keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Vielä yksi

Unohdin tuossa aikaisemmin ostoksia esitellessäni kertoa, että ostin ennen Tukholmaan lähtöäni myös tällaisen mekon H&M:stä. Olen edelleen aivan rakastunut Givenchyn s/s 2010 -mallistoon, joten mekkoon ihastuminen ei tullut yllätyksenä...


Tuossa mekossa on myös Alexander McQueen -henkistä futuristista kuviota Givenchyn etnisen siksakin lisäksi, joka tekee siitä vieläkin kiinnostavamman. Materiaali ei ole mikään kummoinen ja mekko on erittäin tiukka, mutta se ei häiritse niin pahasti, jos lykkää sen päälle jonkin lyhyen - tai miksei pidemmänkin - takin.

Kuvio on sen verran ihana, että haalarimallissa sama printti kelpaisi mielihyvin myös. Kuvassa tosin taitaa olla toppi ja haaremihousut, haalariversiota en taida muistaa oikeasti missään nähneeni.

12 kommenttia:

 1. mä oon juurikin silmäillyt tuota samaista mekkoa :D pitänee varmaan käydä se poistamassa..

  VastaaPoista
 2. Tuo on varmaan Dividediä? Oon jotenkin hurahtanut kans ton tapaiseen printtiin, ois ihana saada jotkut tosi kevyet haaremit esim tollasella kuviolla, ja korkeavyötäröisenä. Kiva siis on :)

  VastaaPoista
 3. Hei, hieno ja kiinnostava blogi! On mahtavaa, että nykyään nuoretkin ihmiset käyvät kirpputoreilla! Jatka samaan malliin ja pirteää kesää!

  VastaaPoista
 4. Apua, ihana mekko! Tulispa noita nettikauppaan, kun mulla ei oo asiaa kauppoihin liian pitkään aikaan :o

  VastaaPoista
 5. Upea printti! Kokeilin saman printin jakkua kanssa mut selkä oli liian lyhyt eteen verrattuna(?)

  +Halusin kysyä että mikä on mielestäsi Helsingissä paras kirpputori myydä vaatteita.....? Oon tuomassa Lontoosta kaikki ylimääräiset vaatteet takaisin suomeen... waaay too much stuff to get rid of (Topshop/Boutique/All Saints/Forever 21 etc jos kiinnostaa;)

  VastaaPoista
 6. Hmm, taitaa olla joo :) Ainakin tuossa alakuvan tytöllä on jotkut pökät sitä samaa kuosia, joten ehkä sellaisia haaremeja tosiaan on? :)

  VastaaPoista
 7. Käy ihmeessä! :) Mä rakastan tuota kuviota...

  VastaaPoista
 8. Moikka, kiitos kehuista! Ostan varmaan puolet vaatteistani kirppiksiltä, koska sieltä saa paljon uniikkeja tavaroita + se on ympäristöystävällisempää kulutusta. Kivaa kesää sinnekin päin!

  VastaaPoista
 9. Se on! Pelkään ettei tuu, joten kyllä sun on vaan tultava sieltä mökiltä hakemaan toi... :D

  VastaaPoista
 10. Se on! Tohonhan olis myös leggingsit, mikä olisikaan Givenchymäisempää... Varmaankin myisin itse valtterissa (vallilassa viikonloppuna), mutta huuto.netissä saa varmaankin paremman hinnan. En osaa sanoa :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.