tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kukkiakukkia


Tarvitsen muuten vieläkin lisää kukkia, nimittäin syyskukkia. Tällä hetkellä kaapissa on kukkableisereitä 2kpl, kukkamekkoja 2kpl ja cropattuja kukkapaitoja 1kpl - mutta ei yhtään sifonkista kukkakauluspaitaa :) Acnen syysnäytöksessä vieraillessani kiinnitin huomiota mm. sifonkisiin kukkapaitoihin ja mekkoihin, jotka ovat nyt tulleet myyntiin (olivat muuten näytöksessä unisex!). Topshopista kuitenkin lähtisi läpinäkyvämpi versio huomattavasti edullisemmin... en oikein vielä tiedä, mihin päin kallistua, mutta varmaa on se, että mun kohdalla kukkatrendi ei jää pelkäksi kesäjutuksi!

Two variations of a floral print shirt, one from Acne and one from Topshop. Don't know which one I'd prefer more, but I'm quite sure that floral trend won't fade away when the summer is gone...

pics: shop.acnestudios.se, topshop.com

8 kommenttia:

 1. oijoi just tänään nappasin melkein topshopin paidan kanssa identtisen huitulan mukaan 5 eurolla kirpparilta ;) vaaleat kukat mustalla pohjalla on ihana syysversio kukkakuosista! ps. sun blogi on parasta luettavaa mitä suomesta tulee!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno toi Topshopin paita! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, entisistä tyyleistä ja nuoruuden vaatemokista olisi kiva nähdä kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Oi kun onkin kiva tuo Topshopin yksilö. :)

  VastaaPoista
 5. Mä en oikeestaan tykkää kummastakaan. Noita acnen kukkakuoseja mä en tajua ollenkaan

  VastaaPoista
 6. Et kyllä ole yksin tuon kukkakuvioihin hullaantumisen kanssa. Itse pidän niistä todella paljon, mutta huomaan silti ostavani vain yksivärisiä ja yleensä kuviottomia vaatteita..

  VastaaPoista
 7. Kyllä mä kallistuisin tuohon Topshopin yksilöön, on se sen verran edullisempi ja mun mielestä paljon hienompikin :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.