä neuleen, joka on ainakin hieman sinne päin, mitä etsitään. Tosin leopilkut ovat melkoisen - ehkä vähän liiankin - tyyliteltyjä tai jopa vähän lapsellisia ja neule on melko ohut. En oikein osaa päättää - laput ovat vielä kiinni, joten voisin kai palauttaakin. Eihän tämä esikuvaan verrattuna ole oikein mikään, mutta toisaalta kullanväriset (glitterlankaa!) pilkut näyttävät hauskoilta ja ainakin erilaiselta kaikkeen muuhun nähtyyn leopardikuosipaljouteen nähden.

neule/knit H&M 29,90 eur

Hassua muuten, että tuossa neuleessa on sentään 4% angoraa. Käänsin materiaalilapun vain rutiininomaisesti näkyville ja oletin näkeväni materiaalina jotakuinkin 100% polyesteria, mutta suurimmaksi osaksi tuo on puuvillaa. Mitäs sanotte, keep or ditch?

29 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo on ainakin todella nätti neule!

  VastaaPoista
 2. En oikein tykkää. Pilkut näyttävät korkeintaan ylikasvaneilta "luomilta", joiden ympärillä on jotain kummaa. 29,90€ on todellakin liikaa tuollaisesta. Mutta jos tykkäät, niin yritä mieluummin löytää alennusmyynneistä.

  VastaaPoista
 3. Tyyliteltyjä leopilkkuja vai ehkäpä sittenkin kirahvia? Minulle nimittäin tuli heti tuosta kuviosta mieleen kirahvi! Ja tämä mielikuva tekee neuleesta ainakin minun mieleeni tosi symppiksen ja kivan - vähän huumoria syksyyn :)

  VastaaPoista
 4. Ootko kattonu gina tricossa olevaa leopardi neuletta? Itelläni on sellanen ja makso jotain 25euroo, musta kuvio on ainaki aika lähellä sitä mitä etit :http://www.ginatricot.com/fi/mallisto/ccollection-p0.html#product_115309

  VastaaPoista
 5. En tiedä...mä en oikeen tykkää puuvillasta materiaalina neuleissa. Mun mielestä ne kulahtavat alta aikayksikön, mutta kuvio on kyllä ihan kiva.

  VastaaPoista
 6. Sama täällä, minustakin hän on suloinen kirahvineule :)

  VastaaPoista
 7. Söpöhän toi on! Mulle tuli kanssa mieleen kirahvi :---D Mut just kiva!

  VastaaPoista
 8. Verrattuna alkuperäiseen, joka oli aivan jumalainen, ei tuo H&M versio oikein sytytä... Toisaalta, jos en olisi nähnyt alkuperäistä, niin voisin tuosta tykätäkin enemmän. Mutta jos ostat tuon, niin älä alkuperäisen korvikkeeksi, vaan sitten muuten vaan. Jos hankit korvikkeeksi, tuut aina vertaamaan niitä mielessäsi. Usko pois, kokemusta piisaa :)

  VastaaPoista
 9. Pidäpidäpidä! vaikka toisaalta olen myös samaa mieltä HeidiT:n kanssa. :)

  VastaaPoista
 10. Niinpä, se on aina ihan hirveä riski jos ostaa jotain ajatellen että "tää on vähän niinkuin se ihana jonka näin"! Oon syyllistynyt siihen iste niin monta kertaa, että alan pikkuhiljaa oppia virheistäni :)

  VastaaPoista
 11. No odota mieluummin sen JUURI oikeanlaisen yksilön tupsahtamista. Koska kannattaako "ihan kiva ja vähän sinne päin"-vaatteita ostaa? Kun sinäkin taidat niin nopeasti kierrättää vaatteitasi ja olet koko ajan niin valtavan keskittynyt olemaan trendien keskiössä, niin eikö kannattaisi odottaa että se täydellinen yksilö kävelee vastaan? Tämän nykyisen " tää trendi kyllä vanhenee jo kuukaudessa"-vaatteisiin liittyvän kertakäyttökulttuurin suosiminen kun ei ole kovin kauaskatseista :(

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä toi on aika hieno :) Ja sä nyt saat kaiken toimimaan hienosti.

