maanantai 23. elokuuta 2010

harmaa + beige

Lauantaina käväisin tyttöjen kanssa ulkona asussa, jossa oli vihdoin mukana hame, johon varastin idean Dree Hemingwayltä. Idea on yksinkertainen, helppo toteuttaa ja näyttää hyvältä, mikäs sen parempaa. Tässä pari detaljikuvaa lauantain asusta (itselaukaisijalla, saattaapi näkyä)...

Vaikka periaatteessa hame on vain pitkä kangaspätkä kieputettuna useampaan kertaan ympäri, niin mun piti kyllä varmuuden vuoksi lisätä muutama hakaneula tuonne kangaskerrosten alle piiloon. Viimeisessä kuvassa myös tekomokkakengät, jotka ostin Dinsko:sta täydentämään asua. Platollisia olisi kaipailtu, mutta nämä paikkaavat myös arkikorkkarien puutteen. :)

Hameen hinta: kangas maksaa 9,90eur/m, n. 1,5m riittää

Here's few details from last saturday's outfit. The idea for the skirt was actually stolen from Dree Hemingway, it is one of the most brilliant ideas I've seen lately - so easy and so chic. I promise better pics of the skirt and stuff next time, today a self timer was my only option...

19 kommenttia:

 1. Täydellinen hame. Mä pongasin ton teko ohjeet joskus Trendistä, vai mistäköhän se oli ja musta moisen tekeminen kuulosti vaikealta. Enivei toi on ihana! Voisin YRITTÄÄ itsekin tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Toi ei tosiaan ole vaikeaa :D Kieputtaa vaan kangasta lantion ympärille ja laittaa päät piiloon :) Varmistaa voi hakaneuloilla, kannattaa tosiaan yrittää!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja värit! Tykkään tosta hame ideasta tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja aivan ihana laukku, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Laukku on MiuMiun, ostettu parisen vuotta sitten :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Beige ja harmaa ne yhteen sopii :)

  VastaaPoista
 7. Apua, ihana asu ja laukkU! :) Minkä hintainen tuo laukku on ollut, ja mistä sen olet saanut? Olen alkanut pohtimaan josko hankkisin MiuMiun laukun!

  VastaaPoista
 8. Ruskettuneet kauniit sääret + nudet korkkarit=täydellistä!!! Näyttää ihan käsittämättömän hyvältä!

  VastaaPoista
 9. eikö ton kans ole hankala käydä vessassa tms? pitääkö hame koota aina uusiksi?

  VastaaPoista
 10. The idea may be "stolen"... but it's still brilliant ;)

  xo www.fashion-feline.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. ihan täydellinen asu, pakko kai itsekin kokeilla! :))

  VastaaPoista
 12. Eikös sais kätevämmän jos vahvistais muutamalla käsinommellulla tikillä? No, kivalta näyttää, joutunee itsekin kokeilemaan jotain samantyyppistä :)

  VastaaPoista
 13. Näyttääpä hyvältä!

  Kyselisin uuden kämppäpostauksen perään, olisiko sellaista mahdollista tehdä? Vai onko koti pysynyt samannäköisenä viime postauksesta lähtien? Teidän kotinne on nimittäin hyvin pitkälti samaa tyyliä kuin mitä itse omaani haluaisin, eikä pieni lisäinspiraatio ole koskaan pahitteeksi! Haluaisin myös menneitä remonttejanne koskien kysyä, että asutteko vuokralla vai omistusasunnossa? En nimittäin uskoisi oman vuokraisäntäni suostuvan noin massiivisiin muutostöihin aivan heti! :D

  Pitää myös mainita, että tyylisi on muuttunut muutaman vuoden takaisesta kohtalaisen paljon, myös siitä voisi olla hauska nähdä postaus! Varsinkin kun olet muutamaan otteeseen sanonut omanneesi hieman erilaisen tyylin nuorempana...

  Ymmärrän kyllä ettei aika millään voi riittää kaikkien lukijoiden toiveiden toteuttamiseen, mutta mielelläni näkisin näistä kahdesta aiheesta kirjoituksia! :)

  VastaaPoista
 14. Nähty myös Elin Klingillä: http://stylebykling.tv4.se/2010/07/09/homemade/ Täytyypi itsekin kokeilla tuota, näyttää tosi kivalta! Huomenna siis kangasostoksille. :)

  VastaaPoista
 15. It looks lovely!
  So did you only wrapped the cloth around and put a pin to hold it together?

  VastaaPoista
 16. täytyykin ite kokeilla! :) kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 17. Harmaa ja beige näyttävän sun rusketuksen kanssa ihan tajuttoman hyviltä ja tyylikkäiltä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.