keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Back to basics

Erittäin outoa on kuulla kesken puhelun äidiltä, että "saisit pitää vähän pienempiä vaatteita". Ilmeisesti äiti oli ehtinyt lukea mielipiteeni muiden ihmisten pukeutumista(ni) koskevista mielipiteistä, sillä hän kiirehti tasoittelemaan, että "tai vaikka kyllähän minä tiedän sinun pitävän vähän liian isoista vaatteista". Äiti oli nähnyt asun, jolla pyörähdin Design Marketissa viime viikonloppuna. Sen mekon on tarkoituskin olla väljä ja valuva, mutta tulin miettineeksi, että olen kyllä viime aikoina hyvin pitkälle siirtynyt kaikesta ihonmyötäisestä väljempään. Pitäisikö minun kenties tarkastaa pukeutumistani?

Eipä sillä, olen ollut jo pidempään kipeänä ja asuvalinnan miettimiseen varattu energiamäärä on ollut nollassa. Nyt olo on vähän parempi, joten eilen ajattelin palata normaaliin päiväjärjestykseen tavallisella asulla. Jossa on tällä kertaa sitten minit nahkashortsit sellaisten haalarista taitettujen sijaan.


paita/shirt 2nd hand, tekonahkashortsit/fake leather shorts GinaTricot, nilkkurit/ankle boots Acne, hattu/hat Topshop, laukku/bag Chanel

Olen aivan myyty kauluspaidoille tänä syksynä, joten niistä päästään hyvin harvassa asussa eroon. En tarkoita kuitenkaan ihan perinteistä kauluspaitaa, vaan hyvinkin erilaisia variaatioita, joista kuvassa yksi kaulaan solmittavan rusetin kera, toivottavasti näkyy. Tällä hetkellä olen Turussa, tai ainakin menossa sinne, mutta kone on tosiaan mukana. Bloggailu siis onnistunee, mikäli gradu ei maistu ;)

20 kommenttia:

 1. Siinä on mun mielestä jotain tosin veikeetä, että äiti kehottaa pitämään vähän pienempiä vaatteita. heh. Yleensähän äidit päin vastoin kehottavat käyttämään peittävämpiä ja kangasmäärältään suurempia vaatteita. Tosin, sinun äitisi viittaus taisi koskea enemmän vaatteen kokoa kuin peittävyyttä.

  Ja ihan sivumennen voin heteronaisena vakuuttaa, että kyllä ne tyköistuvammat vaatteet sinua pukevat ihan mainiosti. ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana äiti sulla! Antaa pukeutumisvinkkejä :D Ei mutta väljät vaatteet käy sulle hyvin ja sellasia käytettäessä voi mun mielestä paljastaa ihoakin enemmän, kuin mitä makkarankuori-vaatteiden kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja onpas sun hiukset jo pitkät! :o :)

  VastaaPoista
 4. kiva asu! mitä luulet saakohan noita shortseja vielä ginasta?

  VastaaPoista
 5. kauluspaidat ovat omassakin kaapissa valloittaneet useammankin vaatepuun loppukesän aikana. Tosin, niissä ei ole kauluksia :-D Mutta kuitenkin. Omasi on mielettömän kivan värinen, joku tuollainen vielä itseltäkin puuttuisi - täytyy ehkä katsastaa kirpparit. Ja shortsit näyttävät kivoilta!

  VastaaPoista
 6. Really love this outfit the black shorts looks great with the color of your blouse!!

  VastaaPoista
 7. Oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa ja pakko sanoa, että mun lempiasut sulta ovat olleet sellaisia, joissa on jotain tiukkaa ja jotain löysää. Kokonaan oversized-asu on hauska kokeilu, mutta viime aikoina sun pukeutumisessa ei olla juuri muuta nähty. Siitä helposti saa sen illuusion, että olisit lihonut monta kiloa viime aikoina. :D

  Eli, tää lukija ainakin kannattaa sitä jotain tiukkaa-jotain löysää-komboa, koska se toimii ihan pirun hyvin! Sulla on kuitenkin vanhempien asukuvien perusteella hyvä kroppa, jossa ei juuri peiteltävää ole, joten mitäs sitä päivästä toiseen säkeissä kulkemaan. ;)

  VastaaPoista
 8. i love the leather pants <3, it's so stupid I never found a good one. This trend has not really received in the german stores yet O.o bad luck that there's no Gina Tricot or Bik Bok here :(

  VastaaPoista
 9. samaa olen miettinyt kauluspaitojen kohdalla, ne perinteiset ei ihan kolahda. olis kiva saada satiinisia tai sellaisia joissa on rusetti ym.. kauniin värinen sun pusero :)

  VastaaPoista
 10. cool leather shorts! <3

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 11. No on! :D Hän muotoili sen niin hassusti, että jäin ihan miettimään... Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 12. Hahaha, eikö kaikki äidit anna? :D Mun mielestä väljät ovat jotenkin kivemman näköisiä vaihteeksi, mutta saas nähdä, voi olla et mielipide vaihtuu taas kohta :)

  VastaaPoista
 13. Kiitti! Hmm, en oikein usko, mut taisin nähdä melkoisen vastaavia ainakin H&M:llä :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos! No joo, huomaa harjatessa, että menevät takkuun paljon helpommin nykyään.. se on se pituus :)

  VastaaPoista
 15. Thanks!! :) Love the colour too!

  VastaaPoista
 16. Kauluksettomat kuulostavat tosi hyviltä myös! Kirppareilta löytää toisinaan aika loistavia yksilöitä, kannattaa ihmeessä käydä! :)

  VastaaPoista
 17. Voi olla, et oonkin lihonut, en ole käynyt vaa'alla :D Ehkä pitää alkaa vuorottelemaan, jotenkin tuo asu minishortseineen tuntui paljon "naisellisemmalta" päällä kuin useat viime aikojen asut! Koitetaan siis vähän palailla vanhaan malliin tässä ;)

  VastaaPoista
 18. Kaksi sanaa: Kirppareilta löytää! :) Ja kiitos!

  VastaaPoista
 19. Thanks! But I guess you have H&M? I think I saw quite similar shorts there another day. Go check out! Even Lindex could have those :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.