  VastaaPoista
 13. zaraan tuli viime viikolla leoneuleita! Tosin ne eivät olleet noin oversize, koot vain S ja M. Mutta neule oli kyllä muuten kiva :-) (olivat siis sitä TRF-sarjaa, ruskea ja punainen taisi löytyä).

  tuosta neuleesta en osaa sanoa juuta tai jaata, toisaalta kiva mutta taas. en ehkä itse pitäisi.

  VastaaPoista
 14. Jos et ole täysin vakuuttunut, niin en usko että kannattaa pitää..

  VastaaPoista
 15. Aleksin H&M:llä oli villatakkeja, joiden kuosi on aivan samanlainen kuin Alexan neuleessa. Siinä pääovien vierestä heti takavasemmalle...

  VastaaPoista
 16. taas näitä isoja vaatteita, eikö äiti kieltänyt ne? :--DD
  Dumppaa, noi pilkut ei oo kovin kivan näköset.

  VastaaPoista
 17. Yhdyn Pee:n kommenttiin. Itse en osa vaatteita, joita en välittömästi rakasta. Oon todennut sen hyväksi ohjenuoraksi, ennen vaatekaappi kun pursuili "ihan kivoja" juttuja, joita ei sitten kuitenkaan tullu pidettyä.

  VastaaPoista
 18. Ei tuo oikein toimi.
  Jos et ole varma, niin älä pidä tuota.
  29,90 on aika kova hinta mokomasta!

  VastaaPoista
 19. haa musta toi ei näytä miltään elukalta vaan just kivalta pulimummoneuleelta jonka saa sitten skarpimmaksi erilaisella yhdistelyllä? mutta glitterlangat ei oikeen sytytä eikä se että matsku on ohutta ja ohuesta paidasta en maksaisi 30e.. mutta kuvassa näyttää aaaaivan ihanalta! voisin hyvin kuvitella pitäväni tota kaulurin kanssa kuvan perusteellaa :))

  VastaaPoista
 20. zarassa oli leo-neule!! enemmän samantapanen mitä sä sillon etit! :)

  VastaaPoista
 21. Keep keep, toi näyttää tosi hyvältä :) Mummotyylinen, mut näyttäis varmast mielettömän hyvältä (;

  VastaaPoista
 22. löysin kirppikseltä viime keväänä just tollasen pehmeen leoneuleen ja se onki ollu ahkerassa käytössä:)

  VastaaPoista
 23. Hmm, itse en oikein pidä neleesta, ainakaan tuollaisenaan. Olen samaa mieltä Peen ja murmenin kanssa, eli palauttaisin... Uskon kuitenkin, että saisit siitä tehtyä kivan näköisen kivoilla asusteilla :)

  VastaaPoista
 24. Ei toi kyllä leoneule oikein ole :/ Ihan kiva, muttei mikään mahtava. Materiaalista plussaa

  VastaaPoista
 25. Zarassa on etsimääsi yksilöä paljon enemmän vastaava neule. Löytyy sieltä "nuorten" puolelta. Katsasta se, ja päätä sitten, kumpi on parempi. :)

  VastaaPoista
 26. Njaaaaaaa- älä säilytä, se on jotenkin outo.
  No mutta hyvältähän sä sen kumminkin saat näyttämään, kerta oot käyttäny vihreitä pappahousuja näyttäen hyvältä! :D

  VastaaPoista
 27. heipppa! seikkailin Vilan netikaupan sivuilla jossa heti etusivulla on mielestäni kiva pilkku/pallo neule(didi knit sweater), joka mielestäni liippaa aika läheltä etsimääsi, voittaa mielestäni tuon "kirahvipaidan" mennen tullen:) käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 28. tuoha on tuollasta kirahvi täplää

  VastaaPoista
 29. Kammottava, ei minun mieleeni, odota mieluummin että vastaan kävelee se täydellinen yksilö.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.