keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hulabaloo

Otsikko kertoo, millaista mun elämä on juuri tällä hetkellä. Tuntuu, että juoksen päivät läpensä paikasta A paikkaan B sieltä paikkaan C, takaisin paikkaan A ja käymään vielä paikassa X. Perusasioiden, kuten koulun ja töiden lisäksi meneillään on niin paljon kaikkea, että laiminlyön jo kavereitanikin. Miten kaikki voi aina kasautua juuri samalle hetkelle? Kuulostaa varmasti huvittavalta, mutta kun on näin paljon huolia, hoidettavia asioita ja yleistä stressattavaa, niin elämä tuntuu jotenkin todella "aikuiselta" juuri nyt.

Tässä kuitenkin eilisen tai toissapäiväisen asu, en enää muista sitäkään...

takki/jacket Lindex, collegepaita/sweater American Apparel, collegehousut/sweater jeans Zara, laukku/bag MiuMiu, wedget/wedges Zara


Hankin muuten uuden passin, koska mun vanha 10 vuoden passi meni viikko sitten vanhaksi. Nyt mulla on kuvassa silmäpussit ja juurikasvu niiden entisten kirkkaiden silmien ja varhaisteini-iän pullaposkien sijaan. Officially old :D

20 kommenttia:

 1. Rakastan tota asukokonaisuutta. Looks so good!

  VastaaPoista
 2. Moi, tuli mieleen nähdessäni tuon Miu Miun laukun että saitko sitä koskaan korjautettua?

  VastaaPoista
 3. Miten hyvin voi harmaa ja beige sopia keskenään yhteen!?! Näyttää tosi hyvältä koko asu :)

  VastaaPoista
 4. Saatan olla vaan ilkeellä tuulella, mut oikeesti mulla on hirvee ikävä sun pukeutumistyyliä jonkun vuoden-parin takaa, esimerkiksi niitä python-nahkaisia housuja ja mustaa! Tää nykyinen ei mee ymmärrykseen yhtään, siis collegetrikoot ja paita ja jokabloggaajan pakollinen aviator-rumilus? Tukka on ihanasti mut muuten, se, että se on muotia, ei tarkoita, että se näyttää hyvältä. Oikeesti.

  VastaaPoista
 5. Hei osaatko sanoa, että kauanko sillä uudela passilla kestää tulla? :)

  VastaaPoista
 6. Heips! Kiva asu taas :) yritin etsiä sun blogista yhtään mainintaa sun järkkäristä, mutta en löytänyt... Joten kysyisin, mikä järkkäri sulla on?

  VastaaPoista
 7. Tosi onnistunut asu! Jännää ettei näytä ollenkaan "spusselta" vaikka harmaata kollaria on noinkin paljon :)

  VastaaPoista
 8. Hulabaloota on liikkeellä kausi-influenssan tavoin syksyllä :)

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa läheisesti tutulta. Kerroitkohan minun elämsätäni? En nimittäin itse tässä yksi päivä muistanut miten pääsi koulusta kotiin... Selkeästi liikaa meneillään..:)
  Tsemppiä...

  VastaaPoista
 10. Hmm, no en ole vielä yrittänyt *punastus* :P

  VastaaPoista
 11. Kiitos kiltti sinä :>

  VastaaPoista
 12. Mä kans tykkään niiden liitosta! Jotenkin hirveän harmoninen yhdistelmä, hassua ettei oo tullut vasta kuin lähiaikoina mieleen :)

  VastaaPoista
 13. Tosiaan, tää on muotiblogi, ei tyyliblogi. Käärmehousuista ja niiteistä ajoi aika ohitse, ja samalla mun kiinnostus niihin laantui, muotiorja kun olen. Nyt kiinnostaa Chloén kamelinväriset takit ja Givenchyn kirkkaanpunainen :) Yritän toitottaa tätä, koska selkeästi ihmisillä on hukassa se, kuka kirjoittaa muodista ja kuka taas tyylistään :)

  VastaaPoista
 14. Mulla on ihan Canon EOS 450D, ei mikään kummoinen :)

  VastaaPoista
 15. Viikko normaalilla! Anteeksi vastasin näin myöhään..

  VastaaPoista
 16. Hahha, niin, toi vois näyttää esim siltä et tulin just salilta tms :D Ehkä korkkarit seivaa? ;)

  VastaaPoista
 17. Kiitos, ja tsemppiä takas! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.