keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

all grey

Bongasin jossain vaiheessa jostain päin nettiä tämän kuvan Dree Hemingwaysta, jonka hienostunut tyyli on aina mun makuun. Jotenkin olen erityisen rakastunut täysharmaaseen tällä hetkellä ja Dree toteuttaa sen yksinkertaisella tyylikkyydellä. Harmaa paita, harmaa wrap-hame ja YSL:n himoitut harmaat korkkarit istuvat täydellisesti Dreen huolettomiin hiuksiin ja vaaleaan ihoon, eikä enempää tarvita. Paitsi ehkä Balenciaga käteen.

Yritin etsiä samantyylistä hametta ostettavaksi, koska omakin kesätyyli hinkuisi tuollaista rentoa kotihousuharmaata. Harmaista paidoista löytyy kyllä, yhdet harmaat kengätkin löytyvät (olen tainnut unohtaa esitellä uudet ballerinani) - mutta hame uupuu. Noista ikävä kyllä alemmassa oli vain kokoa 42 jäljellä ja ylempi ei oikein matchaa haaveitani (paitsi jos leikkaisin mekon yläosan pois, eh?), joten kysynkin, oletteko nähneet missään tuollaista samantyylistä hametta? Mun kesälook tarvitsee apua! ;)

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä yhessä vaiheessa ginassa oli otn mallisia hameita? Mut en sit väristä tiiä.. Autto varmasti tosi paljon.. :DD

  VastaaPoista
 2. www.whistles.co.uk pystyy tilaamaan Suomeen ja siellä näyttäisi olevan hametta joka koossa.

  VastaaPoista
 3. Joovai? Mun mielestä siellä oli vaan jotain hajakokoja mut ehkä ne on sit täydentäneet varastojaan... :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Hmm, pitää käydä katsomassa! Siellä vois kyllä ollakin, en oo vähään aikaan käyny :)

  VastaaPoista
 5. Oih! Nyt mullekin tuli "vill ha" lisäys listoihin. Olen jo aika kauan hakenut kivaa harmaata hametta ja ei sitä vaan noin vaan löydy. Mulla on yks vähän tylsä Ginasta joka on vähän turhan arkinen ja sitten taas yks silkkinen pliserattu Banana Republicista joka on usein liian hieno, mutta tuon tyyppinen mukava: duunin ja muuten puuttuu.. Beamissä viimeksi tänään dissasin yhden joka oli liian "leveä" ja vekkinen ;-)

  Pari mukavaa harmaata mekkoa sentään omistan :-)

  Dreellä on kyllä kivat korkkarit, mutta Via Montenapoleonen harmaat Guccin sandaalit... :-P hiukan liian hintavat vaan..

  VastaaPoista
 6. Niinpä! Tuo olisi sopivan casual rentoihin asuihin mut kävis myös duuniin! Beamista en muuten oo tajunnut käynytkään etsimässä (tosin kehitin obsession vasta pari päivää sitten...) :) Hihi, itse asiassa pelastin Via Montenapoleonesta harmaat ballerinat, eivät tosin ole Guccin vaan Diorin. Laitan ne tänne kun nyt vaan ehdin (ts jaksan kuvata ;))

  VastaaPoista
 7. Se ei ihan edullisin kauppa Net-a-Porter olisi vastaus etsintään http://www.net-a-porter.com/product/80134
  mutta sielläkin Helmut Langin ihanasta mekosta on vaan Largea jäljellä. € 135 eli ei designer vaatteeksi superkallis..

  VastaaPoista
 8. Tilasin Ellokselta vuosi sitten hyvin paljon kuvan hametta muistuttavan, harmaan, "kotihousukangasta" olevan hameen. Kurkkaa, oisko se jäänyt Outletiin pyörimään. (Oman hameeni myin kirpparilla jo eteenpäin, se ei sopinutkaan tyyliini.)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.