tiistai 17. elokuuta 2010

Note to self

Seurailen Tukholman muotiviikkoja niin hyvin kuin pystyn tällä hetkellä ja mistä ikinä kuvia saankaan, ja siksi laitankin muistiin jo yhden asian. Haluan ensi keväänä Ann-Sofie Backin epäsymmetrisen silkkipaidan "kukka"- eli huulipunapainatuksin (!). Se on ehkä täydellisin paita, jonka olen pitkään aikaan nähnyt!

Luulenpa siis, että mun ja silkkipaitojen tarina jatkuu siis ensi keväälläkin :)

(Mikä muuten siinä on, että lentojen hinnat nousevat päivämäärän lähestyessä - eikö sen pitäisi olla juuri päin vastoin? Lennonvaraus-ummikkouttani jätin Tukholman lennot ostamatta hitusen aikaisemmin ja nyt liian myöhään, eli toissapäivänä, hinta oli yli kolminkertainen. Nimimerkillä en ole ollenkaan vihainen itselleni, olisin vain istunut tällä hetkellä juuri alkavassa Carin Westerin näytöksessä. :P)

Stockholm Fashion Week is going on right now - I'm trying to follow it from almost every blog I know. The most beautiful piece of collections I've seen this far is this printed blouse from Ann-Sofie Back, I have to get it next spring!

pics: rodeo.net

7 kommenttia:

 1. Oi näyttääpäs kivalta! Tuo huppuviittajuttu näyttää kans :P

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  ässhh... tosi harmi että et päässy, Carin wester oli mahtava, niinkuin aina!

  xxx

  VastaaPoista
 3. Tukholman lennot ovat halvimpia n. pari kuukautta etukäteen. Tietty.

  VastaaPoista
 4. Apuaa! Olen tilaamassa American Apparelin peruscollaria, jollainen sullakin kai on (http://store.americanapparel.eu/5454w.html#i) :) En nyt vaan tiedä ottaisinko XS:n vai S:n... Vanhoista postauksista vakoilin, että sun oma taitaa olla S :D Minkä kokoisia vaatteita sulla yleensä on? (Anteeksi utelu :D ) Haluaisin että paita olisi sopivan löysä mutta hartioista kuitenkin hyvin istuva... Äh, kun on vaikeeta. Kiitos jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin ja unohdin kysyä, että onko kutistunut pesussa? :D

  VastaaPoista
 6. Ah yes, this blouse is to die for! I've seen quite a few like these by several different labels... I am totally in love with the long back and short front!

  xo www.fashion-feline.blogspot.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.