keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Style icon: Chloë Sevigny

Harvemmin juttelen idoleistani pukeutumisen suhteen, mutta esittelen nyt vaihteeksi yhden. Kaikki varmasti tunnistavat omaperäisen ja ääritrendikkään pukeutujan Chloë Sevignyn, jonka asuissa on aina nähtävissä mielenkiintoisia koukkuja ja kuumimpia trendivillityksiä...


Hänen tyylinsä ei varmasti miellytä kaikkia; se on mielestäni paljon rohkeampi, mielenkiintoisempi ja kokeilevampi kuin monien tyyli-ikoneiksi nostetuiden julkkisten (sanotaan nyt vaikkapa Lauren Conrad) tyylit. Itse näen jonkin verran samaa tyyliä hänen pukeutumisessaan ja omassa pukeutumisessani, joka on tietenkin enemmän kuin odotettavissa, kun hän tosiaan yksi pitkäaikaisista suosikeistani on. :)

Here's one my few favourite celebs, Chloë Sevigny. Not that interested in her acting career but rather her personal style, which inspires me a lot. Love her edgy looks with trendy details - I'd like to adopt her wardrobe right away :)

pics: google

20 kommenttia:

 1. Chloë (kesti hetki löytää erokepisteet näppikseltä) on kyllä todella pitkäaikainen tyyli-ikoni. Muistan lukeneeni ensimmäisiä ylistäviä lausuntoja hänen tyylistään amerikan voguesta jo vuonna 1999. Vaikka hän on ääritrendikäs, näkyy asuissa sama punainen lanka vuosikymmenestä (tai tuhannesta) toiseen. Kaipa voisi sanoa hänen löytäneen tyylinsä. :) Tykkään riskinotosta pukeutumisessa, vaikka Chloënkin tapauksessa se johtaa joskus huteihin.

  Hitto, mä olen ulalla! Mulla ei ole mitään hajua kuka on Lauren Conrad... täytyy googlettaa.

  VastaaPoista
 2. munkin ikoni! mut välillä meinaa unohtua, kun katselee big lovea, missä tytsy saattaa olla tyyli-ikoni, mutta vain mormonipiireissä :/

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä tosi samantapanen tyyli, joten ei mikään ylläri :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Aurora, ihan ensimmäiseksi haluan onnitella (mielestäni) Suomen parasta bloggaria! Niin omalaatuinen tyyli, ja ennen kaikkea inspiroiva! Kiitos! Olen itsekin kauan pohtinut samantapaista uskaliaisuutta teidän kahden kohdalla; ihannoitavaa suurella asteikolla! Jatka samaan tapaan! du e bäst!

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä hyvin samantapainen pukeutumistyyli. Itse en pukeudu läheskään yhtä rohkeasti ja erilaisesti, mutta pidän todellakin Chloën tyylistä.

  http://katafashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Chloën tyyli on minun mielestäni hyvin mielenkiintoinen ja kokeileva. En ollutkaan ennen tullut ajatelleeksi mutta nyt kun vertailen tyylejänne huomaan itsekin samankaltaisuuksia. : )

  VastaaPoista
 7. En oo ikinä kuullu tosta Chloesta. Tyhmä sanoo "kaikki varmasti tunnistavat.."

  VastaaPoista
 8. Ensin ....jokaisella on omat tyyli-idolinsa enkä halua arvostella kenenkään valintoja. Tässä minun mielipiteeni Chloësta: Chloën tyyli on kuin "keisarin uudet vaatteet", jos tiedätte ilmaisun. Kadut ovat täynnä yhtä mauttomia ja trendikkäitä vaateyhdistelmiä, joita kukaan ei ihannoi tai palvo, koska ne eivät ole julkkiksen tyylejä eivätkä esiinny kansikuvissa. Chloë on kyllä rohkea pukeutuja, sitä en kiellä, mutta vesirajahame, väärät mittasuhteet tai homssuinen olemus eivät kaunista ketään eikä ole tyylikästä. Rohkea pukeutuminen vaatii vankkaa tyylitajua, joka Chloëlta puuttuu.

  VastaaPoista
 9. Ne on tehty Photoshop Elementsillä :)

  VastaaPoista
 10. Mä en edes ole koskaan katsonut Big Lovea... onneksi en? :D

  VastaaPoista
 11. Niin on! Mun mielestä on kiehtovaa, kuinka hän osaa yhdistää kaikkein trendikkäimmätkin viritykset tyylillä ja etenkin vielä omannäköisesti eli hänen pukeutumisessaan on se punainen lanka :) Rapatessa roiskuu, mutta pukeutumisen kuuluu mun mielestä olla lähtökohtaisesti hauskaa - silloin pikku hudit toisinaan eivät haittaa :) Lauren Conrad on kaikkien teinien idoli, melkoisen klassisesti pukeutuva The Hills -stara :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos sulle ihanasta kommentistasi! :) You made my day!

  VastaaPoista
 13. Kyllähän tuossa vähän jotain samaa on :)

  VastaaPoista
 14. Äh, se oli vain heitto :)

  VastaaPoista
 15. Se on tosiaan, tykkään toisinaan ottaa hieman vaikutteita häneltä saadakseni vähän mielenkiintoa omaankin pukeutumiseeni :)

  VastaaPoista
 16. Joo, mä pidän jopa Lady Gagan tyylistä, vaikka en ikinä laittaisi samaa päälleni :D Jotenkin tuollaiset erikoisemmat pukeutujat viehättävät tosi paljon!

  VastaaPoista
 17. Niin tai sitten niitä katujen vaateyhdistelmiä ihaillaan esimerkiksi katumuotiblogeissa ja mahdollisesti ihailtaisi enemmänkin, jos joku trendikäs pukeutuja tulisi kuuluisaksi. Tarkoitan kuitenkin sitä, että esim Chloën tyyliä ihaillaan sinällään (nimimerkillä en edes tiedä hänen näyttelijänurastaan mitään) eikä siksi, että hän on kuuluisa näyttelijä. Siksi en voi allekirjoittaa väitettä keisarin uusista vaatteista. Tyylikkyys on katsojan silmässä, mun mielestä taas Chloë pukee supertrendikkäät vaatteensa varmalla, omalla tyylillään :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.