torstai 16. syyskuuta 2010

Dress code: white

New York Fashion Week on tällä männä viikolla esitellyt mallistot kevääksi 2011, joista pikaisella selauksella varmaksi kävi ainakin yksi trendi, nimittäin ensi keväänä ja kesällä pukeudutaan kokovalkoiseen tämän syksyisen kokoruskean seuraajana. Itse en ole käytännöllistä ihmistä nähnytkään, mutta tajuan kyllä, että sitten pitää vain tarkemmin katsoa, mihin istuu tai nojaa ;)

Täältä siis yksi "Jaa"-ääni tälle trendille, white party all spring long!

kuvat: style.com

10 kommenttia:

 1. ihana. tykkään niin kokovalkoisesta. kesällä lapsenikin olivat lähes aina "valkoisessa uniformussaan".

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaisi tietää, miksi pyrit pukeutumaan trendien mukaisesti - mitä järkeä on ostaa joku vaate, jonka tietää kohta olevan "epämuodikas"? Tai siis eikö olisi jotenkin omaperäisempää ostaa vain sellaisia vaatteita, joista tykkää, ja heittää trendeillä vesilintua? Toivottavasti et ota pahalla; oma pukeutumisfilosofiani on täysin vastakkainen, joten kiinnostaisi kuulla ajatuksiasi aiheesta.

  VastaaPoista
 3. Katos vaan. Itse tykästyin jo tänä kesänä kokovalkoiseen pukeutumiseen, joten ollaanpas sitä nyt oltu edelläkävijöitä.

  VastaaPoista
 4. minä kans yhdyn vähän tuohon s:n kommenttiin. ennen ajattelin että olet tosi mielenkiintoinen, tyylikäs ja kokeileva pukeutuja. nyt tuntuu että juokset vain trendien perässä, jotka vaihtuvat aina vain nopeammin ja nopeammin. kuulut kyllä lempibloggareihini, mutta tämä asia hieman vaivaa. teksteissäsi sanot sen kyllä suoraan, että seuraat orjallisesti trendejä, mutta silti tuntuu hullulta että sun on "pakko" saada jotain vain trendikkyyden takia, vaikka tiedossa on että parinkin kuukauden kuluttua sitä ei "voi" enää pitää. hmhmhmh halusin vain ottaa kantaa :-D

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään! Luulen tosiaan, et mun ensi kesä on kokovalkoisen juhlaa harva se päivä ;)

  VastaaPoista
 6. Wang's muse maybe? ;)

  VastaaPoista
 7. Hmm, koen saavani uusista trendeistä lisää "potkua" pukeutumiseeni enkä ole kovin uskollinen millekään tyylille. Kyllästyn toisin sanoen tyyleihinkin - johan tämän bloginkin aikana on nähty melkoista tyylimetamorfoosia. Ehkä en ole vielä "löytänyt" tyyliäni, tai ehkä en koskaan tule löytämään mitään yhtä, jossa aion pysyä, vaan ihastun uusiin trendeihin aina puolivuosittain ja sitten se on adios vanhalle vaatekaapille? Se on tavallaan kuin pientä elämän uudistamista, jos sen nyt noin haluaa pukea :) Kunhan yritän vähän hahmotella sanoiksi jotain, mikä on kovin luontaista mulle - toivottavasti ymmärrät!

  VastaaPoista
 8. Saanko kysyä, että sulkeeko trendikkyys mielenkiintoisuuden, tyylikkyyden ja etenkin kokeilevuuden pois? Eikö se juuri takaa nuo kaksi (tai kolme, eri asiat ovat ihmisistä tyylikkäitä)? Trendit vaihtuvat nopeasti, mutta vain yhtä nopeasti kuin ne ovat lähes aina vaihtuneet :) Jotenkin koen, että ette aina huomioi, että tämä on muotiblogi, ei siis tyyliblogi. En ole oikeastaan koskaan väittänyt olevani minkään tyylinen (paitsi aaaaivan basic arkityylini on pukeutua mustaan from head to toe), mutta uusiin trendeihin olen ihastunut päättömästi aina :)

  VastaaPoista
 9. Valkoiset housut keväällä; voi niitä polveen saakka ulottuvia kuraroiskeita. :)Mulla oli joskus valkoiset sammarit ja voin kertoa, että se oli jatkuvaa pesemistä. Mustiin tavallisesti pukeutuvana sitä ei oikein edes tajua, kuinka paljon likaa vaatteisiin arkisin tarttuu ihan pelkästä normielämästä.

  Hauskaa, että tämä on tosiaan nimenomaan muoti-, eikä tyyliblogi. Olen tavallaan aina alitajuisesti tajunnut asian, mutta nyt kun sanoit sen ääneen, asia kirkastui entisestään. Itse olen trendien kanssa niin hidas ja konservatiivinen, etten useinkaan pääse niihin mukaan ollenkaan, mutta niitä on mukava seurailla täältä. :)

  VastaaPoista
 10. Etkö sä ole joku 25? :) Mun mielestä kakskymppisenä nimenomaan kokeillaan kaikkea ja mennään trendien mukaan, sit kolmekymppisenä SAATTAA olla, et oma tyyli on jo löytynyt. Tunnetaan oma vartalo ja sen parhaat puolet. Mutta mitä oma tyylikään tarkoittaa? Itse ainakin kokeilen edelleen trendijuttuja, yritän tietysti pukea ne jotenkin omalla tavallani. Olis aivan käsittämättömän tylsää olla aina ihan samantyylinen, oli ikä mikä tahansa. Ei kaikki siihen pysty tai halua.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.