perjantai 23. heinäkuuta 2010

vielä hieman resort 2011 -kokoelmia

Vielä ennen SS11-rumbaa ehtinee esitellä muutaman resort-kokoelman. Ohitan resort-kokoelmat useimmiten välinpitämättömällä olankohautuksella, mutta tällä kertaa päätin tutustua näihin enemmänkin ja heittää mäkeen ennakkoluulot rikkaiden Rivieran lomille suunnitelluista kaftaanikokoelmista. En pettynyt!

Miu Miu: Toisin kuin isosiskonsa Prada, mielestäni MiuMiun kokoelma näyttää MiuMiulta hauskoine printteineen ja muovisine koruineen. Ensimmäinen kuva tuo tietenkin suomalaisilla mieleen Marimekon, mutta kiinnitin siinä ensimmäisenä huomiota 3/4 pitkään hameeseen. En tiedä, onko maksimekkovillitys ylikuumentanut mun pään, mutta tuo pituus näyttää mielestäni todella hyvältä! Pidentäessään hametta Miuccia on lyhentänyt shortseja ns. knickers-mittaan, jollaista nähtiin jo Pradalla aikaisemmin. Ehdottomasti yksi suosikeistani!


Proenza Schouler: Jostain syystä Proenzan kokoelmat ovat hyvin usein lähellä mun sydäntä. Ehkä kokoelmassa viehättää sen ranskalainen chic, johon on sekoitettu jotain aivan outoa. School girl -look yhdistettynä johonkin pilvenpolttelijameininkiin (2. kuvan svetari) on ihana kaikkine printtisekoituksineen. Love the nonchalance.


Alexander Wang: vaikka välillä otankin sivuaskeleita (etenkin kesällä) värikkäiden vaatteiden alueelle, viehättää musta-valkoinen-harmaa-khaki-yhdistelmä mua aina vain varmimmin. Yksinkertaiset, androgyynisen löysät siluetit purevat muhun kovaa. Voiko tätä mukamas-urheilullisuutta jotenkin vastustaa?


Viimeisenä muutama paras pala kahdesta esittelemättömästä kokoelmasta. Tässä näkyy hyvin, kuinka erilaiset tyylit mua viehättävät - YSL:n klassisen eleetön linja ja toisaalta rokkaava (sorry, en keksinyt muutakaan sanaa tähän) Chloë Sevigny for Opening Ceremonyn tyylittely. OC:lla luotetaan edelleen leopardiin, kun taas YSL vannoo turbaanin, selkeälinjaisuuden ja modernisoidun haaremineitotyylin nimeen.

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus. :) Liian harvoissa suomalaisissa blogeissa enää ruoditaan kunnolla mitään noita oikeita mallistoja, mutta mua ainakin kiinnostaa nää hirveästi. :)

  MiuMiu on IHANA.

  VastaaPoista
 2. suurimman osan noista olen jo myös kerennyt kattelemaan, mutta jostain syytä tai toisesta Miu Miu on jäänyt väliin, ja herran jessus noi on ihania! Taidan lähtä heti tsekkailemaan kokoelmaa tarkemmin... :D

  VastaaPoista
 3. En ajatellut ruveta tätä ihan hirveästi julistamaan ennen kuin olen saanut vastausta lähettämääni kyselyyn, mutta kun nyt kerran otit Resort-mallistoja esille... Oletko katsonut Erin Featherstonin Resort 2011 kokoelmaa? Mikäli Marimekko ei ole ollut yhteistyössä, niin melko mojova rip offi unikosta! Mekon kuosit ovat vielä enemmän ilmeisen unikkomaiset kuin reilun parin vuoden takaisessa Dolce&Gabbana-mylläkässä! Kuvat ovat myös viimeisimmän blogipostaukseni lopussa.

  VastaaPoista
 4. Itse pidän todella paljon Proenza Schoulerin mallistoista. Mielestäni suunnittelijakaksikolla on erinomainen maku, ja etenkin muutaman vuoden takaiset puukorkokengät olivat upeita. Vaatteissa näkyy myös ihanasti kunnon tekstuuria...

  VastaaPoista
 5. Alexander Wangin mallisto <3
  Oh oon aina pitänyt Chloe Sevignystä, mut nyt viel enemmän.

  xxx
  A

  VastaaPoista
 6. Proenza Schouler on upea..juuri tänään posti toi sopivasti oman PS1..and it's true love.

  VastaaPoista
 7. Muakaan ei yleensä resortit kiinnosta, mutta tänä vuonna, kun näin Givenchy-resort-postauksesi, ajattelin antaa niille mahdollisuuden, se oli nimittäin aika vaikuttava.. En kyllä vielä ole kerennyt kattoa mitään läpi :/ mutta joku päivä..

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus! Ja tuo Proenza Schoulerin vaalea asu, jossa on oranssi laukku, on täydellinen!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.