lauantai 10. heinäkuuta 2010

i want to be a minimarket girl

Musta ja valkoinen on ehkä luontevin, klassisin, kaunein ja muutenkin paras pari ikinä. Siksi aina toisinaan mielelläni heivaan kaikki vähänkin värilliset vaatteet nurkkaan ja palaan lempparikomboni pariin...

Tässä vihdoin Vilan lempparipaitani ilman mitään häiritseviä jakkuja sun muuta. Rusketus puuttuu, mutta onneksi pääsen vihdoin nauttimaan auringonsäteistä, jos vain jaksan ja jos se vai suvaitsee paistaa tarpeeksi :)

hattu/hat H&M Herr, kangaskassi Stockholm Fashion Weekiltä/fabric bag Stockholm FW gift


kengät/shoes Acne Maya


aurinkolasit/sunglasses Asos Spitfire, paita/shirt Vila, GinaTricot shortsit alla/shorts underneath

Tavallaan rakastan mustien alusvaatteiden himmeää hohdetta hieman läpinäkyvien paitojen alta, mutta tässä taas tanssitaan niillä rajoilla, milloin jokin on hienoa ja milloin taas ollaan ihan vaan tyylittömiä. Karkeasti jaon voisi mielestäni hahmottaa niin, että mustat alusvaatteet löysien paitojen alla toimii, tiukkojen paitojen alla ei käytännössä koskaan. Feel free to disagree :)

8 kommenttia:

 1. rakastan sun tyyliä :) osaat niin ennakkoluulottomasti yhdistellä kaikkea.
  tiedätkö onko noita paitoja vielä Vilassa myynnissä?

  VastaaPoista
 2. Blogitauko on tosiaan venynyt vähän liian pitkäksi..uuups..en oo edes lukenut blogeja yli kuukauteen..! (muuten täällä olis varmaan näkynyt ihastelevia kommentteja ;)).. Oon siis missannut noi sun kengät! OMG miten ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Olet ihana Aurora! Asusi on ihastuttava ja näin vanhemman (eh, +35 vee) naisen näkökulmasta ei ollenkaan mauton. Mauttoman alusasujaan "läpikuullottavan" pukeutujan kokonaisuus lienee yleensä tyylitön kokonaisuudessaankin. Myös asuvalintojen motiivi on tällaisissa tapauksissa usein jotain muuta kuin halu yhdistellä vaatteita raikkaalla ja kokeilevalla tavalla...joten pelkkää plussaa täältä suunnalta. Luen blogisi päivittäin ja koen ajoittain ihastuttavia "heurekoita"! Aurinkoa kesääsi ja lukemisiin.

  VastaaPoista
 4. Hankossa ehdottomasti suosituin kesälooki on bikini + joku läpikuultava mekkonen. Myös tummat/värikkäät saa näkyä-alusvaatteet on tosi jees.

  En itse tiedä kehtaisinko Helsingissä liikkua tässä tyylissä. Mutta sun otufit toimii kyllä tosi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Nono, sun pitää jatkaa bloggaamista! :) Ostin noi Tukholmanreissulta pari viikkoa sitten! :)

  VastaaPoista
 6. Hih, kiitos ihana :) Noita pitäisi olla, tosin niitä tuli todella rajoitetusti myyntiin. Stockalle ainakin tuli...

  VastaaPoista
 7. Kiitos, itse olet ihana jättäessäsi tuollaisia kommentteja! Parasta bloggaamisessa onkin juuri se, että jos onnistuu inspiroimaan muita myös!

  VastaaPoista
 8. Alusvaatteet on jees, kunhan niitä näyttää maltillisesti ;) Bikinityyli ei ehkä kuulu kaupunkiin, mulla on ajoittain outo olo, jos mulla on jostain syystä bikinit vaatteiden alla kaupungissa...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.