perjantai 20. elokuuta 2010

Isoakin isompi

Tässä on tämän päivän asu, jota olen itse asiassa sportannut jo parina muunakin päivänä ja tykästynyt siihen. Pidän sen keveydestä mutta peittävyydestä, joka on aivan täydellinen loppukesään. Oikeastaan pidän löysistä vaatteista yleensä ottaenkin.

aurikolasit/sunglasses Spitfire, haaremihousut/harem trousers Primark, paita/sheer shirt Weekday, laukku/bag MiuMiu, kengät/shoes DinSko

Tämä asu on kaikkialta löysä. Enitenhän pidän kaikesta, joka on oversize. Sitä on itse asiassa useampaan kertaan multa udeltukin, että miksi pidän itseäni "isontavia" vaatteita. En oikeastaan koe, että oversize tai löysät vaatteet isontaisivat ketään. Muutenkaan en pidä ihmeellisistä lokeroinneista tyyliin "A-vartaloisilla tulee olla sen ja sen muotoinen alaosa ja sitä ja tätä pitää korostaa häivyttääkseen jotain muuta". Omasta puolestani jokainen saa pukeutua siihen, mikä mukavimmalta tuntuu.Hyvä olisi tietenkin muistaa, että kuva on vain kuva. Yleensä asuni on kuvattu vain edestä, enkä koe tarvettakaan esitellä sitä joka kulmasta. Kuvassa asun liikettä on vaikea nähdä ja huomata pieniä juttuja (näissä kuvissa käsi on taskussa, leventää reittä ja lantiota huomattavasti), jolloin asu voi näyttää kuvasta riippuen tönköltä tai ei-istuvalta. Lisäksi törmään joskus siihen vääristymään itsekin, että olen kuvitellut kuvien perusteella ihmiset pidemmiksi kuin he ovatkaan. Olen itse 165cm, keskipituinen ihminen. Toivottavasti tämä auttaa hahmottamaan hieman oikeita mittasuhteita kuviani tarkastellessa :)

Tulipa paasausta, mutta pääasia oli kai toivottaa ihanat viikonloput kaikille! :)

19 kommenttia:

 1. Mun on pakko myöntää olevani melko lailla vartalomallipukeutumisen orja. Itselläni on päärynämuotoon aika pitkälti taittava vartalo (vaikka rintamusta kuitenkin löytyy) ja viihdyn parhaiten vaatteissa, jotka vievät huomiota pois leveästä lantiosta ja tasapainottavat kroppaa. Haluaisin ihan hirmuisesti pukeutua reiluihin kellohameisiin, mutta olo niissä on kuin hehtopjärseellä. :D Eipä siinä kohtaa ole enää hyvä ja itsevarma olo. Kyttään myös helposti muiden pukeutumista ja mielessäni usein kiinnitän huomiota vartalomalliaan "väärin" korostaviin tyyppeihin. Ja sitten mielessäni puen heidät uudestaan vaatteisiin, jotka korostaisivat heidän parhaimpia puoliaan. :D Ehkä tämä on vain omaa hupiani.

  VastaaPoista
 2. mä kyl luulin et olisit ollu pidempi ! jännä paljastus p:

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, kopioin sen välittömästi päälleni huomiseksi. Ainekset on kaapissa mutta en ole osannut niitä noin pukea! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Minuakin ahdistaa välillä koko ajatus siitä että aina "pitäisi" pukeutua niin että näyttää mahd. laihalta ja pitkältä.

  Toisaalta on ihan hyvä tietää mikä sopii omalle vartalolle, parempi tehdä väärin tahallaan kuin vahingossa.

  VastaaPoista
 5. Sinne kellohelman allehan se hehtoperse jää kaikkein parhaiten piiloon! :D Suuremmalta se näyttää tyköistuvissa vaatteissa ;)

  VastaaPoista
 6. Oon aina luullu, että oot joku 175cm pitkä, mut niin tai näin oot ihana.

  VastaaPoista
 7. Aina olen kuvitellut että olisit alle 160cm, kummallista!

  Kiva että otit puheeksi tuon ns. oman vartalon mukaan pukeutumisen. Ajattelin pitkään että en voi käyttää sitä ja tätä koska olen tämän mallinen mutta mm. sinun blogisi on innostanut unohtamaan tyhmät säännöt ja pukeutuminen on taas paljon hauskempaa!

  VastaaPoista
 8. Hyvä asenne, kaikkien pitäisi saada pukeutua oman mielen eikä sääntöjen mukaan. :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva asu! Mun mielestä ei oo mitään väliä 'isontaako' asu, kunhan siinä itse viihtyy!

  VastaaPoista
 10. ihana asu jälleen kerran! minua ihastuttaa etenkin nuo kengät. onko niissä korkoa ja jos on niin paljonko? asun täällä pikkupaikkakunnalla josta ei dinskota löydy ja viikon kuluttua olis shoppailumatka tiedossa. joten mietin olisivatko nuo ne minun unelma kenkäni :)

  VastaaPoista
 11. this shirt is adorable! want it!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 12. I love everything about this outfit!

  VastaaPoista
 13. Hei, minulle tuli tuossa mieleen, että kun katselit joku aika sitten sitä Pradan läpinäkyvää clutchia, niin olisitko kiinostunut siitä käsilaukkuversiosta? Minulla olisi vain muutaman kerran käytössä ollut mustahihnainen myynnissä: http://www.butterboom.com/wp-content/uploads/2010/03/Prada_HK_Plex_bag_butterboom.jpg
  Minulla siis tuo isokahvaisempi, takana oleva laukku :-)

  VastaaPoista
 14. Törmäsin tälläseen netissä ja tuli heti mieleen se sun taannoinen DIY-kaulus :D

  http://audrey.buzznet.com/user/journal/7339491/diy-miu-miu-style-cat/

  VastaaPoista
 15. On helpompi pukeutua oversize-vaatteisiin, jos ei itse ole oversize. Sillä fakta on vaan se, että jos isokokoinen ihminen pukeutuu "telttoihin", saa hänestä vielä isomman vaikutelman. Ihan omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa tämän ;) Toki makkarankuorellakaan ei luo imartelevaa vaikutelmaa, mutta sopivasti vartalon muotoja mukaileva vaate on paras.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.