keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Blommigt

Tässä yksi asuista, joka on jäänyt taasen julkaisematta. En oikein koskaan haluaisi julkaista asuja vain asun takia, siis kirjoittaen vain asun tiedot kuvan alle, vaan tahtoisin aina ehtiä ja jaksaa kirjoittaa enemmän. Joskus se on vaan melko vaikeaa, kun koko päivänä ei ole tapahtunut mitään muuta kuin se, että kävin lounaalla aina-jälleen-taas-kerran Teatterin salaattimestassa ja haaveilin Balenciagasta. Vähän kuin tänäänkin. Kävin töissä, kävin sillä salaatilla, tulin kotiin...

Nyt kun tarkemmin mietin, niin tällä asulla itse asiassa taisin käydä pyörimässä kaupungilla viime viikolla turkulaisen ystäväni tultua vierailulle tännepäin. Takille oli tosin muistaakseni liian kuuma, kuten nyt melkein kaikkina muinakin päivinä... asioita, jotka tajuaa vasta liian kaukana kotiovesta.

kukkajakku ystävän oma/flower jacket friend's own, t-paita/t-shirt GinaTricot, shortsit/shorts GinaTricot, laukku/bag Chanel, kengät/shoes Acne

Kukkajakun on eräs toinen ystäväni taas pelastanut äitinsä vaatekaapista. Käyttöä ei välttämättä kuulma tähän hätään löydy, joten minä taas otin mokoman lainaan. Mun kaapissa on aina tilaa vielä yhdelle jakulle (ei, todellisuudessa ei todellakaan ole).


Lyhyestä virsi kaunis, kun kerran ei ole mitään oikeaa asiaa. Tosin täytyy nyt vielä huomauttaa, että kesäisin mulla on jokin pinttynyt tapa jättää hiukset aina harjaamatta. Sen ehkä huomaa ;)

I have quite nothing to tell you so I wrote about nothing (i.e. not worth translating). I got that jacket from my friend - not for myself for ever like but for a loan anyway. She saved that cutie from her mother's wardrobe. There's always space for this little and cute blazer in my closet (no, not in real world no. I hardly can close its door). Now that the days are so extreme hot here in Finland, the blazer was actually a bad choice. Couldn't wear it more than 15min and I felt like I was a melting ice cone :P

15 kommenttia:

 1. Upea upea bleiseri / jakku! Löytö! :)

  VastaaPoista
 2. Kuules, ei haittaa yhtään, vaikka tulisi vain asukuvia. Ei musta joka postauksessa tarvitse olla sen enempää tekstiä, tämä blogi mielestäni kuitenkin käsittelee enemmän tyyliä kuin esim. lifestyleä, joten pelkät asukuvat on musta ymmärretäviä. Toki haluan kuulla kuulumisia ja juttuja sinusta, mutta mielummin otan asupostauksen, kun en mitään. Musta on myös kiva, että et esittele blogissasi 'tällästä söin tänään' tms. kuvia. toki välillä on kiva saada kuvia, vaikkapa kattauksesta tai vaikka omatekoisista sushisista, mutta joka vko/pvä en tälläisiä kuvia jaksa katsoa!

  Kiitos, olet suosikkini! :-)

  VastaaPoista
 3. Todella onnistunut asu! Ihanan kesäiset värit ja jakku ja shortsit ovat täydelliset. :) Itsekin jätän kesällä usein hiukset harjaamatta, kesällä kuuluu liikuskella huolettomana.

  VastaaPoista
 4. mä olisin laittanu ne HM:n vaaleat kengät

  VastaaPoista
 5. Jos olisin sinä nii koittasin kyllä ruskettuu. Vaikutat melko isokokoiselta, joten rusketus vois auttaa näyttämään hoikalta (ees kuvissa). Vaalea iho on lähinnä kaunis vaan laihemmilla ihmisillä... en tarkota pahalla :)

  VastaaPoista
 6. "Vaikutat tosi isokokoiselle". Lol. Mä en tiedä mikä anorektikko- teini tän kommentin on kirjottanut, mutta mä en nää mitään isoa? En myöskään livenä ole nähnyt, että olisit isokokoinen, vaan enneminkin pienikokoinen!!!

  Kiva tuo jakku, me like!!

  VastaaPoista
 7. Adorable jacket! Love its print and colors!

  www.abitoffashion.com

  VastaaPoista
 8. stunning look! &perfect shoes!:)

  Come follow my blog:
  http://thefashionreflections.blogspot.com/

  xx
  karla

  VastaaPoista
 9. Noi sun Acnen kengät on niin ihanat! Eikö sulla oo samantyyliset Bronxitkin? Onko Acnen kengät yleisesti kuinka mukavia jaloille? Jos siis vertaat perus korkkaria (halvempaa) ja Acnen korkkareita.

  VastaaPoista
 10. Tuunaappa näytön resoluutiot kohdalleen ni rupee tulee totuus paremmin esiin

  VastaaPoista
 11. Perfect!

  xo www.fashion-feline.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. kuules pentu. voisit kattoo ensin vaikka peiliin ennen ku tuut jauhaan mitään. aurora on ehkä pienimmän kokoinen ihminen kenet oon ikinä nähny. aurora näyttää tosi hyvältä ei-ruskettuneenakin! että mene sinä jooooo vaan roskikseen. kuulostaa sun juttus vähän kateellisen puheelta, en tarkota pahalla :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.