maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kesäinspis + muuta

kesäinspis
Tulipa mieleeni muuten tämän kuvan löydettyäni, että en ole edelleenkään näyttänyt solmittavaa kukkapaitaa täällä blogissani. Kukkashortseja ei tähän hätään ole, mutta taidan pitää edelleen kiinni jo ostohetkellä syntyneestä suunnitelmasta kiskaista solmupaidan pariksi vanhat farkkushortsini. :)

Muutakin asiaa oli, nimittäin äänestäkää ihmeessä suosikkinne suomalaisista muotibloggaajista Stockholm Fashion Weekille! Viime kerralla minä sain teidän äänienne ansiosta lähteä paikan päälle ja olen kiitollinen siitä edelleen :) Kokemus oli mahtava, hektinen ja välillä henkeäsalpaavakin!Beckmans College of Design

Muotiviikkoäänestys toimii samaan tyyliin kuin aiemminkin: lähetätte äänestämänne blogin nimen ja verkko-osoitteen mailissa tähän osoitteeseen: muotiviikko@gmail.com ja liitätte mukaan omat yhteystietonne, jotta olette mukana Norwegian Airlinesin lentolippujen arvonnassa (lennot Tukholmaan)! Äänestysaika päättyy tänään 12.7. klo 21.00, joten toimikaa nopeasti!

OBS: mua EI saa äänestää, sillä viime kerran voittajana olen automaattisesti kilpailun ulkopuolella, joten silloin ääni menee tietty hukkaan.

4 kommenttia:

 1. Aivan pakko ilmoittaa, että näytät ihan aivan liian hotti -leffan naisnäyttelijältä. Olette melkein jopa identtisiä!

  tässä todiste kaksoisolennostasi:
  http://www4.pictures.fp.zimbio.com/Serpentine+Gallery+Summer+Party+XjKPfiOkODul.jpg

  VastaaPoista
 2. Yes it is! Love those shorts...

  VastaaPoista
 3. hahhaha ei vitsit, on ihan hullua miten monta kommenttia tästä oon saanut, enkä silti nää yhdennäköisyyttä! Pitää varmaan kysyä joltain kaverilta, onko näin... Kiitos kuitenkin, melkoinen kehuhan tuo on! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.