maanantai 27. syyskuuta 2010

Haunting it

Yksi syksyn suosikkiparini voisi olla tällaiset korkeat, tolppakorkoiset nilkkurit Alexander Wangin Addison-bootsien (1) tyyliin. Itse asiassa sovittelin kahtakin Alexander Wangin kenkämallia New Yorkissa - juuri näitä Addison-bootseja ja toisia, mutta yllättävä ongelma molemmissa oli se, että kenkä on hirvittävän etupainoinen ja alaspäin levenevän korkonsa vuoksi todella vaikeat kävellä. Kaikessa hulluudessani silti suunnittelin ostamista, kunnes mukanani ollut järjen ääni kielsi moisen tuhlauksen.

Nilkkureiden ongelmat eivät kuitenkaan poistaneet intoani samanlaisiin kenkiin, joten olen etsinyt vaihtoehtoisia versioita. Yhdet loistavat olisivat löytyneet Zarasta ((2), kuva indien blogista), jos niitä olisi ostettu Suomeen enemmän kuin about 1 pari kutakin kokoa. 36 oli siis auttamatta loppu eikä NY:n Zaroissa ollut tietoakaan ko. kengistä. Kolmas vähän edes samanhenkinen vaihtoehto löytyi Steven Maddenilta (3), mutta siinä on melko kamalan näköinen jousto"resori" nilkassa. Siispä, koska tähän mennessä mikään ei ole natsannut, tarvitsisin vielä vähän vinkkejä... Onko näköhavaintoja?

13 kommenttia:

 1. Nuo yköset on niin ihanat! Ymmärrän kyllä että voi olla vähän vaikeaa kävellä niissä. Itse kyllä ostaisin jos vain varat riittäisivät.. Muodin vuoksi voi kyllä joskus vähän kärsiä!

  VastaaPoista
 2. Niin ovat! Mulla on kyllä jotain "tuskaisiakin" korkoja kaapissa, mutta jos keinun kävellessä edestakaisin kuin ankka ja joka askel töksähtää (huom. periaatteessa osaan kävellä hyvinkin korkeilla koroilla), niin ostaminen olisi jo tosi typerää :)

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollaisia numero ykkösen näköisiä kenkiä tuntuvat olevan kirpparit aina pullollaan! Ainakin Hämeentien UFFilla oli ruskeat, vähän matalammalla korolla tosin...

  VastaaPoista
 4. hah, kieltämättä aika kirpparikamaa :D mut joo, kirppareil ei yleensä ihan noin huimil koroilla.

  VastaaPoista
 5. minäkin näin Uffilla ykkösen kaltaiset kengät ja mietin heti et noihan on ihan kun ne alexander wangin. mut en muista minkä kadun Uff oli kyseessä :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon niin allerginen just noille Wangin kengille, muut on kyllä kivoja. Syy allergisuuteen on se, että tuontyyppisiä kenkiä on tullut ihan tarpeeks kateltua 90-luvulla :p

  VastaaPoista
 7. Mä näin noi Zaran kengät tänään just Aleksanterinkadun Zarassa! :) Niitä näytti olevan ainakin kolmet jäljellä, toivottavasti niitä on vielä silloinkin, kun menet itse niitä metsästämään!

  VastaaPoista
 8. Ja mäkun just haluaisin huikeat korot! :) Mutta mutta, voi olla että joutuu lähtemään kirpparille samantyyppisten perässä...

  VastaaPoista
 9. Haha, mun pitää kiertää kaikki Uffit :D

  VastaaPoista
 10. Kävin eilen kysymässä niitä, ja 36 oli loppu :'( Kerrankin haluisin, et mun kengänkoko olis isompi

  VastaaPoista
 11. Hihi, mä en muista yhtään 90-luvusta mitään, joten mulle kelpaa :)

  VastaaPoista
 12. Kysyitkö/kokeilitko 37 kokoa? Noi on nimittäin semi napakat edestä.

  VastaaPoista
 13. En.. Pitänee sit mennä takas huomenna aamulla :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.