torstai 1. heinäkuuta 2010

random inspiration

Nonni, ei olisi pitänyt lähteä heilumaan minnekään kesken antibioottikuurin, eilen se kostautui töissä järkyttävällä ololla ja kylmällä hiellä. Onneksi kaamea olo meni pois kun lähdin kotiin ja otin päiväunet, joten sittenhän sitä illalla jaksoikin lähteä jo Kuudennelle Linjalle keikkaa kuuntelemaan ;)

Tässä kuitenkin joitain inspiroivia kuvia, joita olen tässä lähiaikoina koneelleni tallentanut, hauskaa torstaita ja palataan huomenna. Lähden aivan näinä hetkinä ajelemaan kohti Saimaata ja perheeni mökkiä!


Viimeinen kuva on Louis Vuittonin syyskampanjasta - pientä, kulmikasta laukkua kohtaan kytenyt kuume kasvaa vain kasvamistaan...

Ps. Ainiin vielä, blogissa on nyt ainakin jonkin aikaa tuollainen Facebook-linkittynyt "recommend"-nappi, joka on aika kätevä ajatellen sitä, että vaikkapa postauksen laukkujen ostamisesta netistä voi vinkata Recommend-nappia klikkaamalla Facebookin kautta kaverille, joka ei muuten blogia lue, mutta olisi kiinnostunut aiheesta :)

Some random inspiration from my archives... now I'm off to my parents' summer cottage, will be back tomorrow. The new "recommend" batch for FB has landed on my blog - through it you're able to link my posts to FB for your friends to see if they don't read my blog. See you!

7 kommenttia:

 1. Ah toi Pradan läpinäkyvä laukku on IHANA!! Nam nam nam <3

  VastaaPoista
 2. Toisen kuvan asu on todella ihana. Etenkin noi kultaiset yksityiskohdat sopii siihen tosin hyvin. Asuun saisi mielestäni vielä kuulua vaikka kultaiset vähän näyttävämmät korvikset.

  VastaaPoista
 3. Mistä toi 3. kuvan mustavalkoinen graafinen laukku on? Tulee jotenkin rakas Marimekkomme mieleen.

  VastaaPoista
 4. Niin on, se on aivan ihana!!

  VastaaPoista
 5. Se on itse asiassa brownsfashion.co.uk:sta, eli erään lontoolaisen merkkiputiikin valikoimista

  VastaaPoista
 6. Mä fiilaan tuota isoa leopardikuviota siinä, kultaiset detaljit tosiaan vielä viimeistelevät setin :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia tosiaan. :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.