tiistai 24. elokuuta 2010

Sushia Sörnäisistä!

Kuulin jokin aika sitten huhun, että Kallion asukkina ei enää tarvitse lähteä keskustaan asti sushin perässä. Sörnäisissä, tarkemmin ottaen Kurvissa, on nimittäin pieni kuppila, joka tarjoaa sushibuffetia lounasaikaan. Täytyihän sushifanin tämä lähteä tarkastamaan - ja se on kuin onkin totta. Sörnäisten Kurvissa, juuri ennen Teollisuuskadun ylittävää siltaa on vasemmalla puolella (Kurvista päin katsoen) pieni omituisen näköinen kahvila nimeltään Kahvi-Kulma, jota yllätyksekseni pitää vanhempi japanilainen pariskunta.

Henkilökunta puhuu suomea, joskin hellyyttävästi murtaen, ja sushit tarjoillaan kahdesta kylmäaltaasta pullien ja eväsleipien vierestä. Paikka on pieni ja siksi buffet-vuoroaan sai hetken odottaa. Palat ovat totuttua suurempia, mutta aivan tuoreita, suosittelen testaamaan! Hintaa sushibuffalla oli 8,20€ eli ei päätä huimaa :)

Ps. Jos sushi ei kolahda, niin toinen huhu kertoo myös, että Teollisuuskadulle tulee McDonalds. Näin se Kallion ravintolatarjonta hiljalleen kehittyy ;)

6 kommenttia:

 1. Toisena sushin suurena ystävänä olisin kiinnostunut kuulemaan mikä on sun mielestäsi Helsigin paras sushipaikka? Itse tykkään eniten sushibaarin ruuista.

  VastaaPoista
 2. Tuolla pitää käydä, halpa hinta jos saa syödä niin paljon kun napa vetää :)

  VastaaPoista
 3. MÄkelänkadulla myös on ihan lähes alussa sörkästä katsoen Wiki sushi.. Suosittelen.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä Helsingissä on aika vähän hyviä, mutta kohtuuhintaisia sushipaikkoja... Sushibaarissa on sushissa liikaa täytettä yhdessä palassa :D Hassua, että sellainen häiritsee. Tykkään itse melkoisesti Raku-Yasta! :)

  VastaaPoista
 5. Ah, hyvä että suosittelet! Olen huomannut sen kanssa, mutta en ole vielä ehtinyt käydä testaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Kannattaa käydä! Muutenkin edullista, vaikka saisi vain 10 palaakin. Sushi on ihan tajuttoman hinnakas ruoka...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.