lauantai 24. heinäkuuta 2010

Reece Hudson no.6

Törmäsinpä sattumalta blogeja selaillessani amerikkalaiseen Reece Hudson -merkkiin, joka on kahden amerikkalaisen asustesuunnittelijan luovuuden tuotos. En ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan merkistä, mutta latteasti: parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Merkin sivuilta nimittäin löytyi sekä Tommy Tonin (Jak&Jil:in kuvaaja) ottamia lookbook-kuvia ja kuvissa esiintyvät laukut puhuttelivat mua samoin tein. Menetin sydämeni etenkin tälle kuvassa näkyvälle clutchille, eli no.6:lle!

Ikävä puoli tässä tietenkin on, ettei merkkiä ole saatavilla kai mistään päin Eurooppaa - eli juuri kun luulin tulleeni päätökseen ikuisuuksia jatkuneen täydellisen clutchin metsästyksessä, tuli vielä pientä takapakkia. Hintatiedot ovat myös vielä hämärän peitossa, ei kai auta muuta kuin alkaa selvittelemään!

Most beautiful clutch that I've ever seen! It's no. 6 by Reece Hudson, it's a shame that they apparently do not have any re-sellers in Europe... How could I get my hands on this, any ideas?

10 kommenttia:

 1. Heippa! Minkä malliset sun Cheap Mondayn farkut sulla on?

  VastaaPoista
 2. HEIII WOW; juuri sitä mitä olen itsekkin pitkään metsästänyt...Jos jostain saat selville hintaa ja mahdollista ostopaikkaa niin vinkkaathan siitä tännekkin ;) Tack, tack, sulla huippu blogi!

  VastaaPoista
 3. Castor & Pollux nimisellä nettikaupalla on ainakin kyseistä merkkiä, haluamastasi mallista en tiedä. Kyseinen kauppa toimittaa tosin vain jenkkeihin, mutta mail forwarding-palvelulla saat tilauksen kyllä suomeen saakka, esim bongous.com on toimiva, kallis tosin :)

  VastaaPoista
 4. Nammmmmmm tiedän, ihana!

  mutta se maksaa kuulema aika paljon, yli 1000 dollaria!

  ne on käsin tehty, enkä kyllä tiedä mistä sais muualta ku jenkeistä.. voin stalkata asiaa...

  :)

  xxx

  VastaaPoista
 5. No niinpä!! Hinta on vissiin reilu 1000$, eli todella suolainen imo :( Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 6. Apua! Oon pahoillani, en yhtään muista, en oo käyttänyt niitä ikuisuuksiin... :P

  VastaaPoista
 7. Huhuhuh mikä hinta... mutta toisaalta käsintehty... Hmm. Kerrothan jos löydät jotain tietoja! :)

  VastaaPoista
 8. Juu, niillä ei vaan ole tuota mallia :P Pitäisi kyllä kokeilla tuollaista forwarding-palvelua, koska Alexander Wanginkin kaupasta voisi jotain ostettavaa olla :)

  VastaaPoista
 9. What a great resource!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.