lauantai 4. syyskuuta 2010

About koko syysinspiraatio samoissa kansissa

Olen tässä pitkin alkusyksyä julkaissut kaikenlaisia "tahtoo, tahtoo" -postauksia, mutta silti en oikein ihan itsekään vielä tiedä, mihin suuntaan olen garderobiani tänä syksynä viemässä. Kuvittelen, että se muuttuu vähän klassisemmaksi (Chloén ja Celinen tyyliin) ja vähemmän rokiksi, mutta toisaalta ennustamattomat mielenoikkuni ostoshetkellä saattavat suunnata kaappikokoelman ihan toiselle tielle. Tässä kuitenkin vähän jotain, johon olen mieltynyt näin lämpömittarin astelukujen alennuttua.

Givenchyn tyyliin leopardi + punainen, Chloén ruskean sävyt, Topshopin lookbookista ongitut pehmeät neuleet (suosikkina palmikkoneulos), Burberry Prorsumin kelsijutut. Samansuuntaista ajatusmaailmaa teilläkin?

This is pretty much all that I want for autumn: Givenchy's red and leopard, Chloé's brown hues, lovable knits from Topshop's lookbook and Burberry Prorsum's shearling things, funniest of them the collar I found from Asos.com. I wouldn't know how to combine it though...

pics: topshop.com, asos.com, net-a-porter.com, hm.com, carolinesmode.se, solestruck.com, lindex.se, style.com, random

23 kommenttia:

 1. aivan täydellisiä! :) tahdon kaikki! <<<<<<<33

  VastaaPoista
 2. itse aion hankkia vaatekaappiini ruskean eri sävyjä sen ainaisen mustan sijaan. ja noista kuvista tuo rintakoru(?) jossa on punainen rusetti ja soikea riipus on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Jännä kyllä miten toi leopardi jaksaa jatkaa mukana menossa vuojesta toiseen. Onhan se toki mukavaa, ettei kaikki ostetut vaatteet oo hetkessä ihan out vaan niitä voi vuosien saatossa yhdistellä vähän uudempiin löytöihin ja himotuksiin.

  Ihania nuo viitta- ja ponchoasiat sekä kaikki pörröset jutut!

  VastaaPoista
 4. Tuossa on aikalailla täysin kiteytettynä myös mun ajatukset tälle syksylle. Erityisesti kelsijutut, ruskean sävyt, leopardikuosi ja ihanat neuleet/ponchojutut löytyy syksyn ostoslistalta. Ainoa ongelma vaan on että mistä löytää niitä, mikä on mulla ollut ongelmana varsinkin kelsitakin kans.

  Ja voih, nuo Jeffrey Campbellin kengät on vaan jotain niin täydellistä !

  VastaaPoista
 5. Hei osaitsitko sanoa mistä tuo oikean puolimmainen vaal.ruskea villakangas takki on?

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain! Itse olen myöskin paineskellut oman syysostoslistani kanssa epävarmana, mutta selvästikin samaan suuntaan olen päätynyt kuin sinä; erityisesti kelsitakista on hyvää vauhtia muotoutumassa niin paha pakkomielle, että se on saatava kaappiin ja pian! Lisäksi ensi syksyssä ihastuttaa erityisesti ruskean sävyjen rokauttaminen mustilla yksityiskohdilla, näyttää ihan samperin hyvältä, sanokoot tiettyihin pukeutumissääntöihin mieltyneet mitä tahansa mustan ja ruskean yhdistämisestä keskenään. :P

  VastaaPoista
 7. Apua, kerrotko mistä tuo Nanso PopFashion 2010 -postauksen taustalla näkyvä kello on ostettu ja onko niitä vielä myyynnissä? Kuumeisesti etsin vastaavaa.

  VastaaPoista
 8. Wow. Ihastuin aika kovaa tohon karva-solki-kaulusjuttuun, mikä on kuvassa pipopäisellä tytöllä. Ihan mahtava! Löytyisköhän noita mistään..

  VastaaPoista
 9. Mulla on sininen ja keltainen väri ollut pinnalla, kohta pukeudun niihin päästä varpaisiin!

  VastaaPoista
 10. Mistä toi ihana ruskee nahkatakki tossa ylhäällä on ?

  VastaaPoista
 11. Mäkin oon ihan ruskean kannalla tänä syksynä :) Se rintakoru on asokselta :)

  VastaaPoista
 12. Sitähän siitä sanotaan, että se on klassinen kuosi :) Kaikki muut eläinkuosithan ovat melkolailla in-out-kamaa, mutta leopardi säilyy :) Poncho pitäisi kyllä hankkia - ja oon ihan samaa mieltä tuosta "uudelleen yhdistelemisestä"!

  VastaaPoista
 13. Se on itse asiassa H&M:n! :)

  VastaaPoista
 14. Mä ostin nyt sen Lindexin kelsi-aviator-takin, koska en jaksa enää etsiä ja miettiä. Leopardia onneksi löytää sentään joka kaupasta :) Jeffreyn kengät ovat kyllä nam, toivottavasti saan ne omaan kaappiin vielä...

  VastaaPoista
 15. Joo, tuollaiset pukeutumissäännöt joutavat munkin puolesta romukoppaan :) Kelsi-ruskea-leopardi+punainen taitaa olla tänä syksynä se mantra, ja hyvä sellainen onkin!

  VastaaPoista
 16. Se on Stockan Habitat-osastolta, pitäisi olla vielä myynnissä :)

  VastaaPoista
 17. Kuulostaa hauskalta! Mä oon jotenkin taas (niin kuin aina syksyllä) ihastunut sinapinkeltaiseen :)

  VastaaPoista
 18. Se on Asos.com:sta, että pitäisi löytyä vielä! :)

  VastaaPoista
 19. Aivan törrrkkkeeeäään ihania, kaikki! Onko nuo punaiset nahkapöksyt Isabel Marantin, vaiko ihan jotain muuta? Siinä mallistossa olin näkevinäni aivan häkellyttävän hienot housut. Leppoisaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 20. Mä haluaisin nuo kaikki :D Pöksyt taitavat olla COS:in, jos oikein muistan. Siinä olisi muuten ketju, jonka pitäisi mahdollisimman nopeasti rantautua Suomeen...

  VastaaPoista
 21. Loove this post!! Ihana kollaasi =)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.