tiistai 3. elokuuta 2010

Liputan

Lippuvaatteet ovat hauskoja. Ne tulevat nopeasti muotiin, eikä se trendi koskaan ole mikään megasuuri - kuten vaikkapa vähän aikaa sitten huipulla olleet niitit - vaan minitrendi. Ihan niin mini, että innostun siitä joka kerta, mutta en koskaan ehdi hankkia mitään ennen kuin jo kaikki, mukaan lukien minä, unohtavat koko jutun :)

Ja tässä se on taas. Viimeksi himoitsin vuosi sitten Union Jackia, tällä kertaa mentäisiin jenkkien tähtilipulla.

Ensimmäiset shortsit ovat eniten mieleeni, sillä värit ovat hillitymmät kuin seuraavissa vaihtoehdoissa. Voi kyllä olla, että jää hankkimatta, sillä järki käskee kuitenkin kääntämään katseen syksyyn ihan tuota pikaa. Jossain vaiheessa toki voisi jonkin lippukuosin hommata, kun kerta sama innostus aina vain pulpahtelee toisinaan pintaan. Suomen lippu tosin taitaa olla poissuljettu :D

Clothes with flag inspired prints are funny - they keep becoming a trend all over again but then the trend peak itself is so fast that every time I forget to buy anything with that print even though I keep getting equally enthusiastic about it every time. Last time it was Union Jack, this time it's all about stars and stripes...

pics: Hanneli.com, lookbook.nu/Virgin J., lookbook.nu/Nicole C.

16 kommenttia:

 1. Mietiskeltiin kaverien kans kerran, että mitenkähän pitäis pukeutua, jotta selviäis Suomileijona-korun käytöstä. Yleensä kun se on aika negatiivisia tunteita herättävä, mikä on tosi surullista. Kyllähän oman kotimaan symbolin pitäis olla kunnioitettu ja arvokas kuva. Tuntiin siihen tulokseen, että oikein tyttömäinen pukeutuminen röyhelöjen kera ois tarpeeksi ristiriitainen. Toinen vaihtoehto ois täys hippi rastoineen kaikkineen. Miten ite ratkaisisit tän puilman? :)

  VastaaPoista
 2. Tyylihaaste auroralle. Puet suomenlipun jotenkin päällesi. Sinulta, jos joltain tämä mission impossible voisi onnistua. joo joo joo!!!

  VastaaPoista
 3. Tulee mieleen tämä Napoleon Dynamite -elokuvan hahmo: http://boatpeopleboutique.files.wordpress.com/2010/03/rkd2.jpg :D

  Mä en tosiaan haluaisi pukea tähtilippukuosia päälleni, mutta sen sijaan Union Jack ei olisi ongelma - eli kyse ei ole lippukuosista niinkään, vaan siitä, mikä lippu. :D Ja okei, oon vähän anglofiili. :)

  VastaaPoista
 4. Heh, hauskalta näyttää vaikken itse päälleni ehkä pukisikaan.

  Olen ollut lukijasi jo pitkään, linkitinkin sinut blogiini, toivottavasti se on ok! :)

  VastaaPoista
 5. Hah, se suomen lippu vois tosiaan olla aika koominen :D Tai jotenkin sitä vaan ajattelee sen heti sellaiseen kiitos 1939-45 huppari settiin..

  VastaaPoista
 6. Eiks lippukuosit oo vähän vaarallisia siinä suhteessa, et ne voi niin helposti tulkita jonkunlaisiksi statementeiksi pelkän muotivillityksen sijaan? Ite en oo koskaan oikeen lämmennyt; joko pelkää viestivänsä niillä tietämättään jotain minkä takana ei seiso tai sitten ne on muuten vaan mauttoman näköisiä...

  VastaaPoista
 7. Musta noi lippukuviot on jotenki tosi vaikeita :D Paitsi et haluisin kyllä jotku jenkkitähti bikinit :D

  VastaaPoista
 8. Hahhaha tiedän jo, ainoa tapa käyttää sitä on se, että kiedon sen kaulaliinaksi... ;)

  VastaaPoista
 9. Haha, luulen, että Suomi-leijona-symbolit ovat kyllä mahdottomia saada tyylikkäiksi siksi, että käyttäjäryhmästä on niinkin vahvat stereotypiat. Ja miksi pitäisikään käyttää, kyllähän sitä muutenkin voi olla ylpeästi suomalainen (jota yllättävän harvat ovat muuten!) :)

  VastaaPoista
 10. Tottakai se on ok! :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 11. Ahahahhaha oh god... :D :D Union Jack tuo ehkä mullekin ihan vähän parempia viboja kuin toi tähtilippu, mutta en nyt noin useimmiten liitä mitään tunteita lippuihin :)

  VastaaPoista
 12. Jepp, se keikkuisi todellakin übererikoisen tyylikkyyden ja täydellisen tyylittömyyden rajamailla... :D

  VastaaPoista
 13. Ovat, niiden yhdistely on varmaan aika hankalaa... joten luottaisin mustaan :D :D

  VastaaPoista
 14. Noooo, itse käsitän esim. USAn siinä määrin laajasti, etten tiedä, mitä piilosanomaa tulisin sitten tukeneeksi vahingossa, jos sen kuosin päälleni vetäisin? "Mustakin voi olla presidentti"? "Texas ja kuolemantuomiot"? Huomattavasti erikoisempi oli se vuosien takainen palestiinahuivivillitys, jossa 90% tuskin tiesi mitä puolta ns. tuki huivia kantaessaan :P

  VastaaPoista
 15. Ensimmäinen kommentoija heitti todella mielenkiintoisen haasteen! Jos vain omistaisin kyseisen korun... Ostamaan en kuitenkaan ala, juurikin näiden mielleyhtymien takia :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.